helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Clojure Software Developer – funktionaalisuutta intohimolla

Olemme monessa asiassa hyviä ja Clojure-kehittämisessä erityisen hyviä. Haemme joukkoomme lisää funktionaalisesta ohjelmoinnista innostuneita kehittäjiä Helsinkiin, Tampereelle, Lahteen, Turkuun ja Ouluun. Clojure Software Designer – hae mukaan Solitan funktionaaliseen yhteisöön.

Clojure tekee ohjelmoinnista tehokasta ja hauskaa

Useiden asiakkaillemme rakennettujen ja tuotantoon vietyjen Clojure-projektien perustella uskomme, että funktionaalisen ohjelmoinnin osuus tulee entisestään kasvamaan tulevaisuudessa. Voit katsoa mm. Clojure-koodiamme Solitan GitHubista ja jos haluat keskustella Clojuresta lisää, tule käymään toimistolla tapaamassa Clojure-kehittäjiämme.

Lue myös intohimoisesti funktionaaliseen ohjelmointiin suhtautuvien solitalaisten kirjoituksia dev-blogistamme mm. Continuous X is nothing, Future is real-timePimp my REPL sekä Functional interfaces and components.

Kehittäjämme kertovat myös käytännön läheisesti, miten Clojure on muuttanut omaa kehityspolkua ja miten se näkyy projekteissa. Arkkitehti Juho avaa miten Clojure ja AWS räjäyttivät maailman ja devaaja sekä tiimiesimies Jarno avaa projektia Clojurella.

Toimintatavat ja teknologia

Ei legacyn tunkkausta vaan moderneja toimintatapoja sekä teknologioita. Projektitiimeillä on vastuu ja vapaus ohjelmistohankkeen toteutuksesta ja teknologiavalinnoista. Tyypillisesti hankkeet toteutetaan mm. JVM:n päällä ajettavilla ohjelmointikielillä (mm. Java, Kotlin, Clojure, Scala). Tutustu dev-yhteisömme ajatuksiin teknologioista ja teknologian vierestä suositussa dev.solita.fi –blogissa.

Työ Solitalla on ennenkaikkea tiimityötä, suunnittelua itsenäisesti ja tiimin kanssa, asiakkaan kanssa kommunikointia ja itsensä kehittämistä sekä tiedon jakamista. Yksi syy miksi tulin Solitalle, oli tieto siitä, että saan ympärilleni muita kovia osaajia ja pääsen itsekin kehittämään osaamistani. Java-taustaisena hyppäsinkin Clojure-maailmaan.

Projektitiimeillämme on itsellään valta ja vastuu teknologiavalinnoista. Tiimit valitsevat itsenäisesti asiakkaan ympäristöihin soveltuvan teknologiastackin parhaan näkemyksensä mukaisesti. Tutustu Solita Developer Manifestoon miksi jatkuva oppiminen, asiakasarvon luominen, ammattimainen ohjelmistokehitys ja kollegan auttaminen ovat meille tärkeitä asioita. Lue myös intohimoisesti funktionaaliseen ohjelmointiin suhtautuvien solitalaisten kirjoituksia dev-blogistamme mm. Continuous X is nothing, Future is real-timePimp my REPL sekä Functional interfaces and components.

Neljä rekrytointikriteeriämme

  • Osaaminen. Olet suvereeni kauniin koodin kirjoittaja ja sinulta löytyy laaja kokemus ohjelmistoalalta. Sinun ei välttämättä tarvitse olla koodannut Clojurella, mutta palavaa intohimoa funktionaalisia ohjelmointikieliä kohtaan olisi hyvä löytyä ja suureksi eduksi katsomme Clojuren ekosysteemin syvätuntemuksen.
  • Polttava intohimo. Tunnet sydämessäsi intohimoa laadukkaaseen (funktionaaliseen) ohjelmointiin.
  • Halu kehittyä. Rekrytoimme ainoastaan kehittymishaluisia ja -kykyisiä osaajia. Aiomme olla huomenna parempia kuin mitä olimme tänään. Sinulta tarvitsemme asenteen ja toteutuksen, me tarjoamme fasiliteetit.
  • Jaettu arvomaailma. Etsimme yrityskulttuuriimme sulavasti solahtavia ihmisiä, jotka jakavat arvomme (intohimo, rentous, rohkeus ja välittäminen) niin asenteessaan kuin toiminnassaan.

Miten pääset Solitalle ja mistä lisätietoa?

  • Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi (CV, LinkedIn- tai GitHub-profiili) laittamalla viestiä alla olevasta painikkeesta.
  • Kysy lisää devaamisestamme, projekteista ja työskentelytavoista Valtteri Valovirralta 040 539 9982, valtteri.valovirta@solita.fi tai Clojure kehittäjältä ja tiiminvetäjältä Jarno Väyryseltä 050 487 1467, jarno.vayrynen@solita.fi.
  • Voit kysyä lisää Solitalla työskentelystä ja työyhteisöstä Jarkko Dahlströmiltä 044 339 8640 tai jarkko.dahlstrom@solita.fi.
Hae tästä

Luo järkevää ja kestävää tulevaisuutta

Katso avoimet paikat

Avoimet työpaikat

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä ja uutisia yhteisöstämme suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista