helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Cloud Engineer

Tule mukaan suunnittelemaan parempaa tulevaisuutta! Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja käyttäjien kanssa kestävää huomista, jossa teknologia valjastetaan palvelemaan parempaa elämää ja kasvua seuraavalle sukupolvelle. Etsimme nyt tulevia Cloud Engineerejä Turun ja Lahden avattavien toimistojen lisäksi myös Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

Tule nyt mukaan kehittämään ja tarjoamaan timanttisia pilviympäristöjä asiakkaillemme huippuhauskassa seurassa! Solita Cloud Services vastaa asiakkaidemme alusta- ja operointipalveluista, joita kehitetään ja automatisoidaan jatkuvasti. Koska haluamme tarjota parasta asiakaspalvelua, tähtäämme kokonaistoimituksiin yksittäisten osa-alueiden optimoinnin sijaan. Lisäksi koko Solitan muu tarjoama tukee tiimin tekemistä.

Automatisoitu ja toistettava infrastruktuuri

Meillä on palava halu valmistella, testata ja ylläpitää kaikki tuotantoon päätyvät palvelumme viimeisen päälle. Infrastruktuurin tulee olla automatisoitu ja toistettavissa ilman että se vaatii jatkuvaa manuaalista työtä. Palvelumme täytyy siis toimia 24/7 ilman, että se tarkoittaa meiltä kellon ympäri työskentelyä.

Sopisit hyvin meidän tiimiin jos 

 • sinulla on tuntemusta modernien pilvialustojen kanssa työskentelystä (AWS, Azure, Upcloud, VMware Vsphere ja Google Cloud Platform)
 • ympäristöihin liittyvä sisäinen konsultointi ja projektitiimien tukeminen on sinulle tuttua
 • olet toteuttanut monitorointiratkaisuja, testannut palveluita, automatisointia ja vianselvitystä
 • automatisointiratkaisujen raportoinnin toteutukset ovat sinulle tuttuja
 • omaat analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja
 • sinulla on solitalaista rohkeutta, rentoutta, intohimoa ja välittämistä niin omaa työtäsi kuin kollegoitasi kohtaan

Käytössämme on myös seuraavia teknologioita ja työkaluja: Ansible, InfluxDB, Terraform, Puppet, Logstash, Docker, Python, CentOS, Chef, Sensu, Git, Splunk, Graylog, Jenkins, Tomcat, Jetty, JVM, Clojure, Ruby,RHEL, Nginx, PostgreSQL, MariaDB+Galera, Grafana, Powershell, Windows Server, Open Stack, Virtual Box, ElasticSearch, Kibana, Bash, Ubuntu, Vagrant, AWS ja Azure.

Arvostamme kokemusta ja osaamista edellä mainituista asioista, mutta tämä ei ole este mikäli olet käyttänyt vastaavia muita teknologioita tai työkaluja ja omaat vahvan halun laajentaa osaamistasi uusille alueille. Tehtävässä tarvitset suomen- ja englanninkielen taitoa, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja kun työskentelet yhdessä tiimin sekä asiakkaidemme kanssa.

Arkeasi piristää terävä tiimi ja huonot vitsit

Saat työkaveriksesi Suomen terävimmät ja hauskimmat asiantuntijat. Tiiminjäsentemme erilaiset taustat ja osaamiset takaavat sen, että voit oppia muilta mutta myös kehittää omaa osaamistasi siihen suuntaan mihin omat intohimosi sinua johdattelevat. Cloud Services tiimissämme on tällä hetkellä noin parikymmentä henkilöä kenen kanssa tulet pääasiassa tekemään töitä arjessa.

Voita valita tulevan ergonomisen työpisteesi  Helsingistä, Lahdesta, Tampereelta, Turusta tai Oulusta, jonka lisäksi meillä on toimistot myös Tallinnassa ja Tukholmassa, joten halutessasi, työsi voi viedä sinut myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Saat meiltä käyttöösi modernit työkalut ja toimivat tukipalvelut arkeasi helpottamaan. Vapautta ja vastuuta henkivä, itseohjautuva työympäristömme takaa sen, että pääset hyödyntämään osaamistasi sekä oppimaan uutta. Maailma ei ole vielä valmis, ja paljon on vielä tekemistä, meillä pääset tekemään aidosti merkittäviä asioita.

Liity joukkoomme!

Kerro meille kuka olet ja mistä unelmoit. Lähetä sitten vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(@)solita.fi 2.12. mennessä. Lisätietoja tehtävästä ja arjesta antaa Cloud tiimimme vetäjä Jari numerosta 040-5969518 tai Recruitment Coach Hanna Heikkilä numerosta 044-2916831 tai osoitteesta hanna.heikkila@solita.fi.

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Solita on suomalainen arvojohdettu teknologia-, strategia- ja designyritys. Meillä ihmiset ovat etusijalla. Solitalla työskentelee osaajia laidasta laitaan: huippuluokan tekoälyasiantuntijan vieressä istuu tilasuunnittelija ja toisella puolella vanhempi ohjelmistosuunnittelija. Viihtyisät toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Suomen ja Pohjoismaiden suurimmissa kaupungeissa.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden liikennepalveluja!

Haussa yli 20 uutta osaajaa: ohjelmistosuunnittelijoita ja -arkkitehteja, data-analyytikoita, konsultteja sekä palvelumuotoilijoita

Lue lisää liikenteen palveluistamme ja työpaikoistamme

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Kysy rekrytoinnista

Solita Akatemia

Oletko vielä urasi alkuvaiheessa? Tai kääntämässä uraasi uusille urille? Akatemia voi olla juuri sinulle sopiva työ.

Lue lisää