helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Data-ammattilainen

Me Solitalla olemme tehneet dataan liittyviä projekteja pian 20 vuotta ja teemme yli 200 dataosaajan voimin konsultointiprojekteja yli sadalle asiakkaalle. Juuri nyt etsimme työkavereiksemme ammattilaisia, joilla on jo useampi vuosi (tai vaikka reilusti enemmänkin) kokemusta datan parissa työskentelystä.

Haluaisimme kuulla lisää sinun data-osaamisestasi, oli se sitten syvää tai laaja-alaista, ja sitten yhdessä keskustella siitä, voisimmeko me tarjota juuri sinun toiveidesi ja tavoitteidesi kanssa yhteensopivia hommia.

Miksi töihin Solitalle?

  • Data-osaajiemme yhteisöstä löytyy monenlaista erikoisosaamista ja kokeneita, erilaisilla taustoilla ja kokemuksilla varustettuja ammattilaisia – dataan intohimoisesti suhtautuvia työkavereita on siis takuuvarmasti tarjolla
  • Olemme saavuttaneet työllämme jo monen asiakkaan luottamuksen: esimerkkeinä teleoperaattori DNA, metsäkonevalmistaja Ponsse, energiayhtiö Fortum, Suomen sähköverkosta vastaava Fingrid sekä valtion Väylävirasto
  • Pikavoittojen ja käsiparikaupan sijaan haluamme rakentaa asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaisia kumppanuuksia, ja tämä ohjaa sekä asiakasvalintaamme että asiakashankkeiden resursointia
  • Solita on kannattavasti kasvava ja voimakkaasti kansainvälistyvä yritys, joka arvojensa mukaisesti myös välittää ihmisistään
  • Lue lisää datayhteisöstämme, tekemisistämme ja työskentelytavoistamme!

Minkä parissa voisit meillä työskennellä?

Lyhyesti sanottuna, hommia on melkein yhtä monenlaisia kuin meillä on tekijöitäkin. Siksi olemme kiinnostuneita kuulemaan sinun osaamisestasi ja toiveistasi. Esimerkiksi seuraavanlaiset osaamiset kiinnostavat meitä juuri nyt:

  • Datan mallinnus, data-alustat ja tietovarastointi sekä dataputkien rakennustaidot
  • Data-arkkitehtuuri (niin tekninen kuin ratkaisuarkkitehtuuri) pilviympäristössä
  • Kokemus master data managementista ja/tai sitä läheltä liippaavasta tekemisestä
  • Datavetoisten projektien johtaminen ja palvelunhallinta
  • Data Governance

(HUOM! Emme kuvittele näiden kaikkien löytyvän yhdestä ja samasta ihmisestä. Ei meilläkään kukaan osaa kaikkea. 🙂)

Jutellaanko?

Kuten jo edellä tuli todettua, haluaisimme kuulla lisää sekä osaamisestasi että tulevaisuuden toiveistasi. Lähesty siis meitä avoimella hakemuksella (tyyli vapaa)! Toteutamme jatkokeskustelut videotapaamisina, joissa pääset heti alusta alkaen vaihtamaan ajatuksia asiantuntijoidemme kanssa.

Jos kuitenkin haluat ennen tanssiinkutsua kysyä meistä ja työstä Solitalla lisää, nakkaa sähköpostia data-osaamisalueen rekrytoijallemme Joel Kinnuselle (jolle@solita.fi).

Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.7
(8.4 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.2
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.0
(7.3 vertailuarvo)

Mentorointi 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.3
(7.5 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 7.7
(7.5 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Avoimet työpaikat

Kysy meiltä