helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Cloud Advisor/Consultant (GCP/Azure/AWS)

Haemme osaavaan Cloud-yhteisöömme kokenutta julkipilviasiantuntijaa Cloud Advisor / Consultant -rooliin. Jos haluat päästä rakentamaan huippuluokan pilvipalveluita asiakkaille rennon mutkattomassa työyhteisössä, jutellaanko lisää?


Cloud Advisor -tehtävässä yhdistyy tekninen osaaminen ja liiketoimintaymmärrys

Konsultoit asiakkaitamme vaihtelevissa julkipilviympäristöihin liittyvissä kysymyksissä ja rakennat sekä suunnittelet pilviympäristöjä. Olet mukana kehittämässä asiakkaan liiketoimintaa ja saatat istua samassa pöydässä asiakkaidemme ylimmän johdon, liiketoimintapäättäjien sekä teknisten toteuttajien kanssa. Ohjaat asiakasta oikeaan suuntaan heidän pilvisiirtymässä, jotta pilven hallintamalli siirtyy käytännön arkeen eikä jää pelkän dokumentin tasolle. Teknistä tekemistä on paljon eikä työ ole suinkaan pelkästään PowerPoint-sulkeisia.

Tiimissä työskentelevä Antti Peltonen on päässyt antoisien ja haastavien pilvimigraatioiden sekä sovelluskehityksen pariin Google Cloud Platform -asiantuntijana.

Tehtäviini on kuulunut muun muassa teknisen arkkitehtuurin suunnittelemista ja rakentamista, teknisten haasteiden ratkontaa sekä konsultointia ja mentorointia. Lisäksi olen toiminut kehitystiimin tukena ja tehnyt Cloud Governance -työtä ja siihen liittyvien prosessien jalkauttamista asiakasorganisaatioissa. Vähintäänkin hyödyksi ovat olleet sovelluskehitystausta, DevOps-, ICT- ja tietoturvaprosessien tuntemus sekä niiden johtamisen taidot. Silloin, kun omat keinot eivät ole enää riittäneet, olen aina voinut hakea tukea oman tiimin muilta rautaisilta asiantuntijoilta tai ammentaa Solitan laajasta osaajien perheestä tarvittavia tietoja ja taitoja.

Antti kertoo mielellään lisää siitä, minkälaista työ on käytännössä. Antin tavoitat

Solitan Cloud on reilun 50 asiantuntijan kasvava yhteisö

Meitä leimaa tiivis yhteishenki ja solitalainen rentous, rohkeus, välittäminen ja intohimo. Tarjoamme pilvipalveluihin liittyvän kapasiteetin, ylläpidon ja hallinnan sekä raportoinnin, analytiikan ja DevOps-asiantuntemuksen. Kumppaneitamme ovat maailman johtavat pilvipalvelut Google Cloud Platform, Microsoft Azure ja Amazon Web Services, joissa osaamisemme on huippuluokkaa. Saimme esimerkiksi alkuvuodesta 2021 Microsoft Azure Expert Managed Services Provider -sertifikaatin ja lisäksi olemme saaneet AWS Migration Competency -tunnustuksen ensimmäisenä Pohjoismaissa. Missiomme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan liiketoimintaetua ja skaalautuvuutta.

Hae mukaan Solitan Cloudiin!

Lähetä meille itsesi näköinen yhteydenotto 3.3. mennessä. Luemme jokaisen hakemuksen ajatuksella ja palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian. Olemme joustavia työpaikan sijainnin suhteen ja työt voi aloittaa sopimuksen mukaan.

Haluatko lisätietoja?

  • Solitan meiningistä ja työmahdollisuuksista voit kysyä Cloudin rekrytoijalta Sailalta LinkedIn:ssä, sähköpostilla saila.karonen@solita.fi tai sopimalla soittoajan tekstarilla +358 50 321 0343.
  • Tutustu tulevien tiimikavereidesi oivalluksiin ja oppeihin blogissamme cloud.solita.fi.
  • Lisää tekkiasiaa tarjolla Twitterissä @SolitaTech
Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.7
(8.4 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.2
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.0
(7.3 vertailuarvo)

Mentorointi 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.3
(7.5 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 7.7
(7.5 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Avoimet työpaikat

Kysy meiltä