helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Clojure Software Developer – funktionaalisuutta intohimolla

Olemme monessa asiassa hyviä ja Clojure-kehittämisessä erityisen hyviä. Haemme joukkoomme lisää funktionaalisesta ohjelmoinnista innostuneita kehittäjiä Helsinkiin, Tampereelle, Lahteen, Turkuun ja Ouluun. Clojure Software Designer – hae mukaan Solitan funktionaaliseen yhteisöön.

Clojure tekee ohjelmoinnista tehokasta ja hauskaa

Useiden asiakkaillemme rakennettujen ja tuotantoon vietyjen Clojure-projektien perustella uskomme, että funktionaalisen ohjelmoinnin osuus tulee entisestään kasvamaan tulevaisuudessa. Voit katsoa mm. Clojure-koodiamme Solitan GitHubista ja jos haluat keskustella Clojuresta lisää, tule käymään toimistolla tapaamassa Clojure-kehittäjiämme.

Lue myös intohimoisesti funktionaaliseen ohjelmointiin suhtautuvien solitalaisten kirjoituksia dev-blogistamme mm. Continuous X is nothing, Future is real-timePimp my REPL sekä Functional interfaces and components.

Kehittäjämme kertovat myös käytännön läheisesti, miten Clojure on muuttanut omaa kehityspolkua ja miten se näkyy projekteissa. Arkkitehti Juho avaa miten Clojure ja AWS räjäyttivät maailman ja devaaja sekä tiimiesimies Jarno avaa projektia Clojurella.

Toimintatavat ja teknologia

Ei legacyn tunkkausta vaan moderneja toimintatapoja sekä teknologioita. Projektitiimeillä on vastuu ja vapaus ohjelmistohankkeen toteutuksesta ja teknologiavalinnoista. Tyypillisesti hankkeet toteutetaan mm. JVM:n päällä ajettavilla ohjelmointikielillä (mm. Java, Kotlin, Clojure, Scala). Tutustu dev-yhteisömme ajatuksiin teknologioista ja teknologian vierestä suositussa dev.solita.fi –blogissa.

Työ Solitalla on ennenkaikkea tiimityötä, suunnittelua itsenäisesti ja tiimin kanssa, asiakkaan kanssa kommunikointia ja itsensä kehittämistä sekä tiedon jakamista. Yksi syy miksi tulin Solitalle, oli tieto siitä, että saan ympärilleni muita kovia osaajia ja pääsen itsekin kehittämään osaamistani. Java-taustaisena hyppäsinkin Clojure-maailmaan.

Projektitiimeillämme on itsellään valta ja vastuu teknologiavalinnoista. Tiimit valitsevat itsenäisesti asiakkaan ympäristöihin soveltuvan teknologiastackin parhaan näkemyksensä mukaisesti. Tutustu Solita Developer Manifestoon miksi jatkuva oppiminen, asiakasarvon luominen, ammattimainen ohjelmistokehitys ja kollegan auttaminen ovat meille tärkeitä asioita. Lue myös intohimoisesti funktionaaliseen ohjelmointiin suhtautuvien solitalaisten kirjoituksia dev-blogistamme mm. Continuous X is nothing, Future is real-timePimp my REPL sekä Functional interfaces and components.

Neljä rekrytointikriteeriämme

  • Osaaminen. Olet suvereeni kauniin koodin kirjoittaja ja sinulta löytyy laaja kokemus ohjelmistoalalta. Sinun ei välttämättä tarvitse olla koodannut Clojurella, mutta palavaa intohimoa funktionaalisia ohjelmointikieliä kohtaan olisi hyvä löytyä ja suureksi eduksi katsomme Clojuren ekosysteemin syvätuntemuksen.
  • Polttava intohimo. Tunnet sydämessäsi intohimoa laadukkaaseen (funktionaaliseen) ohjelmointiin.
  • Halu kehittyä. Rekrytoimme ainoastaan kehittymishaluisia ja -kykyisiä osaajia. Aiomme olla huomenna parempia kuin mitä olimme tänään. Sinulta tarvitsemme asenteen ja toteutuksen, me tarjoamme fasiliteetit.
  • Jaettu arvomaailma. Etsimme yrityskulttuuriimme sulavasti solahtavia ihmisiä, jotka jakavat arvomme (intohimo, rentous, rohkeus ja välittäminen) niin asenteessaan kuin toiminnassaan.

Miten pääset Solitalle ja mistä lisätietoa?

  • Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi (CV, LinkedIn- tai GitHub-profiili) laittamalla viestiä alla olevasta painikkeesta.
  • Kysy lisää devaamisestamme, projekteista ja työskentelytavoista Valtteri Valovirralta 040 539 9982, valtteri.valovirta@solita.fi tai Clojure kehittäjältä ja tiiminvetäjältä Jarno Väyryseltä 050 487 1467, jarno.vayrynen@solita.fi.
  • Voit kysyä myös työskentelystä Solitalla ja kulttuuristamme Mirkalta / 040 725 8194, mirka.saarinen-tansey@solita.fi
Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.7
(8.4 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.2
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.0
(7.3 vertailuarvo)

Mentorointi 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.3
(7.5 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 7.7
(7.5 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Kysy meiltä