helsinki, tampere, oulu

Cloud Consultant (AWS/Azure)

Kaikki mikä voi, menee pilveen. Kaikella mitä teemme täytyy olla vaikutusta maailmaan. Teknologia valjastetaan palvelemaan parempaa elämää sekä huomispäivän kasvua seuraavalle sukupolvelle. Haluamme nyt sinut mukaan rakentamaan parempaa huomista ja pilvitarjoamaamme yhdessä Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Monet yritykset ovat jo kokeilleet pilveä, mutta jostain syystä käyttöönotossa tai käytännössä ei olla päästy eteenpäin. Me haluamme auttaa yrityksiä rakentamaan pilvipalveluistaan liiketoimintaetua ja skaalautuvuutta. Tässä roolissa pääset mukaan rakentamaan ja kehittämään liiketoimintaa ja muokkaamaan roolistasi oman näköisen. Istut samassa pöydässä asiakkaidemme ylimmän johdon, liiketoimintapäättäjien sekä teknisten toteuttajien kanssa. Osaamisesi ja näkemyksesi avulla osallistut asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen. Autat ja neuvot mihin suuntaan asiakkaan sekä meidän omia pilvipalveluita pitäisi viedä. Oman kiinnostuksesi mukaan, roolisi voi olla joko enemmän tekninen tai myynnillinen, mutta kuitenkin sellainen, että olet valmis tarpeen tullessa myös käärimään hihat ja pistämään toimeksi.

Sinussa on ainesta solitalaiseksi mikäli

 • osaat luontevasti keskustella asiakkaiden kanssa sekä näet missä voit tuottaa asiakkaalle lisäarvoa nyt ja tulevaisuudessa
 • hallitset pilvipalvelut ja osaat soveltaa pilvipalvelutoimijoiden (esim. AWS / Azure) tarjoamaa kattavasti ratkaistaksesi asiakkaan erilaiset liiketoimintatarpeet
 • haluat kuulua edelläkävijöiden joukkoon ja jatkuvasti parantaa ja kehittää itseäsi
 • ymmärrät erilaisia liiketoimintatarpeita ja haasteita
 • olet joko teknisesti niin noheva, että voit itse toteuttaa suunnittelemasi ratkaisut tai sitten enemmän myyntiorientoitunut ja innostut siitä, kun saat käydä merkityksellisiä keskusteluja asiakkaan johdon ja päättäjien kanssa, mutta osaat myös synnyttää lisäarvoa ja tuloksia
 • sinulta löytyy solitalaista rohkeutta, rentoutta, intohimoa ja välittämistä niin omaa työtäsi kuin muita kohtaan

Arvostamme jos sinulla on esimerkiksi taustaa ohjelmistokehityksestä tai -tuotannosta sekä DevOpsista. AWS ja Azure sertifikaatit ovat plussaa, mutta arvostamme käytännön osaamista ja kokemusta näistä enemmän. Odotamme, että tässä tehtävässä pystyt saamaan asiakkaan luottamuksen hyvin tehdyn työn kautta ja löydät keinoja, joilla viedä asiakas seuraavalle tasolle.

Tässä roolissa pääset alusta asti vaikuttamaan meidän pilvipalvelutarjoamaan ja tekemään siitä omannäköisen. Haluamme valita ensisijaisesti oikean henkilön meille, ja omien kiinnostustesi mukaan voimme yhdessä muokata roolistasi mieleisen. Me annamme sinulle paljon vapautta ja vastuuta oman työsi tekemiseen, arjen tukea ja sparrausta unohtamatta.

Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä

Uskomme vahvasti siihen, että kaikki mitä meillä on löytyy ihmisistä. Panostamme osaamisen kehittämiseen monin eri tavoin, oli kyse sitten kokemusten jakamisesta tietoiskuin tai laajemmista koulutuskokonaisuuksista. Tuemme myös työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle. Jos sinäkin innostut suunnattomasti ihmisten ja teknologian luomista mahdollisuuksista, uuden oppimisesta ja merkityksellisten asioiden rakentamisesta kohti parempaa yhteistä tulevaisuutta – saatat olla etsimämme uusi kollega.

Meillä pääset työskentelemään Suomen parhaiden ohjelmistokehityksen, analytiikan, asiakaskokemuksen ja projektinhallinnan huippuosaajan jatkuvasti kehittyvässä yhteisössä. Matala hierarkia, itsenäinen päätöksenteko, yhteisöllisyys ja kokeilukulttuuri luotsaavat matkaamme arjessa. Myös sinä vaikutat siihen, minkälainen työpaikka Solita on tulevaisuudessa.

Liity nyt osaksi huippuosaajien tiimiämme!

Haluamme kuulla lisää sinusta. Kerro meille mitä osaat, mistä innostut ja unelmoit. Lähetä sitten vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi 27.3. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Petja numerosta +358 40 58 15 666 tai osoitteesta Petja.Venalainen@solita.fi. 

Työpaikaksesi saat valita näköalakonttorimme joko Helsingin Töölönlahdella, Tampereen Tulli Business Parkissa tai Oulun Rotuaarilla. Lisäksi meiltä löytyy toimistot Tallinnasta, Tukholmasta ja Singaporesta, joten halutessasi työsi voi myös viedä sinut myös Suomen rajojen ulkopuolelle niin fyysisesti kuin erilaisten kansainvälisten Suomessa tehtävien projektienkin kautta.

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita Akatemia - haku käynnissä 26.3. asti

Lue lisää

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Voimmeko auttaa sinua?