helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Cloud Service Specialist tulevaisuuden pilvipalveluihin

Cloud Service Specialist, tule mukaan suunnittelemaan ja rakentamaan timanttisia pilviympäristöjä asiakkaillemme huippuseurassa! Etsimme Solitan kasvun myötä kehittymishaluisia Cloud Service Specialisteja Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun, Ouluun ja Lahteen.

Solita Cloud Services vastaa asiakkaidemme alusta- ja operointipalveluista. Koska haluamme tarjota parasta asiakaspalvelua, pyrimme automatisoimaan ja kehittämään palveluitamme jatkuvasti, ja tähtäämme kokonaistoimituksiin yksittäisten osa-alueiden optimoinnin sijaan. Lisäksi koko Solitan muu tarjoama tukee tiimin tekemistä. Olemme tehneet onnistunutta yhteistyötä muun muassa Lowellin, eduskunnan ja Traffic Management Finlandin kanssa.

Tavoitteena automatisoitu ja toistettava infrastruktuuri

Tiimissä työskentelevän Cloud Service Specialist Villen tyypilliseen työpäivään sisältyy automaatiotyökalujen kehitystä Pythonilla, uusien pilviprojektien valvonnan speksausta sekä ongelmien selvitystä tilanteissa, joihin muut eivät ole keksineet ratkaisua. Työviikot ovat vaihtelevia ja työn sisältöön voi itse vaikuttaa – joskus työpäivään voikin kuulua vaikkapa rekrytointihaastattelu tai markkinoinnin avustaminen. Villen yleisimmät työkalut ovat terminaali-ikkuna, Ansible, tekstieditori ja Slack. 

Sopisit hyvin meidän tiimiin, jos

 • sinulla on tuntemusta järjestelmien suunnittelusta julkipilvipalveluihin
 • ympäristöihin liittyvä sisäinen konsultointi ja projektitiimien tukeminen on sinulle tuttua
 • sinulla on kokemusta monitorointi-, lokien keräys- ja raportointiratkaisujen toteutuksista
 • omaat analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja
 • sinulla on solitalaista rohkeutta, rentoutta, intohimoa ja välittämistä niin omaa työtäsi, asiakkaita kuin kollegoitasi kohtaan

Osaamista ja uuden oppimista

Arvostamme kokemusta ja osaamista, mutta emme suinkaan odota, että hallitset kaikki mahdolliset käytössä olevat teknologiamme ja työkalumme. Mikäli tulet valituksi tehtävään, saat ensimmäisten viikkojen aikana tehtäväksi harjoitustyön mentorin tuella. Harjoitustyön kautta pääset tutustumaan tiimin toimintamalleihin ja työkaluihin. Tällä hetkellä tiimissämme käytetään muun muassa seuraavia teknologioita, työkaluja ja ympäristöjä: AWS, GCP, Azure, Ansible, InfluxDB, Terraform, Docker, Python, CentOS, CloudFormation, Sensu, Git, Graylog, Jenkins, Tomcat, Clojure, Ruby, RHEL, Nginx, PostgreSQL, SQL server, MariaDB+Galera, Grafana, Powershell, Windows Server, Vagrant, VirtualBox, ElasticSearch, Kibana ja Bash.

Kerro meille, mikäli sinulla on kokemusta yllä olevista tai joistakin muista teknologioista tai työkaluista. Tarvitset tehtävässä teknisen osaamisen lisäksi suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja – työskentelet yhdessä tiimin, sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien sekä asiakkaidemme kanssa.

Arkeasi piristää terävä tiimi ja huonot vitsit

Saat työkaveriksesi kovan luokan asiantuntijat, joilta voit takuulla oppia uutta – vitsien tasosta sen sijaan voi olla monta mieltä. Tiimin jäsenten erilaiset taustat ja osaamiset ja Solitan laaja tarjoama takaavat sen, että voit paitsi oppia muilta myös kehittää omaa osaamistasi siihen suuntaan mihin omat intohimosi sinua johdattelevat. Järjestämme myös avoimia koulutuksia, joten osaamisen kehittäminen nähdään meillä laajemmassakin mittakaavassa tärkeänä asiana.

Tiimissämme on tällä hetkellä reilu parikymmentä henkilöä kenen kanssa tulet pääasiassa tekemään töitä arjessa. Tutustu Solitan cloud-osaajien omaan blogiin osoitteessa https://cloud.solita.fi/. Voita valita tulevan työpisteesi Helsingistä, Lahdesta, Tampereelta, Turusta tai Oulusta ja saat käyttöösi modernit työkalut ja toimivat tukipalvelut arkeasi helpottamaan. Kulttuurimme on vapautta ja vastuuta henkivä ja itseohjautuva, mutta tarjoamme myös sopivasti rakennetta ja tukea tekemiseen silloin, kun sitä tarvitaan. Vaikka suhtaudumme työhömme intohimolla, annamme arvoa myös vapaa-ajalle ja palautumiselle.

Liity joukkoomme!

Kerro meille kuka olet ja mistä unelmoit lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen lähettäneisiin henkilöihin.

Jäikö jokin askarruttamaan?

 • Lisätietoja Cloud Service Specialistin tehtävästä voit kysyä Team Manager Marikalta numerosta 044 5720 563 tai marika.saarnilinna (a) solita.fi.
 • Lisätietoja Solitasta työpaikkana voit kysyä Talent Acquisition Managerilta Minnalta numerosta 040 843 6245 tai minna.luiro (a) solita.fi.
Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista