helsinki

Business Planning Consultant järjestelmäkehitykseen

Tehokas ja kokonaisvaltainen liiketoiminnan suunnittelu on tärkeimpiä johtamisen välineitä ja kilpailukyvyn takaajia yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa. Olemme nyt vahvistamassa Helsingin tiimiämme Business Planning konsultilla järjestelmäkehitykseen.

Solitalla toimit liiketoiminnan suunnittelujen asiantuntijana eli työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakasyritysten kanssa tavoitteenasi rakentaa juuri heidän liiketoimintamallinsa mukaisia suunnittelujärjestelmiä. Työsi sisältö voi vaihdella päivästä riippuen aina tuotantoprosessien mallintamisesta kirjanpitolain säädösten tulkintaan. Yhtenä päivänä saatat olla pitämässä työpajaa talousjohdolle, seuraavana taas tulkkaamassa tekemääsi allokointilaskentaa controllerille. Ymmärrät siis ottaa huomioon loppukäyttäjän näkökulman.

Olet asiakkaan luottohenkilö, johon voi ottaa yhteyttä aina tarpeen tullen, myös projektin jälkeenkin. Pidät vaihtelevista työtehtävistä, uusien teknologioiden opettelusta sekä nautit monimutkaisten teknisten haasteiden taklaamisesta. Ennen kaikkea pidät kuitenkin ihmisten kanssa työskentelystä.

MUUTAMA SANA BUSINESS PLANNING -TIIMISTÄMME JA PROJEKTEISTAMME

Business Planning -tiimi on osa Solitan Data-osaamisaluetta. Business Planning -tiimiimme kuuluu noin 15 henkeä ja tiimi työskentelee liiketoiminnan suunnitteluun keskittyvien palveluiden ja konseptoinnin parissa sekä suunnitteluprosessien kehittämis toteutusprojekteissa ja tukipalveluiden ympärillä. Toteuttamamme projektit kestävät tyypillisesti muutaman kuukauden esiselvityksestä ja toteutusprojekteista muutamien vuosien kestäviin ylläpitoprojekteihin. Business Planning -projektit keskittyvät eri toimialoille, isoihin ja tunnettuihin asiakkuuksiin .

Lue tulevan kollegasi Teemun ajatuksia ”Liiketoiminnan suunnittelulla informaatiota tulevaisuudesta” -blogista.

VALINTAKRITEERIMME BUSINESS PLANNING KONSULTILLE

 • Olet tehnyt useamman vuoden järjestelmäkehitystä IBM Planning Analyticsillä (TM1) tai vastaavalla suunnittelutyökalulla
 • Vahva ymmärrys ja käytännön kokemus taloushallinnon prosesseista sekä tehtävistä
 • Intohimoa ja kiinnostusta liiketoiminnan suunnitteluun (tai esim. johonkin seuraavista: business controlling, johdon laskentatoimi, liiketoimintaprosessien kehittäminen, data-analytiikka)
 • Sinulta löytyy solitalaista rohkeutta, rentoutta, intohimoa ja välittämistä niin omaa työtäsi kuin muitakin kohtaan

Olet toiminut liiketoiminnan suunnittelun parissa aiemminkin, mutta arvostamme myös laajempaa kokemusta konsultoinnista sekä Business Intelligence- tai Master Data -ratkaisujen parissa työskentelystä.

ESIMERKKEJÄ LIIKETOIMINNAN SUUNNITTELUPROJEKTEISTAMME

HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ

Haluamme kuulla lisää sinusta. Kerro meille mitä osaat ja mistä innostut. Lähetä sitten vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi 17.6.2018 mennessä.

Haastattelukierroksia järjestämme kaksi, jotta pääset tapaamaan mahdollisia tulevia kollegoita jo heti alkuun.

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Oletko kiinnostunut terveys- ja hyvinvointialan palveluiden kehittämisestä?

Solita toimii terveys- ja hyvinvointialan julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin yhdistäjänä. Solita Health -yksikkömme auttaa asiakkaitamme palveluiden kehittämisessä strategioista, palvelumuotoilusta ja arkkitehtuureista laajoihin järjestelmätoteutuksiin sekä datan ja tekoälyn hyödyntämiseen. Haluaisitko olla mukana rakentamassa paremman elämän edellytyksiä meille kaikille?

Lue lisää toimialasta ja avoimista työpaikoistamme

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Voimmeko auttaa sinua?

Solita Akatemia

Lue lisää