helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Cloud Engineer tulevaisuuden pilvipalveluihin

Cloud Engineer, tule suunnittelemaan parempaa tulevaisuutta! Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja käyttäjien kanssa kestävää huomista, jossa teknologia valjastetaan palvelemaan parempaa elämää ja kasvua seuraavalle sukupolvelle. Etsimme Cloud Engineerejä Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun sekä uusille Turun ja Lahden toimistoille. 

Tule nyt mukaan kehittämään ja tarjoamaan timanttisia pilviympäristöjä asiakkaillemme huippuhauskassa seurassa! Solita Cloud Services vastaa asiakkaidemme alusta- ja operointipalveluista, joita kehitetään ja automatisoidaan jatkuvasti. Koska haluamme tarjota parasta asiakaspalvelua, tähtäämme kokonaistoimituksiin yksittäisten osa-alueiden optimoinnin sijaan. Lisäksi koko Solitan muu tarjoama tukee tiimin tekemistä.

Automatisoitu ja toistettava infrastruktuuri

Meillä on palava halu valmistella, testata ja ylläpitää kaikki tuotantoon päätyvät palvelumme viimeisen päälle. Infrastruktuurin tulee olla automatisoitu ja toistettavissa ilman että se vaatii jatkuvaa manuaalista työtä. Palvelumme täytyy siis toimia 24/7 ilman, että se tarkoittaa meiltä kellon ympäri työskentelyä.

Sopisit hyvin meidän tiimiin jos 

 • sinulla on tuntemusta modernien pilvialustojen kanssa työskentelystä (esimerkiksi AWS, Azure, UpCloud, VMware, vSphere ja Google Cloud Platform)
 • ympäristöihin liittyvä sisäinen konsultointi ja projektitiimien tukeminen on sinulle tuttua
 • olet toteuttanut monitorointiratkaisuja, testannut palveluita, automatisointia ja vian selvitystä
 • automatisointiratkaisujen raportoinnin toteutukset ovat sinulle tuttuja
 • omaat analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja
 • sinulla on solitalaista rohkeutta, rentoutta, intohimoa ja välittämistä niin omaa työtäsi kuin kollegoitasi kohtaan

Osaamista ja uuden oppimista

Arvostamme kokemusta ja osaamista. Käytössämme on liuta erilaisia teknologioita ja työkaluja, mutta mikäli et ole käyttänyt juuri meidän käyttämiämme, kerro meille sinun käyttämistäsi vastaavista teknologioista ja työkaluista. Tehtävässä tarvitset suomen- ja englanninkielen taitoa, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja – työskentelet yhdessä tiimin sekä asiakkaidemme kanssa.

Käytössämme on mm. seuraavia teknologioita ja työkaluja: Ansible, InfluxDB, Terraform, Puppet, Logstash, Docker, Python, CentOS, Chef, Sensu, Git, Splunk, Graylog, Jenkins, Tomcat, Jetty, JVM, Clojure, Ruby,RHEL, Nginx, PostgreSQL, MariaDB+Galera, Grafana, Powershell, Windows Server, Open Stack, Virtual Box, ElasticSearch, Kibana, Bash, Ubuntu, Vagrant, AWS ja Azure.

Arkeasi piristää terävä tiimi ja huonot vitsit

Saat työkaveriksesi Suomen terävimmät ja hauskimmat asiantuntijat. Tiimin jäsentemme erilaiset taustat ja osaamiset takaavat sen, että voit oppia muilta mutta myös kehittää omaa osaamistasi siihen suuntaan mihin omat intohimosi sinua johdattelevat. Cloud Services tiimissämme on tällä hetkellä noin parikymmentä henkilöä kenen kanssa tulet pääasiassa tekemään töitä arjessa.

Voita valita tulevan työpisteesi Helsingistä, Lahdesta, Tampereelta, Turusta tai Oulusta, jonka lisäksi meillä on toimistot myös Tallinnassa, Tukholmassa ja Münchenissä, joten halutessasi, työsi voi viedä sinut myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Saat meiltä käyttöösi modernit työkalut ja toimivat tukipalvelut arkeasi helpottamaan. Vapautta ja vastuuta henkivä, itseohjautuva työympäristömme takaa sen, että pääset hyödyntämään osaamistasi sekä oppimaan uutta. Maailma ei ole vielä valmis, paljon on vielä tekemistä, meillä pääset tekemään aidosti merkittäviä asioita.

Liity joukkoomme!

Kerro meille kuka olet ja mistä unelmoit. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi alla olevan painikkeen kautta tai osoitteeseen rekry(@)solita.fi  Haluatko tietää lisää Cloud Engineer tehtävästä tai työyhteisöstämme, ole yhteydessä Marika Saarnilinna 044 572 0563 / marika.saarnilinna@solita.fi.

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Solita Akatemia

Haku kevään akatemiaan on päättynyt!

Lue lisää

Kysy rekrytoinnista