helsinki

Community Communications Lead

Innostutko viestinnästä, ihmisistä, teknologiasta ja näiden yhdistelmistä? Haluaisitko päästä toteuttamaan itseäsi 700 hengen strategia-, teknologia- ja design-ammattilaisen kansainvälistyvään yhteisöön? Etsimme nyt näkemyksellistä viestinnän kehittäjää tiimimme Helsinkiin.

Tehtäväsi on uudistaa nopeasti kasvavan yhteisömme tapoja viestiä. Pidät huolta siitä, että solitalaiset Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Saksassa tietävät mitä yrityksessämme tapahtuu – heille sopivina annoksina, heille sopivalla tavalla. Autat liekittämään sisäistä tiedonkulkua ja avointa keskustelukulttuuriamme. Toimit sulavasti niin strategisella kuin operatiivisella tasolla.

Työssäsi

 • suunnittelet ja viet käytäntöön innovatiivisia tapoja viestiä koko solitalaisten yhteisölle eri maissa ja kaupungeissa
 • johdat sisäisen viestinnän kanavien ja työkalujemme, kuten intranetin, Slackin ja muiden modernien viestintävälineiden kokonaisuutta ja koordinoit niiden sisältöjä
 • tuet ja kehität strategia- ja esimiesviestintäämme
 • valmennat ja innostat solitalaisia viestimään innostavasti ja tehokkaasti
 • suunnittelet ja toteutat viestintäkampanjoita ja tapahtumia talon sisällä

Ensimmäisen puolen vuoden aikana tutustut kasvavaan ja kansainvälistyvään organisaatioomme sen jokaiselta nurkalta. Pääset alusta lähtien ideoimaan uutta sekä rakentamaan ja toteuttamaan toimenpidesuunnitelmaa sisäisen viestintämme jatkuvaksi uudistamiseksi. Olet mukana määrittelemässä parhaita tapoja mitata sisäisen viestinnän vaikuttavuutta ja tuloksia pitkäjänteisesti.

Vaikutat omalta tärkeältä osaltasi siihen, minkälainen työpaikka Solita on tulevaisuudessa. Liityt osaksi markkinoinnin, viestinnän, HR:n sekä osaamisalueiden vetäjien verkostoa. Kotitiimissäsi työskentelee 7 markkinoinnin ja viestinnän ammattilaista Helsingissä ja Tampereella. Työssäsi pääset jatkuvasti kehittymään ja oppimaan uutta.

Onnistut työssäsi hyvin, kun

 • Hahmotat nopeasti laajoja kokonaisuuksia ja osaat poimia kiinnostavimmat tarinat kasvuyrityksen arjesta  
 • Olet sosiaalisesti lahjakas, rohkea ja utelias; uskallat tuoda näkemyksesi esiin ja kyseenalaistaa nykyisiä tapojamme
 • Sinulla on vähintään 5 vuotta kokemusta sisäisen viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta erilaisissa, myös kansainvälisissä organisaatioissa
 • Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin kirjallisesti kuin suullisesti. Myös ruotsin tai saksan kielen taidosta on etua.
 • Olet tottunut pitämään ilmassa useita palloja ja tunnet kasvuyhtiön viestinnän ajoittain hektisen arjen

Kysy lisää tehtävästä Minnalta (+358 40 5166 024, minna.pinola@solita.fi) ke 3.10. klo 9-10, pe 5.10. klo 9-10 tai ti 9.10. klo 16-17. Syyslomaviikolla 42 olemme lomalla.

Arvojohdettu, kehittyvä ammattilaisten yhteisö

Solita on suomalainen ja kansainvälinen strategia-, teknologia- ja designyritys. Yhdessä yli 700 solitalaisen, laajan kumppaniverkoston sekä asiakkaidemme kanssa rakennamme parempaa elämää meille kaikille. Lue lisää Lassin ajatuksista ihmisen ja koneen liitosta blogissamme.

Solitan viime vuosiin ovat kuuluneet kaikki modernin kasvuyrityksen vaiheet aina kansainvälistymisestä yrityskauppoihin ja vahvaan orgaaniseen kasvuun. Tulevaisuus tuo tullessaan lisää upeita mahdollisuuksia ja samalla myös alueita, mitkä ovat Solitalle uusia. Rekrytoimme Solitaan arvomaailmamme sulavasti solahtavia, oman osaamisalueensa näkemyksellisiä ammattilaisia. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Solitaa!

Jos sinulla olisi meille rutkasti annettavaa ja haluat olla mukana rakentamassa Solitan tulevaisuutta, ota rohkeasti yhteyttä meihin osoitteeseen rekry@solita.fi. Otsikoithan hakemuksesi “Community Communications Lead”. Kerro hakemuksessasi 3 keskeisintä tapaa miten v. 2020 menestynein pohjoismainen yritys viestii sisäisesti.

Tehtävän viimeinen hakupäivä on sunnuntai 21.10.2018. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemuksen jättämisessä ei kannata aikailla, sillä aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuajan aikana. Haastatteluja järjestetään noin 2 kierrosta ennen kuin olemme molemmat valmiita päätöksentekoon. Ilmoitamme kaikille hakijoille jatkosta viimeistään noin viikko hakuajan päättymisen jälkeen.

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Solita on suomalainen arvojohdettu teknologia-, strategia- ja designyritys. Meillä ihmiset ovat etusijalla. Solitalla työskentelee osaajia laidasta laitaan: huippuluokan tekoälyasiantuntijan vieressä istuu tilasuunnittelija ja toisella puolella vanhempi ohjelmistosuunnittelija. Viihtyisät toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Suomen ja Pohjoismaiden suurimmissa kaupungeissa.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi. Vastaamme kaikkiin hakemuksiin arkisin 24h kuluessa.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Kysy rekrytoinnista

Solita Akatemia

Oletko vielä urasi alkuvaiheessa? Tai kääntämässä uraasi uusille urille? Akatemia voi olla juuri sinulle sopiva työ.

Lue lisää