helsinki, tampere, oulu, lahti

Clojure Software Developer

Oletko sinä kokenut Clojure Software Developer? Solitan Clojure-projektit etsivät lisää työkavereita merkityksellisten projektien pariin Helsinkiin, Lahteen, Tampereelle ja Ouluun.

Mitä etsimme nyt?

Etsimme ennenkaikkea kokemusta omaavaa ohjelmistokehittäjää. Clojure Software Developer, joka osaa soveltaa käyttämiään teknologioita erilaisissa projekteissa ja tilanteissa. Jos eteen tulee pulmainen tilanne, osaat kokemuksellasi etsiä ratkaisuun reittejä, joita ehkä kukaan muu ei ole tullut ajatelleeksi. Osaat myös rohkeasti hylätä jonkin teknologian jos se ei palvele ratkaisun lopputulosta ja tiedät millä ratkaisu voidaan toteuttaa tehokkaammin.

Dev-tiimimme odotukset sinulle

 • Olet päässyt toteuttamaan projekteja Clojure-stackillä tai sinulla on taustaa muista kielistä ja haluat Clojure-kehittäjäksi
 • Olet monipuolinen full-stack kehittäjä, joka hanskaa backendin lisäksi myös fronttiteknologioita (esimerkiksi React, Vue, Aurelia)
 • Olet kiinnostunut pilviteknologioista, etkä karsasta niiden käyttämistä projekteissa (erityisesti AWS ja GCP).

Solita työpaikkana

Meillä saat ympärillesi osaavia työkavereita, joiden kanssa projektit tehdään hyvällä fiiliksellä ja toisia auttaen – aina löytyy joku osaavampi sparraamaan. Meille jokaiselle solitalaiselle kehittyminen omassa työssään on myös tärkeää sekä osaamisen jakaminen muille. Osaamisen kehittäminen toteutetaan jokaiselle soveltuvimmalla tavalla, oli se sitten koulutusohjelma, sisäinen osaamisyhteisö tai muilta oppiminen. Mikä sinulle on paras tyyli? Tutustu blogista miten sinäkin voit kehittyä Solitalla.

Clojure-kehittäjän kertomaa: Työ Solitalla on ennenkaikkea tiimityötä, suunnittelua itsenäisesti ja tiimin kanssa, asiakkaan kanssa kommunikointia ja itsensä kehittämistä sekä tiedon jakamista. Yksi syy miksi tulin Solitalle, oli tieto siitä, että saan ympärilleni muita kovia osaajia ja pääsen itsekin kehittämään osaamistani. Java-taustaisena hyppäsinkin Clojure-maailmaan.

Pääset tutustumaan lisää solitalaisiin kehittäjiin ja kulttuuriimme seuraavista blogeista:

Tule myös moikkaamaan meitä myös ClojuTre-tapahtumassa Helsingissä 26.-27.9. Lisäksi Solitalle syyskuun aikana tulevat kehittäjät ehtivät mukaan perinteiseen, koko Solitan Dev-yhteisön DevDay-tapahtumaan. Siellä pääset kuulemaan korkeatasoisia ohjelmistokehitykseen keskittyneitä esityksiä ja olemaan rennosti yhdessä.

Hae Solitan Clojure kehittäjäksi

 • Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi (CV, LinkedIn-, GitHub-profiili tms.) laittamalla viestiä alla olevan painikkeen kautta tai maililla rekry@solita.fi
 • Kysy lisää devaamisestamme, projekteista ja työskentelytavoista Valtteri Valovirralta, 040 539 9982 / valtteri.valovirta@solita.fi
 • Haluatko tietää lisää solitalaisesta työyhteisöstä? Ole yhteydessä Jarkko Dahlströmiin, 044 339 8640 / jarkko.dahlstrom@solita.fi
Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista