helsinki, tampere, oulu

Clojuristi, Lupapiste

Uskotko sinäkin, että funktionaalinen ohjelmointi on tullut jäädäkseen? Tule nyt kirjoittamaan kaunista koodia ohjelmointikielten aateliin kuuluvalla Clojurella. Etsimme kasvavaan tiimiimme modernista ohjelmistokehityksestä innostunutta Clojure-gurua, tai guruksi haluavaa ohjelmistokehittäjää Helsinkiin, Tampereelle tai Ouluun. 

Lupapiste on rakennetun ympäristön sähköisen asioinnin edelläkävijä, joka on toteutettu Clojurella ja JavaScriptillä. Tehtäväsi meillä koostuvat laaja-alaisesta ohjelmointikehityksestä eri ohjelmistojen ja oman tuotteemme parissa. Osallistut kehitystarpeiden tekniseen määrittelyyn, teet ohjelmistokehitystä palvelun kaikilla tasoilla, kirjoitat hyviä testejä ja katselmoit työtovereidesi koodia. Tarvittaessa määrittelet myös uudelle mikropalvelullesi Ansible-infrakonfiguraatiot tai toimit ”sheriffinä”, hoitaen Lupapisteen palvelutuen kanssa tukitikettien selvittelyä, juoksevia asioita ja pieniä bugikorjauksia. Roolissasi pääset aidosti vaikuttamaan hallinnon tehostumiseen ja kymmenien tuhansien ihmisten elämään. Lähdekoodi julkaistaan avoimella lisenssillä ja on nähtävissä Githubissa.

Meillä pääset osaksi reilun 20 hengen tiimiä, joka tukee ja sparrailee toisiaan arjessa. Aloitat meillä tutustumalla Lupapisteen liiketoimintaan ja arkkitehtuurin sekä uusiin työkavereihisi, jotka toimivat kolmella eri paikkakunnalla. Pääset oppimaan uutta ja omaksumaan rakennusvalvonnan ja muiden kuntatoimintojen domain-osaamista. Halutessasi osallistut myös kansainvälisten tarjousten ja mahdollisten projektien suunnitteluun sekä toteutukseen. Meillä pääset kasvamaan ja kehittymään suuntaan, johon intohimosi sinua johdattelevat. Tällaisia tehtäviä voivat olla esimerkiksi arkkitehti, kehitystiimin vetäjä tai vaikkapa projektipäällikkö ja lisäksi voit päästä osaksi kansainvälisiä tiimejä yrityksen kasvun myötä.

Olet tunnistanut itsessäsi:

 • Intohimon kirjoittaa kaunista koodia Clojurella
 • Janon uusien teknologioiden ja menetelmien oppimiseen
 • Halun käyttää välillä myös JavaScriptiä tai MongoDB-tietokantaa, jota voit opetella meillä, jos se ei ole sinulle vielä ennestään tuttu
 • Kiinnostusta kehittää SPA-arkkitehtuurillisia verkkosovelluksia
 • Halun rakentaa ja kehittää pitkäjänteisesti sähköisen lupa-asioinnin palvelualustaa
 • Arvostuksen tiimityötä kohtaa ja ymmärrät tiimin yhteispelin merkityksen yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa
 • Sopivan määrän rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan

Arvostamme myös seuraavien asioiden tuntemista, mutta emme odota, että olet heti valmis tekijä: ClojureScript-front-end-ohjelmointi, Java, JVM, Knockout-js-kirjasto, SASS, CSS, Elasticsearch, XML/XSD, Ansible, Jenkins, Robot Framework, Linux-palvelinten hallinta, paikkatieto-osaaminen (esim. OpenLayers), tietoturvaosaaminen ja sähköinen allekirjoittaminen. Ruotsin kielen taito on myös plussaa suomen- ja englanninkielen lisäksi.

Tule mukaan Lupapisteen tiimiin

Pääset meillä mukaan ainutlaatuiseen tarinaamme kun digitalisoimme Suomea rakennetun ympäristön sähköisillä palveluilla. Tavoitteenamme on entistä parempi palvelu, jonka vuoksi valmistelemme Lupapiste-liiketoiminnan eriyttämistä omaksi yhtiökseen lähitulevaisuudessa. Lisää aiheesta voit lukea täältä. Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereen parhaalla paikalla, Technopolis Yliopistonrinteen uusimmassa siivessä. Lisäksi valittavanasi on myös näköalatoimistomme Solitan tiloissa Helsingin Töölönlahdella tai Oulun Rotuaarilla.

Toivomme sinulta vapaamuotoista hakemusta osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Otsikoithan hakemuksesi “Clojuristi, Lupapiste”. Hakuaika päättyy tiistaina 12.4. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään rekytoiva esimies Ilkka Mattila puh.+358 44 558 2494 tai osoitteesta ilkka.mattila@solita.fi. Voit käydä tutustumassa meihin ja vauhdikkaaseen arkeemme myös  FacebookissaInstagramissaTwitterissä tai Youtubessa.

Lupapiste on rakennetun ympäristön sähköisen asioinnin edelläkävijä. Haluamme helpottaa ihmisten arkea himoittavilla verkkopalveluilla, jotka vähentävät turhaa byrokratiaa, lisäävät läpinäkyvyyttä ja luovat hyvää mieltä. Palveluitamme käyttää jo yli 200 kuntaa kautta Suomen. Tutustu Lupapisteeseen: https://www.lupapiste.fi Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina osaavampia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Akatemian kautta ammattilaiseksi

Etsimme uusia solitaheimolaisia kasvamaan alan huipuiksi: tulevaisuuden ohjelmistokehittäjäksi, järjestelmäintegraattoriksi, Business Analytics -konsultiksi tai datavelhoksi. Hae mukaan 26.9. mennessä!

Lue lisää Akatemiasta

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Palkan päälle tarjoamme

 • Parhaat kollegat

  Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

KYSYTTÄVÄÄ REKRYTOINNISTA?