helsinki, tampere, oulu

Data Architect (Azure)

Haluatko suunnitella ja toteuttaa työssäsi skaalautuvia Azure-pohjaisia dataratkaisuja? Hyvä! Etsimmekin nyt sinua,  Azure-kokonaisuuden taidokkaasti hallitsevaa Data Architect, mukaan rakentamaan digitalisoituvaa huomista yhdessä Suomen parhaiden datan, analytiikan ja ohjelmistokehityksen osaajien kanssa.

Data Architect (Azure) -roolissa tuet etenkin dataratkaisujen kehittämisestä koostuvan osaamisesi ja näkemyksesi avulla tunnettujen asiakkaidemme liiketoiminnan kehitystä osallistumalla hands-on tekemiseen sekä pre-sales työhön yhdessä asiakkuusvastaaviemme kanssa. Sinun tehtävänäsi on suunnitella ja tehdä teknisiä ratkaisuja, jotka koostuvat esimerkiksi datan mallinnuksesta ja integraatioista, tietovarastoinnista ja pilvipohjaisista dataputkista. Työskentelet noin 5-10 hengen projektitiimeissä, jotka koostuvat Suomen kovimmista data- ja palvelumuotoiluosaajista. Toivomme myös, että otat aktiivisen liidaavan roolin projekteissa sekä mentoroit uransa alkupuolella olevia Azure-konsultteja kehittymään tulevaisuuden tähdiksi.

Voit valita ergonomisen työpisteesi Helsingin Töölönlahden, Tampereen Tulli Business Parkin tai Oulun Rotuaarin näköalatoimistoista. Työskentelyyn kuuluu myös tarpeen mukaan asiakkaidemme luona työskentely pääosin pääkaupunkiseudulla, joka tarkoittaa muualla Suomessa asuville ajoittaista matkustamista. Olemme avanneet uudet toimistot Tukholmaan ja Tallinnaanjoten halutessasi työsi voi viedä sinut myös Suomen rajojen ulkopuolelle niin fyysisesti kuin erilaisten kansainvälisten Suomessa tehtävien projektienkin kautta.

Datatiimimme odotukset sinulle

 • Osaamispalettiisi kuuluu dataratkaisujen kehittäminen (moderni tietovarastointi, integraatiot ja tiedon visualisointi)
 • Hallitset Azuren kokonaisvaltaisesti ja olet tehnyt käsin ratkaisuja Azuren päälle. Sinulla on osaamista tietokannoista (SQL/NoSQL) ja -rakenteista sekä erityisesti Azuren tarjoamista dataratkaisuista ja PowerBI:stä
 • Ohjelmointi on osa Data Architectin työkalupakkia ja toivomme, että sinulta löytyy jostain ohjelmointikielestä kokemusta (esimerkiksi C#, .NET, (Python)
 • Osaat piirtää arkkitehtuuritason ratkaisut sekä liiketoimintapäättäjille, että toteuttavalle tiimille ymmärrettävällä tavalla
 • Pystyt ja toteutat mielelläsi myös itse suunnittelemasi ratkaisut (Data Architectina työsi on noin 50% projekteissa pääkehittäjänä toimimista)
 • Sinulta löytyy solitalaista rohkeutta, rentoutta, intohimoa ja välittämistä niin omaa työtäsi kuin muitakin kohtaan

Kokemus moderneista data platformien open source -komponenteista on plussaa (esimerkiksi Apache Airflow, Git, Jenkins)

Haastavia data ja analytiikan projekteja sekä vapautta ja vastuuta henkivää yrityskulttuuri

 • Tarjoamme aidosti haastavia ja mielenkiintoisia data-/analytiikkaprojekteja. Tsekkaa esimerkiksi rakentamamme huippuluokan tekoäly,  joka rakennettiin Data Science -lähtöisesti avoimella lähdekoodilla pilvessä, joka ennustaa ja ennakoi asiakkaan tarpeet. Unelmien data-alustan avulla päästiin eroon irrallisista datasiiloista ja analytiikkaprojekteista. Unelmien data-alusta voitti Grand One 2017 -kilpailussa Paras datan käyttö -kategorian.
 • Uskomme vahvasti siihen, että kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä. Panostamme osaamisen kehittämiseen monin eri tavoin, oli kyse sitten kokemusten jakamisesta tietoiskuin tai laajemmista koulutuskokonaisuuksista. Meillä tekemiseensä intohimoisesti suhtautuvat asiantuntijat kehittävät osaamistaan osallistumalla alan konferensseihin ja hackathoneihin. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle.
 • Vapautta ja vastuuta henkivä työympäristömme antaa sinulle ponnahdusalustan suuntaan, johon intohimosi sinua johdattaa. Myös sinä vaikutat siihen minkälainen yritys ja työpaikka Solita on tulevaisuudessa. Meillä opit uutta, jaat osaamistasi muille ja työskentelet erilaisissa rooleissa matkasi aikana. Vaalimme työn ja vapaa-ajan tasapainoa arjessa ihmistä kunnioittaen. Lue, miten solitalainen arvomaailma syntyi.

Kiinnostuitko Data Architect paikasta?

Haastattelukierroksia järjestämme kaksi ja pääset tapaamaan mahdollisia tulevia tiimikavereitasi jo heti alkuun.

Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina osaavampia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

  Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

KYSY REKRYTOINNISTA