helsinki, tampere

Cyber Security Specialist uuteen WhiteHat-palveluun

Toimme markkinoille uuden valkohattuhakkeroinnin menetelmiä hyödyntävän tietoturvapalvelun Solita WhiteHatin, joka auttaa yrityksiä ja organisaatioita löytämään tietovuodot kartoittamalla, analysoimalla ja näyttämällä yhdessä näkymässä reagointia vaativat tietovuodot ja tietoturvauhat. Haluamme nyt sinut, osaava Cyber Security Specialist, mukaan WhiteHat-tiimiin joko Tampereelle tai Helsinkiin.

WhiteHat-palvelu auttaa löytämään tietovuodot esimerkiksi listaamalla organisaation nimellä löytyvät sähköpostiosoitteet, aliverkkotunnukset, dokumentit ja verkosta löytyvät palvelintiedot, sekä yksilöimällä henkilötasolla tunnettujen tietomurtojen yhteydessä hakkeroidut käyttäjätunnukset, joiden salasana ei enää ole turvallinen. Palvelu tekee havainnoista kriittisyysarvion, ja varoittaa automaattisesti kriittisistä löydöksistä. Työtehtäviin kuuluu vaihtelevia konsultointikeikkoja uusilla asiakkailla, tietoturvatestausta ja palvelun käyttöönottoa WhiteHat-asiakkaille.

WhiteHat-palvelu on käytössä jo muun muassa Skanskalla ja NEOTilla. Solitan muita asiakkaita ovat muun muassa HSL, Amer Sports, Eduskunta – tutustu case-kuvauksiimme.

Miksi meille kannattaisi tulla töihin?

 • Saat keskittyä täysillä itse asiaan – valkohattuhakkerointiin.
 • Tuoteratkaisu on uniikki ja houkutteleva. Pääset mukaan uuden tiimin ja tuotteen innostavalle matkalle, mutta samalla nauttimaan yli 20 vuotta alalla toimineen kotimaisen yrityksen vakaudesta ja eduista.
 • Työskentely asiaan vihkiytyneiden ammattilaisten, kuten Iiron, kanssa on paitsi huippuhauskaa myös opettavaista. Halutessasi pääset kehittämään osaamistasi laajasti Solitan kasvavan ja kansainvälisen lähes tuhannen cloud-, data-, dev- ja design-asiantuntijan yhteisössä.
 • WhiteHat-tuotteessa on moderni stack: puhtaasti AWS serverless-toteutus, ei byrokratiaa. Asiakkaiden vaihtelevat järjestelmät pitävät sen sijaan huolen siitä, että päivät eivät käy tylsiksi.
 • Tarjoamme inhimillisen työskentelykulttuurin, laajat työsuhde-edut, viihtyisät toimitilat, tekemisen vapautta ja vastuuta.

Odotuksemme sinulle, Cyber Security Specialist

Etsimme teknisesti kyvykästä ja kokemusta kartuttanutta kyberturvallisuusasiantuntijaa, jolta teknisen toteutuksen lisäksi luonnistuu asiakkaiden kanssa kommunikointi. Työ on lähes 100% asiakkaille tehtävää työtä ja vastaan voi tulla mitä erilaisempia asiakkaiden järjestelmiä, joten hyvää viestinnällistä pelisilmää ja joustavuutta tarvitaan.

Osaamisen ja kokemuksen suhteen painotamme seuraavia avainsanoja: penetration testing, vulnerability research, incident mitigation. Tietoturvasertifikaatit (OSCP/OSCE/OSWE) ovat nice-to-have-osastoa.

Hae mukaan nyt

 • Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi ja osaamisestasi laittamalla viestiä alla olevasta painikkeesta mahdollisimman pikaisesti, viimeistään 12.12. mennessä. Luemme jokaisen hakemuksen ajatuksella ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Halutessasi lisätietoja

 • Kysy lisää työtehtävästä ja odotuksistamme mahdolliselta tulevalta esimieheltäsi Jarilta: 040 596 9518 / jari.jolula@solita.fi
 • Voit kysyä Solitalla työskentelystä ja kulttuuristamme Talent Acquisition -tiimin Minnalta: 040 843 6245 / minna.luiro@solita.fi tai LinkedIn:ssä.
 • Lue lisää WhiteHatista ja tutustu solitalaisten blogiin.
Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista