helsinki, tampere, oulu

Clojuristi, Lupapiste

Uskotko sinäkin, että funktionaalinen ohjelmointi on tullut jäädäkseen? Tule nyt kirjoittamaan kaunista koodia ohjelmointikielten aateliin kuuluvalla Clojurella. Etsimme kasvavaan tiimiimme modernista ohjelmistokehityksestä innostunutta Clojure-gurua, tai guruksi haluavaa ohjelmistokehittäjää Helsinkiin, Tampereelle tai Ouluun. 

Lupapiste on rakennetun ympäristön sähköisen asioinnin edelläkävijä, joka on toteutettu Clojurella ja JavaScriptillä. Tehtäväsi meillä koostuvat laaja-alaisesta ohjelmointikehityksestä eri ohjelmistojen ja oman tuotteemme parissa. Osallistut kehitystarpeiden tekniseen määrittelyyn, teet ohjelmistokehitystä palvelun kaikilla tasoilla, kirjoitat hyviä testejä ja katselmoit työtovereidesi koodia. Tarvittaessa määrittelet myös uudelle mikropalvelullesi Ansible-infrakonfiguraatiot tai toimit ”sheriffinä”, hoitaen Lupapisteen palvelutuen kanssa tukitikettien selvittelyä, juoksevia asioita ja pieniä bugikorjauksia. Roolissasi pääset aidosti vaikuttamaan hallinnon tehostumiseen ja kymmenien tuhansien ihmisten elämään. Lähdekoodi julkaistaan avoimella lisenssillä ja on nähtävissä Githubissa.

Meillä pääset osaksi reilun 20 hengen tiimiä, joka tukee ja sparrailee toisiaan arjessa. Aloitat meillä tutustumalla Lupapisteen liiketoimintaan ja arkkitehtuurin sekä uusiin työkavereihisi, jotka toimivat kolmella eri paikkakunnalla. Pääset oppimaan uutta ja omaksumaan rakennusvalvonnan ja muiden kuntatoimintojen domain-osaamista. Halutessasi osallistut myös kansainvälisten tarjousten ja mahdollisten projektien suunnitteluun sekä toteutukseen. Meillä pääset kasvamaan ja kehittymään suuntaan, johon intohimosi sinua johdattelevat. Tällaisia tehtäviä voivat olla esimerkiksi arkkitehti, kehitystiimin vetäjä tai vaikkapa projektipäällikkö ja lisäksi voit päästä osaksi kansainvälisiä tiimejä yrityksen kasvun myötä.

Olet tunnistanut itsessäsi:

 • Intohimon kirjoittaa kaunista koodia Clojurella
 • Janon uusien teknologioiden ja menetelmien oppimiseen
 • Halun käyttää välillä myös JavaScriptiä tai MongoDB-tietokantaa, jota voit opetella meillä, jos se ei ole sinulle vielä ennestään tuttu
 • Kiinnostusta kehittää SPA-arkkitehtuurillisia verkkosovelluksia
 • Halun rakentaa ja kehittää pitkäjänteisesti sähköisen lupa-asioinnin palvelualustaa
 • Arvostuksen tiimityötä kohtaa ja ymmärrät tiimin yhteispelin merkityksen yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa
 • Sopivan määrän rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan

Arvostamme myös seuraavien asioiden tuntemista, mutta emme odota, että olet heti valmis tekijä: ClojureScript-front-end-ohjelmointi, Java, JVM, Knockout-js-kirjasto, SASS, CSS, Elasticsearch, XML/XSD, Ansible, Jenkins, Robot Framework, Linux-palvelinten hallinta, paikkatieto-osaaminen (esim. OpenLayers), tietoturvaosaaminen ja sähköinen allekirjoittaminen. Ruotsin kielen taito on myös plussaa suomen- ja englanninkielen lisäksi.

Tule mukaan Lupapisteen tiimiin

Pääset meillä mukaan ainutlaatuiseen tarinaamme kun digitalisoimme Suomea rakennetun ympäristön sähköisillä palveluilla. Tavoitteenamme on entistä parempi palvelu, jonka vuoksi valmistelemme Lupapiste-liiketoiminnan eriyttämistä omaksi yhtiökseen lähitulevaisuudessa. Lisää aiheesta voit lukea täältä. Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereen parhaalla paikalla, Technopolis Yliopistonrinteen uusimmassa siivessä. Lisäksi valittavanasi on myös näköalatoimistomme Solitan tiloissa Helsingin Töölönlahdella tai Oulun Rotuaarilla.

Toivomme sinulta vapaamuotoista hakemusta osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Otsikoithan hakemuksesi “Clojuristi, Lupapiste”. Hakuaika päättyy tiistaina 4.4. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään rekytoiva esimies Ilkka Mattila puh.+358 44 558 2494 tai osoitteesta ilkka.mattila@solita.fi. Voit käydä tutustumassa meihin ja vauhdikkaaseen arkeemme myös  FacebookissaInstagramissaTwitterissä tai Youtubessa.

Lupapiste on rakennetun ympäristön sähköisen asioinnin edelläkävijä. Haluamme helpottaa ihmisten arkea himoittavilla verkkopalveluilla, jotka vähentävät turhaa byrokratiaa, lisäävät läpinäkyvyyttä ja luovat hyvää mieltä. Palveluitamme käyttää jo yli 200 kuntaa kautta Suomen. Tutustu Lupapisteeseen: https://www.lupapiste.fi Hae tästä

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa

Haluamme tehdä työtä, josta voi olla ylpeä. Siitä tunnistaa solitalaisen.

Maailma on meille mahdollisuuksia täynnä. Olet mukana rakentamassa palveluita, jotka kohauttavat kotona ja kylillä. Sen takaavat ykkösketjun asiakkaat, innostavat projektit, parhaat työkalut ja huippuosaajien yhteisö.

 • Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen

  Parhaat oivallukset syntyvät siitä, että uskalletaan rohkeasti ideoida, kertoa ideat ääneen ja ottaa vastaan epäonnistumisen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla ei onnistuta aina. Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen tai myöntää olevansa väärässä.

 • Pulkka ei jää puolimäkeen

  Intohimo on lähtökohta, eteenpäin vievä voima. Solitalaisten intohimo näkyy kipinänä silmissä - innostumisena, paneutumisena ja peräksiantamattomuutena. Intohimo on omaa halua kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee ja jakaa osaamistaan muille.

 • Rentous antaa tilaa luovuudelle

  Meillä voit olla rennosti oma itsesi. Parhaat tulokset syntyvät rennossa ympäristössä alan parhaiden osaajien ympäröimänä. Rentous antaa tilaa ajatella, se synnyttää hyviä ajatuksia ja luovuutta. Tässä työpaikassa ei tarvitse jäykistellä.

 • Tärkeintä on välittäminen

  Solitalainen arvomaailma rakentuu reiluista valinnoista. Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia, ja onnellisempia ihmisiä.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.