oulu

Cloud-tiimi Ouluun

Hei sinä oululainen kokenut Cloud-asiantuntija! Solitan Cloud on toimintaansa jatkuvasti kehittävä reilun 50 pilviammattilaisen yhteisö Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Nyt haluamme rakentaa tiimin myös Ouluun, koska uskomme, että hyviä tekijöitä löytyy myös pohjoisempaa. Pitääkö paikkaansa?

Solitan Oulun toimisto on ollut toiminnassa vuodesta 2014 lähtien ja toimistolla majailee noin 70 solitalaista. Joukossa on niin ohjelmistokehityksen ammattilaisia kuin data- ja integraatioasiantuntijoita. Ja toivottavasti pian myös cloudilaisia 🙂

Me Cloudissa autamme asiakkaita siirtymässä pilveen ja tarjoamme pilvipalveluihin liittyvän kapasiteetin, ylläpidon ja hallinnan, raportoinnin ja analytiikan sekä DevOps-asiantuntemuksen. Osaamisemme on huippuluokkaa ja olemme saaneet esimerkiksi AWS Migration Competency -tunnustuksen ensimmäisenä Pohjoismaissa. Kumppanina meillä on maailman johtavat pilvipalvelut AWS (yli 100 sertifikaattia ja 300 osaajaa Solitan projekteissa), Azure (yli 50 sertifikaattia ja 150 osaajaa projekteissa) ja Google Cloud Platform (4 sertifikaattia ja 50 osaajaa).

Cloudissa vallitsee tiivis yhteishenki ja puhumme avoimesti asioista. Tiiminvetäjät ja projektipäälliköt mahdollistavat asiantuntijalle työrauhan projekteissa.

Tarjoamme paljon vapautta ja vastuuta oman työsi toteuttamiseen. Rentous, rohkeus, välittäminen ja intohimo näkyvät toiminnassamme ja kasvustrategiamme nojaa vahvasti tulevaisuudessakin näihin arvoihimme. Meillä sinun ei tarvitse valita uran ja perhe-elämän välillä ja tarjoamme kattavan tukipaketin arkeasi helpottamaan.

Millaisia tehtäviä olisi alkuun tarjolla?

  • Oulun Cloud-liidi: Arkkitehtitason tekijä, jolla on kiinnostusta teknisten asioiden lisäksi prosessien, tiimin ja toimintamallien kehittämiselle. Pääosan työajasta toimit asiakasprojekteissa kokeneena pilviasiantuntijana, mutta osallistut myös uusien tiimiläisten rekrytointiin ja mentorointiin.
  • Kokenut Cloud-asiantuntija: Työsi voi painottua julkipilviympäristöihin liittyviin konsultointitehtäviiin ja projektitoimitusten alkupäähän esimerkiksi tilanteessa, jossa asiakasorganisaatio on siirtymässä pilveen. Vaihtoehtoisesti saatat toimia pilviasiantuntijana esimerkiksi ohjelmistokehitys- tai dataprojekteissa ja vastaat järjestelmien suunnittelusta ja rakentamisesta eri pilvialustoille.

Jos jompikumpi näistä tuntuu omalta, niin jutellaan ehdottomasti lisää! Räätälöimme sinulle sopivan roolin tarkemmin keskusteluiden pohjalta.

Koska meillä ei vielä ole ketään paikallisesti tukemassa varsinaisessa Cloud-tekemisessä, odotamme ensimmäisiltä tiimiläisiltä riittävästi kokemusta julkipilvestä ja infra-tekemisestä. AWS-, Azure- tai GCP-alustan osaaminen, kokemus jatkuvista palveluista, monitorointityökaluista ja automatisoinnista antaa hyvän lähtökohdan työlle. Arvostamme myös kokemusta palvelun elinkaaren hallinnasta ja ylläpidosta. Tehtävissä korostuu aktiivinen kommunikointityyli ja rohkeus kilauttaa kaverille – toki näin koronan aikana fyysisen sijainnin merkitys on oleellisesti vähentynyt.

Millaisia asiakasprojektit ovat?

Asiakkaamme ovat sekä yksityiseltä sektorilta että julkishallinnosta. Kestoltaan projektimme ovat vaihtelevia, muutamista päivistä useamman vuoden hankkeisiin. Tyypillisin julkipilviprojektimme sisältää Azure-/AWS-/GCP-tekemisen lisäksi myös muuta Solitan tarjoamaa, kuten sovelluskehitys- tai datatekemistä. Cloud-lähtöiset projektimme ovat tyypillisesti asiakkaalle tehtäviä pilvikonsultointihankkeita, pilvimigraatioprojekteja ja Managed Cloud-haltuunottoprojekteja.

Voit tutustua Cloud-osaajiamme puhuttaviin aiheisiin blogissa cloud.solita.fi ja Solitan Tech-yhteisön teemoja pääset seuraamaan Twitterissä: @SolitaTech.

Pari sanaa käytännön asioista

Solita tukee etätyötä monin eri tavoin ja erityisesti nyt epidemian aikana etätyön tekeminen on luonnollisesti huipussaan. Uusi solitalainen saa kattavan perehdytyksen ja ketään ei jätetä yksin.

Jatkokeskustelut ja työhaastattelut hoidetaan tässä ajanhetkessä Teamsin välityksellä. Ensimmäisessä haastattelussa tulet tapaamaan tiiminvetäjiä Marika, Lauri ja Petja. Pääset myös juttelemaan asiantuntijoidemme kanssa rekrytoinnin kuluessa.

Työsuhteen aloituspäivä voidaan sopia siten, miten se on järkevintä. Tekemistä meillä kuitenkin olisi tarjolla vaikka heti!

Hae mukaan ensimmäisten joukossa

  • CV tai LinkedIn-profiili riittää hyvin keskustelun aloittamiseen. Arvostamme kuitenkin myös vapaamuotoista hakemusta, jossa kuvaat osaamistasi ja motivaatiotasi. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi helposti alla olevasta painikkeesta.
  • Lisätietoja tehtävästä antaa Marika Saarnilinna numerosta 044 5720 563 tai LinkedIn.ssä.
Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.7
(8.4 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.2
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.0
(7.3 vertailuarvo)

Mentorointi 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.3
(7.5 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 7.7
(7.5 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Kysy meiltä