oulu

Clojuresta innostunut Developer Ouluun

Nautitko funktionaalisesta ohjelmoinnista? Oletko tähän asti vain haaveillut, että saisit koodata Clojurella työksesi? Etsimme nyt kaltaistamme Clojure-intoilijaa liittymään Oulun toimistomme iloiseen porukkaan. 

Clojure Developerina liityt osaksi kokenutta projektitiimiä, joka työskentelee Oulusta tai muilta toimistoiltamme käsin. Tiimimme kehittävät tunnetuille asiakkaillemme laadukkaita digitaalisia palveluita funktionaalisia ohjelmointikieliä hyödyntäen. Arjessa koodaat kaunista Clojure-koodia, katselmoit kollegan koodia ja osaamisesi mukaan osallistut myös arkkitehtuurisuunnitteluun sekä asiakkaan kanssa sparrailuun. Saat lähimmiksi kollegoiksesi Oulun toimistomme lähes 40 digitaalisen maailman asiantuntijaa, joista 12 on Clojure Developereita tai arkkitehteja.

Clojure tekee ohjelmoinnista jälleen hauskaa

Useiden asiakkaillemme rakennettujen ja tuotantoon vietyjen Clojure-projektien perustella uskomme, että funktionaalisen ohjelmoinnin osuus tulee edelleen kasvamaan tulevaisuudessa. Tunnetuin ja pitkäikäisin Clojure-hankkeemme on oma tuotteemme Lupapiste, jonka lähdekoodin löydät myös Githubista. Oulussa rakennetaan mm. Liikennevirastolle koko Suomen kattavaa Harja-järjestelmää, jonka avulla pystytään huolehtimaan tieverkoston kunnossapidosta. Myös Harjan koodi löytyy GitHubista.

Projektitiimeillämme on itsellään valta ja vastuu teknologiavalinnoista. Tiimit valitsevat itsenäisesti asiakkaan ympäristöihin soveltuvan teknologiastackin parhaan näkemyksensä mukaisesti. Tutustu Solita Developer Manifestoon miksi jatkuva oppiminen, asiakasarvon luominen, ammattimainen ohjelmistokehitys ja kollegan auttaminen ovat meille tärkeitä asioita. Lue myös intohimoisesti funktionaaliseen ohjelmointiin suhtautuvien solitalaisten kirjoituksia dev-blogistamme mm. EuroClojure 2016 review,  Continuous X is nothing, Future is real-timePimp my REPL sekä Functional interfaces and components.

Neljä rekrytointikriteeriämme

 • Jäätävä osaaminen. Olet suvereeni kauniin koodin kirjoittaja ja sinulta löytyy laaja kokemus ohjelmistoalalta. Sinun ei välttämättä tarvitse olla koodannut Clojurella, mutta palavaa intohimoa funktionaalisia ohjelmointikieliä kohtaan olisi hyvä löytyä ja suureksi eduksi katsomme Clojuren ekosysteemin syvätuntemuksen.
 • Polttava intohimo. Tunnet sydämessäsi intohimoa laadukkaaseen (funktionaaliseen) ohjelmointiin.
 • Halu kehittyä. Rekrytoimme ainoastaan kehittymishaluisia ja -kykyisiä osaajia. Aiomme olla huomenna parempia kuin mitä olimme tänään. Sinulta tarvitsemme asenteen ja toteutuksen, me tarjoamme fasiliteetit.
 • Jaettu arvomaailma. Etsimme yrityskulttuuriimme sulavasti solahtavia ihmisiä, jotka jakavat arvomme (intohimo, rentous, rohkeus ja välittäminen) niin asenteessaan kuin käyttäytymisessään.

Parhaat kollegat, parhaat projektit

Solitalla pääset osaksi porukkaa, joka suhtautuu työhönsä intohimolla ja rohkeudella, rentoutta unohtamatta. Jopa 99,2% ohjelmistokehittäjistämme suosittelee Solitaa työpaikkana. Vaalimme kokeilukulttuuria, autonomiaa ja taistelemme kaikenlaista korporaatiopönötystä vastaan. Arkeasi ilahduttavat ihmistemme lisäksi modernit työkalut ja teknologiat, toimivat tukipalvelut ja ergonomiset työskentelytilat.  Myös sinä vaikutat siihen, minkälainen työpaikka Solita on tulevaisuudessa.

Ohjelmistokehitystiimimme vastaavat siitä, miten digitalisaatio toteutuu käytännössä. Asiakkaitamme ovat kotimaiset ja kansainväliset isot yritykset sekä julkishallinnon toimijat. Kannustamme aktiivisesti asiakkaitamme avoimuuteen. Voit katselmoida open source -koodiamme GitHubissa ja tutustua koosteeseen julkishallinnon avoimen lähdekoodin projekteista.

Tule nauttimaan pragmaattisesta funktionaalisuudesta

Jos Solita kiinnostaa sinua työpaikkana, ota yhteyttä alla olevasta napista klikkaamalla tai lähettämällä sähköpostia rekry(a)solita.fi. Haku päättyy heti kun sopiva henkilö on löytynyt tai viimeistään 4.4.2017. Voit valita itse miten haluat vakuuttaa meidät:

 • koodaa pieni ohjelma haluamastasi aiheesta
 • tule keskustelemaan kanssamme arkkitehtuurista
 • livekoodaa meidät suohon
 • kerro mitä osaat, mistä unelmoit ja mitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa

Kysy rohkeasti lisätietoja Jannelta 040 517 0196 tai janne.siltari(a)solita.fi.

Hae tästä

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa

Haluamme tehdä työtä, josta voi olla ylpeä. Siitä tunnistaa solitalaisen.

Maailma on meille mahdollisuuksia täynnä. Olet mukana rakentamassa palveluita, jotka kohauttavat kotona ja kylillä. Sen takaavat ykkösketjun asiakkaat, innostavat projektit, parhaat työkalut ja huippuosaajien yhteisö.

 • Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen

  Parhaat oivallukset syntyvät siitä, että uskalletaan rohkeasti ideoida, kertoa ideat ääneen ja ottaa vastaan epäonnistumisen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla ei onnistuta aina. Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen tai myöntää olevansa väärässä.

 • Pulkka ei jää puolimäkeen

  Intohimo on lähtökohta, eteenpäin vievä voima. Solitalaisten intohimo näkyy kipinänä silmissä - innostumisena, paneutumisena ja peräksiantamattomuutena. Intohimo on omaa halua kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee ja jakaa osaamistaan muille.

 • Rentous antaa tilaa luovuudelle

  Meillä voit olla rennosti oma itsesi. Parhaat tulokset syntyvät rennossa ympäristössä alan parhaiden osaajien ympäröimänä. Rentous antaa tilaa ajatella, se synnyttää hyviä ajatuksia ja luovuutta. Tässä työpaikassa ei tarvitse jäykistellä.

 • Tärkeintä on välittäminen

  Solitalainen arvomaailma rakentuu reiluista valinnoista. Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia, ja onnellisempia ihmisiä.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.