helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Cyber Security Specialist / Consultant

Tietoturvapalveluidemme kysyntä jatkaa kasvuaan ja sen vuoksi haemme joukkoomme juuri sinua, osaava Cyber Security Specialist/Consultant.

Pääset työskentelemään mielenkiintoisissa asiakkuuksissa yhteiskunnan kannalta merkittävien järjestelmien parissa, testaten ja varmistaen tietoturvalliset toteutukset. Vuonna 2019 lanseerasimme Solita WhiteHat -palvelun, jonka ympärille olemme rakentaneet tietoturvapalveluitamme. WhiteHat-palvelun avulla autamme asiakkaitamme proaktiivisesti havaitsemaan ja mitigoimaan potentiaaliset hyökkäysvektorit ennen kuin tilanne eskaloituu.

WhiteHat on käytössä muun muassa Skanskalla ja NEOTilla ja lisäksi toimitamme asiakkaillemme jatkuvasti erilaisia palvelukokonaisuuksia uhkamallinnuksesta aina tietoturvatestaukseen ja jatkuvaan tietoturvan hallintaan. Solitan muita asiakkaita ovat muun muassa HSL, Amer Sports, Eduskunta – tutustu case-kuvauksiimme täällä: solita.fi/asiakkaat/ ja lue lisää WhiteHatista.

Miksi meille kannattaisi tulla töihin?

  • Saat keskittyä täysillä itse asiaan – valkohattuhakkerointiin.
  • Pääset mukaan kehittyvän tiimin ja palvelun innostavalle matkalle ja jätät oman kädenjälkesi tietoturvaliiketoimintaamme. Samalla nautit yli 20 vuotta alalla toimineen ja menestyvän kotimaisen yrityksen vakaudesta ja eduista.
  • Työskentely asiaan vihkiytyneiden ammattilaisten kanssa on paitsi huippuhauskaa myös opettavaista. Halutessasi pääset kehittämään osaamistasi laajasti Solitan kasvavan ja kansainvälisen yli tuhannen cloud-, data-, dev- ja design-asiantuntijan yhteisössä
  • Uniikki WhiteHat-palvelukonsepti. Asiakkaiden vaihtelevat järjestelmät pitävät sen sijaan huolen siitä, että päivät eivät käy tylsiksi.
  • Tarjoamme inhimillisen työskentelykulttuurin, laajat työsuhde-edut, viihtyisät toimitilat, tekemisen vapautta ja vastuuta.

Odotuksemme sinulle, Cyber Security Specialist/Consultant

Etsimme teknisesti kyvykästä ja kokemusta kartuttanutta kyberturvallisuusasiantuntijaa, jolta teknisen toteutuksen lisäksi luonnistuu asiakkaiden kanssa kommunikointi ja toiminnan kehittäminen. Työ on lähes 100% asiakkaille tehtävää työtä ja vastaan voi tulla mitä erilaisempia asiakkaiden järjestelmiä, joten hyvää viestinnällistä pelisilmää ja joustavuutta tarvitaan.

Osaamisen ja kokemuksen suhteen painotamme seuraavia avainsanoja: penetration testing, vulnerability research, incident mitigation. Tietoturvasertifikaatit (OSCP/OSCE/OSWE) ovat nice-to-have-osastoa.

Hae Solitalle

  • Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi ja osaamisestasi laittamalla viestiä alla olevasta painikkeesta mahdollisimman pikaisesti, viimeistään 9.3. mennessä. Olemme yhteydessä jokaiseen hakijaan henkilökohtaisesti ja aloitamme keskustelut jo hakuajan aikana.

Halutessasi lisätietoja

Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.7
(8.4 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.2
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.0
(7.3 vertailuarvo)

Mentorointi 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.3
(7.5 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 7.7
(7.5 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Avoimet työpaikat

Kysy meiltä