helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Cloud Advisor (Google Cloud Platform)

 

GCP-osaamiselle on enenevässä määrin kiinnostusta ja kysyntää asiakaskunnassamme. Etsimme nyt Google Cloud Platform -asiantuntijaa täydentämään nykyistä Cloud-tiimiämme. Jos haluat päästä rakentamaan huippuluokan pilvipalveluita asiakkaille mutkattomassa työyhteisössä, jossa takuulla pääset kasvattamaan osaamistasi, jutellaanko lisää?

Cloud Advisorin roolissa yhdistyy tekninen osaaminen ja liiketoimintaymmärrys. Teknistä tekemistä on paljon, eikä työ ole suinkaan pelkästään PowerPoint-sulkeisia. Konsultoit asiakkaitamme vaihtelevissa julkipilviympäristöihin liittyvissä kysymyksissä, ja rakennat ja suunnittelet pilviympäristöjä erityisesti GCP-projekteissa. Olet mukana kehittämässä asiakkaan liiketoimintaa ja saatat istua samassa pöydässä asiakkaidemme ylimmän johdon, liiketoimintapäättäjien sekä teknisten toteuttajien kanssa. Ohjaat asiakasta oikeaan suuntaan asiakkaan pilvisiirtymässä, jotta pilven hallintamalli siirtyy käytännön arkeen eikä jää pelkän dokumentin tasolle.

Antti Peltonen työskentelee tiimissä antoisien ja haastavien pilvimigraatioiden sekä sovelluskehityksen parissa Google Cloud Platform -asiantuntijana. Hän kertoo työstään näin: 

Tehtäviini on kuulunut muun muassa teknisen arkkitehtuurin suunnittelemista ja rakentamista, teknisten haasteiden ratkontaa, kehitystiimin tukena toimimista, konsultointia ja mentorointia, ja lisäksi Cloud Governance -työtä ja siihen liittyvien prosessien jalkauttamista asiakasorganisaatioissa. Vähintäänkin hyödyksi ovat olleet sovelluskehitys-tausta, DevOps-, ICT- ja tietoturvaprosessien tuntemus sekä niiden johtamisen taidot. Ja kun omat keinot eivät ole enää riittäneet niin aina on voinut hakea tukea oman tiimin muilta rautaisilta asiantuntijoilta tai ammentaa Solitan laajasta osaajien perheestä tarvittavia tietoja ja taitoja.

Solitan Cloud on noin 50 asiantuntijan joukko Tampereella, Helsingissä ja Turussa. Meitä leimaa tiivis yhteishenki ja solitalainen rentous, rohkeus ja intohimo. Autamme asiakkaita siirtymässä pilveen ja tarjoamme pilvipalveluihin liittyvän kapasiteetin, ylläpidon ja hallinnan, raportoinnin ja analytiikan sekä DevOps-asiantuntemuksen. Kumppaneitamme ovat maailman johtavat pilvipalvelut Google Cloud Platform, Amazon Web Services ja Microsoft Azure, joissa osaamisemme on huippuluokkaa. Olemme saaneet esimerkiksi AWS Migration Competency -tunnustuksen ensimmäisenä Pohjoismaissa. Missiomme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan liiketoimintaetua ja skaalautuvuutta – eli tekemään asioita järkevämmin.

Kiinnostuitko juttelemaan lisää?

Lähetä meille itsesi näköinen yhteydenotto, niin katsotaan löytyisikö meiltä sinulle sopivaa tekemistä. Luemme jokaisen hakemuksen ajatuksella ja palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian. Olemme joustavia työpaikan sijainnin ja raamien suhteen, ja työt voi aloittaa sopimuksen mukaan.

Haluatko lisätietoja?

  • Antti avaa mielellään lisää sitä, millaista arki tiimissä oikeasti on. Anttiin saat yhteyden sähköpostilla antti.peltonen@solita.fi tai Twitteristä, LinkedIn:stä ja GitHubista.

Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.9
(8.2 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.5
(7.9 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.2
(7.5 vertailuarvo)

Mentorointi 8.3
(7.4 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.5
(7.3 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 8.2
(7.2 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.6
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.5
(Ei vertailuarvoa)

Kysy meiltä