helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Data-arkkitehti Snowflake & Azure / AWS -projekteihin

Etsimme nyt useampaa kokenutta data-arkkitehtia asiakasprojekteihin, joissa keskeisinä teknologioina käytetään Snowflakea sekä Azuren tai AWS:n palveluita. Olemme tehneet tällä stackilla projekteja jo esimerkiksi DNA:lle, YIT:lle ja Väylävirastolle.

Odotamme, että tiedät, mitä data-arkkitehdin työhön kuuluu. Olet jo toiminut arkkitehtina tai tämä rooli olisi seuraava mielekäs askel urallasi. Kaikkea ei tietenkään tarvitse osata valmiiksi, eikä meilläkään kukaan tiedä kaikkea, mutta toivomme modernin datatekemisen olevan sinulle jo tuttua. Teemme tiivistä yhteistyötä teknologiatoimittajien kanssa (olemme mm. Snowflaken vuoden kumppani EMEA-alueella ja laajasti tunnustettu AWS -kumppani) ja pystymme sitä kautta tarjoamaan erinomaiset kouluttautumis- ja sertifioitumismahdollisuudet osaajillemme. Toiveidesi mukaan voimme tarjota myös erilaisia urapolkuja: joko täyden työviikon asiakasprojekteissa tai rinnalle myös pre-sales -tekemistä tai esimerkiksi vastuuta omien työskentelytapojemme tai osaamisemme kehittämisestä.

Solita on tuhannen teknologia- ja design-osaajan yhteisö varustettuna matalalla hierarkialla ja vähäisellä byrokratialla. Meillä sinulle tarjoutuu mahdollisuus näyttää mitä osaat ja jättää oma kädenjälkesi merkittävien suomalaisten ja kansainvälisten organisaatioiden toimintaan. 200 data-osaajan lisäksi meillä työskentelee myös ohjelmistokehittäjiä, pilvi-infran asiantuntijoita ja designereitä. Tuore luottamuksenosoitus tekemistämme kohtaan on Koronavilkku-mobiilisovelluksen toteutus. Olemme myös esimerkiksi Omaolon pitkäaikainen kehittäjäkumppani ja tämänkin palvelun parissa työskentelee meillä sekä datan, designin että ohjelmistokehityksen osaajia. Tervetuloa mukaan projekteihin, joiden lopputuloksella on aidosti vaikuttavuutta!

Työskennellä voit sekä sujuvasti etänä, välillä asiakkaiden luona että toimistoillamme Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Lahdessa. Asiakkaita ja toimintaa meillä on myös mm. Ruotsissa ja Saksassa ja siksi valmius myös satunnaisiin ulkomaanmatkoihin on eduksesi, mutta ei suinkaan pakollinen vaatimus.

Rekrytointiprosessiimme kuuluu kaksi tapaamista, molemmat asiantuntijoidemme eli tulevien kollegaehdokkaidesi kanssa. Ne voidaan toteuttaa sinulle sopivassa aikataulussa joko kasvotusten tai verkossa.

Selvitetään yhdessä löytyisikö meiltä sinulle sopiva seuraava haaste urallasi! Kerro itsestäsi ja toiveistasi avoimen hakemuksen muodossa tai kysy lisää Vesalta (Data Architect & Data Platforms Business Lead): +358 40 732 2224 / vesa.hammarberg@solita.fi.

Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.7
(8.4 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.2
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.0
(7.3 vertailuarvo)

Mentorointi 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.3
(7.5 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 7.7
(7.5 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Kysy meiltä