helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Cloud Consultant

Cloud Consultant, haluamme nyt sinut mukaan rakentamaan pilvitarjontaamme ja parempaa huomista asiakkaillemme. Solitan kasvaessa haemme Cloud Consulting -tiimiimme lisävahvistusta joko Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun, Ouluun tai Lahteen.

Monet yritykset ovat jo kokeilleet pilveä, mutta jostain syystä käyttöönotossa tai käytännössä ei olla päästy eteenpäin. Me haluamme auttaa yrityksiä rakentamaan pilvipalveluistaan liiketoimintaetua ja skaalautuvuutta. Tässä roolissa pääset mukaan rakentamaan ja kehittämään liiketoimintaa ja muokkaamaan roolistasi oman näköisen. Istut samassa pöydässä asiakkaidemme ylimmän johdon, liiketoimintapäättäjien sekä teknisten toteuttajien kanssa. Osaamisesi ja näkemyksesi avulla osallistut asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen. Autat ja neuvot mihin suuntaan asiakkaan sekä meidän omia pilvipalveluita pitäisi viedä.

Kahvia ja pilvitoteutuksia

Tiimissä työskentelevän Tonin työ on hyvin vaihtelevaa ja harvoin joutuu samanlaisia päiviä katselemaan. Asiakkaiden kanssa töiden teko on kuitenkin Cloud Consultant-roolin ytimessä ja teknisellä osaamisella on käyttöä päivittäin. Se, missä töitä tehdään, vaihtelee projekteittain: osa vaatii asiakkaan lähellä oloa ja osan voi tehdä joustavasti konttorilta tai etänä.

Solitalla konsultin roolit vaihtelevat yksilöittäin ja rooli sorvataan aina ihmisen omien intressien mukaan. Minulle tärkeitä asioita ovat kahvi ja vaihtelevat työtehtävät. 8 kuukauden sisällä olen kerennyt tekemään jo useamman toteutuksen Azureen ja myös Google Cloud on tullut entistä tutummaksi. Myös automatisointi ja IaC on Solitalla arkipäivää. Yleisimmät työkalut ovat Slack, konsoli ja kahvimuki.

Noin kymmenhenkistä Solita Cloud Consulting -tiimiä vetää Petja Venäläinen ja tiimin jäsenet sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Tutustu Solitan cloud-osaajien omaan blogiin osoitteessa https://cloud.solita.fi ja lue mitä Toni kertoo ajastaan Solitalla. Kurkista myös millaista yhteistyötä olemme tehneet muun muassa eduskunnan ja Lowellin kanssa.

Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä

Panostamme osaamisen kehittämiseen monin eri tavoin, oli kyse sitten kokemusten jakamisesta tietoiskuin tai laajemmista koulutuskokonaisuuksista. Tuemme myös työntekijöidemme hyvinvointia ja työn ja muun elämän yhteensovittamista tarjoamalla kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle. Työntekopaikan suhteen olemme joustavia (Helsinki, Lahti, Tampere, Turku tai Oulu) ja työnteko onnistuu joustavasti toimiston lisäksi niin etänä kotoa kuin vaikkapa junasta. Solitalla panostetaan työntekijöiden työssä viihtyvyyteen. Mikäli kansainväliset haasteet kiinnostavat, halutessasi työsi voi viedä sinut Suomen rajojen ulkopuolelle niin fyysisesti kuin erilaisten kansainvälisten Suomessa tehtävien projektienkin kautta!

Meillä pääset työskentelemään osaavien sovelluskehityksen, datan ja analytiikan, asiakaskokemuksen, palvelumuotoilun ja projektin- ja palvelunhallinnan ammattilaisten yhteisössä. Matala hierarkia, itsenäinen päätöksenteko ja kokeilukulttuuri luotsaavat matkaamme arjessa.

Toiveemme uudelle työkaverille

  • osaat luontevasti keskustella asiakkaiden kanssa sekä näet missä voit tuottaa asiakkaalle lisäarvoa nyt ja tulevaisuudessa
  • hallitset pilvipalvelut ja osaat soveltaa pilvipalvelutoimijoiden (esim. AWS / Azure / GCP) tarjoamaa kattavasti ratkaistaksesi asiakkaan erilaiset liiketoimintatarpeet
  • haluat kuulua edelläkävijöiden joukkoon ja jatkuvasti parantaa ja kehittää itseäsi
  • ymmärrät erilaisia liiketoimintatarpeita ja haasteita
  • olet joko teknisesti niin noheva, että voit itse toteuttaa suunnittelemasi ratkaisut, tai enemmän myyntiorientoitunut ja innostut siitä, kun saat käydä merkityksellisiä keskusteluja asiakkaan johdon ja päättäjien kanssa, mutta osaat myös synnyttää lisäarvoa ja tuloksia
  • sinulta löytyy solitalaista rohkeutta, rentoutta, intohimoa ja välittämistä niin omaa työtäsi kuin muita kohtaan

Arvostamme jos sinulla on esimerkiksi taustaa ohjelmistokehityksestä tai -tuotannosta sekä DevOpsista. AWS-, Azure- ja Google Cloud-sertifikaatit ovat plussaa, mutta arvostamme käytännön osaamista ja kokemusta näistä enemmän. Odotamme, että pystyt saamaan asiakkaan luottamuksen hyvin tehdyn työn kautta ja löydät keinoja, joilla viedä asiakas seuraavalle tasolle.

Cloud Consultant-roolissa pääset alusta asti vaikuttamaan meidän pilvipalvelutarjoamaan ja tekemään siitä omannäköisen. Haluamme valita ensisijaisesti oikean henkilön meille. Me annamme sinulle paljon vapautta ja vastuuta oman työsi tekemiseen, arjen tukea ja sparrausta – hauskanpitoakaan unohtamatta.

Liity nyt osaksi tiimiämme!

Kerro meille mitä osaat ja mikä saa sinut innostumaan. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin. Tällä hetkellä kaikki keskustelut ja kohtaamiset hoidetaan videoyhteyden välityksellä, mutta rekrytointimme jatkuu muutoin normaalisti.

Jäikö jokin askarruttamaan?

  • Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Head of Cloud Consulting Petjalta numerosta 040 581 5666 tai petja.venalainen@solita.fi.
  • Lisätietoja Solitasta työpaikkana voit kysyä Cloud-rekryistä vastaavalta Minnalta numerosta 040 843 6245, minna.luiro@solita.fi tai LinkedIn:ssä.
Hae tästä

Luo järkevää ja kestävää tulevaisuutta

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä ja uutisia yhteisöstämme suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista