helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

BI Architect

Oletko kokenut datan visualisoinnin osaaja, ja haluat edelleen kehittää omaa osaamistasi ja työskennellä vaihtelevissa asiakasprojekteissa? Me Solitalla etsimme nyt BI Architectia End User Solutions -tiimiimme. Tukikohtanasi voi toimia Helsingin, Tampereen, Lahden, Turun tai Oulun toimistomme.

Toteutamme asiakkaillemme datan visualisoinnin projekteja työkaluilla, jotka parhaiten soveltuvat asiakkaiden tarpeeseen. Emme ole sitoutuneita tiettyyn teknologiaan – yleisimmin projekteissamme käytetään datan visualisoinnissa Tableauta, Power BI:ta ja Qlikia. Haluamme pysyä itse uusien teknologioiden aallonharjalla, jotta voimme varmistua siitä, että myös asiakkaamme saa modernin ratkaisun käyttöönsä.

Tavoitteenamme on tehdä projekteja, joilla on oikeasti merkitystä asiakkaalle ja asiakkaan liiketoiminnalle. Tässä roolissa pääset etulinjassa vaikuttamaan siihen, millaisia ratkaisuja asiakkaille toteutetaan ja miten ne palvelevat loppukäyttäjiä. Siksi etsimmekin nyt kokenutta tekijää, joka on tottunut toimimaan konsulttina ja kykenee sparraamaan sekä omia työkavereita että asiakasta. Työkavereiksesi saat yhteensä yli 200 data-konsulttiamme, joita yhdistää intohimo datan hyödyntämiseen sekä jatkuvaan uuden oppimiseen.

Meillä Solitalla työskennellään tiimeinä ja mahdollisimman lähellä asiakkaiden arkea. Autamme asiakkaitamme työvälineiden valinnasta ja tarpeiden määrittelystä alkaen toteutuksen kautta aina loppukäyttäjien koulutukseen asti. Olemme esimerkiksi toteuttaneet Finavialle Data Hubin, jonka reaaliaikaisilla Power BI -raporteilla on toistasataa käyttäjää.

VALINTAKRITEERIMME UUDELLE TYÖKAVERILLE

  • Olet kokenut data-ammattilainen ja olet tottunut työskentelemään visualisointityökalujen kanssa niiden eri elinkaaren vaiheissa
  • Kokemuksesi kautta sinulle on kertynyt ymmärrystä erilaisista teknisistä ympäristöistä ja myös dataan liittyvistä haasteista
  • Haluat työskennellä asiakkaiden kanssa ja saavutat asenteesi ja asiantuntemuksesi avulla heidän luottamuksensa
  • Uskallat myös haastaa ja ohjata asiakasta löytämään sekä sisällöltään että tekniseltä toteutukseltaan kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan ratkaisun.
  • Olet mielelläsi coachaamassa ja kouluttamassa asiakkaitamme tietotarpeiden määrittelyssä ja datan visualisoinnissa

HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ

Kerro meille mitä osaat ja mistä innostut, ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Selvitetään yhdessä, että voisiko meillä olla tarjolla juuri sinulle sopiva seuraava steppi urallasi!

  • Lisätietoja tehtävästä ja asiakasprojekteista antaa Team Lead Jenni Linna: +358 44 060 1244 tai jenni.linna@solita.fi
  • Kysy lisää työskentelystä Solitalla rekrytointitiimin Paulina Glozoukselta +358 44 027 0053 tai paulina.glozous@solita.fi
Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.7
(8.4 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.2
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.0
(7.3 vertailuarvo)

Mentorointi 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.3
(7.5 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 7.7
(7.5 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Avoimet työpaikat

Kysy meiltä