helsinki, tampere, oulu

CMS taitoinen Web Developer

Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Laadukkaan softan rakentaminen tarvitsee myös UX-orientoituneita ohjelmistosuunnittelijoita, jonka vuoksi etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi uusia osaajia Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun. 

Web Developerina päiväsi meillä koostuvat niin uusien, että aikaisemmin toteutettujen CMS- eli sisällönhallintajärjestelmien, käyttöliittymien toiminnallisuuksien rakentamisesta asiakkaillemme. Vastuullasi on projektien tekninen toteutus, jossa saat itse vaikuttaa myös siihen, millä teknologioilla töitä teet. Meillä et jää yksin, vaan työssäsi sinua tukevat meidän designerit, UX/UI-suunnittelijat sekä taustalogiikan kirjoittavat ohjelmistosuunnittelijat ja arkkitehdit.

Meillä pääset osaksi tiimiä joka suhtautuu työhönsä intohimolla ja rohkeudella, rentoutta unohtamatta. Näiden arvojen pohjalta syntyi myös ohjelmistokehittäjiemme tarkempi kuvaus oman tiimin toimintatavoista, nimittäin Solita Developer Manifesto. Käy myös katsomassa mahdollisten tulevien kollegoidesi kirjoittamaa koodia GitHubissa, tai kurkkaamassa mistä meillä puhutaan teknologiablogistamme. Meillä saat vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen, jonka lisäksi meillä vallitsee vahva kokeilukulttuuri ja matala hierarkia. Myös sinä vaikutat siihen, minkälainen työpaikka Solita on tulevaisuudessa. Katso myös, miltä koodariemme Arton ja Tonin arki näyttää Helsingin toimistollamme. 

PÄRJÄÄT MEILLÄ MAINIOSTI JOS

 • Olet toteuttanut responsiivisia sivustoja sisällönhallintajärjestelmien päälle
 • Tunnet eri tapoja toteuttaa tyylejä CSS:llä. Preprosessoinnin hyödyntäminen on sinulle arkipäivää ja olet pohdiskellut erilaisia lähestymistapoja ja nimeämiskäytäntöjä tyyliesi rakentamiseksi
 • Arvostat koodin laatua ja tiedät toimenpiteitä sen ylläpitämiseksi.
 • Tiedät mikä erottaa hyvän ja loistavan käyttökokemuksen. Pistät paukkuja tärkeisiin yksityiskohtiin
 • Osaat optimoida sivustoja hakukoneille ja tiedät kuinka niistä tehdään helposti saavutettavia
 • Sinulta löytyy solitalaista rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan

Saat meillä käyttöösi valitsemasi modernit työkalut ja teknologiat, toimivat tukipalvelut sekä modernit ja ergonomiset työskentelytilat Helsingin Töölönlahdella tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Panostamme osaamisen kehittämiseen monin eri tavoin, oli kyse sitten kokemusten jakamisesta tietoiskuin tai laajemmista koulutuskokonaisuuksista. Tuemme myös työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle.

LIITY OSAKSI TIIMIÄMME

Kerro meille mitä osaat ja mistä innostut. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi tiistaihin 4.4.2017 mennessä. Lisätietoja saat myös rekrytoivalta esimieheltä Juhalta osoitteesta juha.hoyssa(a)solita.fi.

Haastattelukierroksia järjestämme kaksi ja aloitamme mahdolliset haastattelut jo hakuajalla. Pääset tapaamaan mahdollisia tulevia tiimikavereitasi jo heti alkuun sekä todentamaan osaamisesi pienen harkkatyön avulla, josta saat palautetta osaamisesi kehittämiseksi.

Hae tästä

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa

Haluamme tehdä työtä, josta voi olla ylpeä. Siitä tunnistaa solitalaisen.

Maailma on meille mahdollisuuksia täynnä. Olet mukana rakentamassa palveluita, jotka kohauttavat kotona ja kylillä. Sen takaavat ykkösketjun asiakkaat, innostavat projektit, parhaat työkalut ja huippuosaajien yhteisö.

 • Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen

  Parhaat oivallukset syntyvät siitä, että uskalletaan rohkeasti ideoida, kertoa ideat ääneen ja ottaa vastaan epäonnistumisen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla ei onnistuta aina. Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen tai myöntää olevansa väärässä.

 • Pulkka ei jää puolimäkeen

  Intohimo on lähtökohta, eteenpäin vievä voima. Solitalaisten intohimo näkyy kipinänä silmissä - innostumisena, paneutumisena ja peräksiantamattomuutena. Intohimo on omaa halua kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee ja jakaa osaamistaan muille.

 • Rentous antaa tilaa luovuudelle

  Meillä voit olla rennosti oma itsesi. Parhaat tulokset syntyvät rennossa ympäristössä alan parhaiden osaajien ympäröimänä. Rentous antaa tilaa ajatella, se synnyttää hyviä ajatuksia ja luovuutta. Tässä työpaikassa ei tarvitse jäykistellä.

 • Tärkeintä on välittäminen

  Solitalainen arvomaailma rakentuu reiluista valinnoista. Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia, ja onnellisempia ihmisiä.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.