helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Cloud Security Specialist/Consultant

Haluatko tehdä yhteiskunnastamme tietoturvallisemman? Tule osaksi kehittyvää Cloud Security-tiimiämme.

Pääset työskentelemään mielenkiintoisissa asiakkuuksissa yhteiskunnan kannalta merkittävien järjestelmien parissa, testaten ja varmistaen tietoturvalliset toteutukset. Tietoturvaliiketoimintamme käsittää sekä Solitan oman WhiteHat-kokonaisuuden (valkohattuhakkeroinnin menetelmiä hyödyntävä SaaS-palvelu) että muun tietoturvakonsultoinnin. Vuonna 2019 lanseeraamamme Solita WhiteHat -palvelun avulla autamme asiakkaitamme proaktiivisesti havaitsemaan ja mitigoimaan potentiaaliset hyökkäysvektorit ennen kuin tilanne eskaloituu. Lisäksi toimitamme asiakkaillemme jatkuvasti erilaisia palvelukokonaisuuksia uhkamallinnuksesta aina tietoturvatestaukseen ja jatkuvaan tietoturvan hallintaan. Tutustu asiakkaisiimme kuten NEOT, HSL, Amer Sports, Eduskunta.

Miksi meille kannattaisi tulla töihin?

  • Ympärilläsi on kasvava ja osaava Cloud-yhteisö. Kumppaneitamme ovat maailman johtavat pilvipalvelut Google Cloud Platform, Microsoft Azure ja Amazon Web Services, joissa osaamisemme on huippuluokkaa. Saimme esimerkiksi alkuvuodesta 2021 Microsoft Azure Expert Managed Services Provider -sertifikaatin ja lisäksi olemme saaneet AWS Migration Competency -tunnustuksen ensimmäisenä Pohjoismaissa.
  • Pääset mukaan kehittyvän tiimin ja palvelun innostavalle matkalle ja jätät oman kädenjälkesi tietoturvaliiketoimintaamme. Samalla nautit yli 20 vuotta alalla toimineen ja menestyvän kotimaisen yrityksen vakaudesta ja eduista.
  • Työskentely asiaan vihkiytyneiden ammattilaisten kanssa on paitsi huippuhauskaa myös opettavaista. Halutessasi pääset kehittämään osaamistasi laajasti Solitan kasvavan ja kansainvälisen yli tuhannen cloud-, data-, dev- ja design-asiantuntijan yhteisössä.
  • Tarjoamme inhimillisen työskentelykulttuurin, laajat työsuhde-edut, viihtyisät toimitilat, tekemisen vapautta ja vastuuta.

Mitä toivomme sinulta, Cloud Security Specialist/Consultant

  • Kokemusta julkipilvialustojen (AWS, Azure, GCP) päälle rakennetuista järjestelmistä
  • Pilven tietoturvakäytäntöjen tuntemusta (esimerkiksi tilienhallinnan käytännöt, pääsynhallinta, datan suojaus ja salaus, pilvinatiivit tietoturvapalvelut, liikenteen suojaus)
  • Kokemusta seuraavista osa-alueista: penetration testing, vulnerability research, incident mitigation, system hardening, DevOps
  • Sujuvia kommunikointitaitoja ja kehitysmyönteisyyttä
  • Joustavuutta ja kykyä mukautua erilaisten asiakasprojektien vaatimuksiin
  • Pilven tietoturvan sertifikaatit ovat nice-to-have-osastoa

Hae Solitalle

Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi ja osaamisestasi laittamalla viestiä alla olevasta painikkeesta mahdollisimman pikaisesti, viimeistään 21.3. mennessä. Aloitamme keskustelut jo hakuaikana ja olemme yhteydessä jokaiseen hakijaan henkilökohtaisesti.

Halutessasi lisätietoja

Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.7
(8.4 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.2
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.0
(7.3 vertailuarvo)

Mentorointi 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.3
(7.5 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 7.7
(7.5 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Avoimet työpaikat

Kysy meiltä