helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Integraatioasiantuntijaksi pilvi-integraatioihin

Oletko aiemmalta taustaltasi esimerkiksi BizTalk-integraatioiden osaaja, mutta näet itsesi jatkossa työskentelemässä modernimpien teknologioiden parissa? Etsimme nyt tulevia Microsoft Azure -pilvialustan integraatioasiantuntijoita ja -arkkitehtejä. Meillä pääset hyödyntämään olemassa olevaa integraatio-osaamistasi ja samalla päivittämään osaamisesi uudelle tasolle. 

Tällä hetkellä asiakkaillamme on käynnissä muutos perinteisemmistä toteutuksista pilvipohjaisiin integraatioihin. Azure on asiakkaillamme looginen teknologiajatkumo Microsoftin on-premise -ratkaisujen seuraajana.

Integraatioasiantuntijana tai -arkkitehtinä kehität, konsultoit ja ylläpidät asiakkaidemme kriittisiä järjestelmiä. Olet mukana kaikissa projektin työvaiheissa määrittelystä tekniseen toteutukseen, testaukseen ja ylläpitoon asti. Roolissasi ymmärrät asiakkaan liiketoimintatason vaatimukset sekä datan ja järjestelmien integroitavuuden tekniset tarpeet ja osaat tulkata ne toimiviksi ratkaisuiksi. Oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan saat myös itse vaikuttaa siihen, millaiseksi roolisi meillä lopulta muodostuu. Lue blogistamme asiantuntijamme Ritvan kokemuksia pilvi-integraatioprojekteista ja osaamisen kehittymisestä Solitalla.

Azure-integraatioasiantuntijana työkaluvalikoimasi kulmakivet ovat Azure Logic Apps-, Functions-, Service Bus- ja API Management -komponentit. Aiemmasta kokemuksestasi arvostamme erityisesti BizTalk-kehittäjäkokemusta sekä .NET-ohjelmointiosaamista. Luonnollisesti myös kaikki olemassa oleva Azure-osaaminen tai integraatio-osaaminen on eduksi!

Erilaiset asiakkaat ja projektit takaavat sen, että pääset tekemään monipuolisesti työtä integraatioiden parissa. Rakensimme esimerkiksi Ponsselle modernin pilvipohjaisen data-alustan ja integraatiot useisiin eri datalähteisiin ja olemme toteuttaneet L&T:lle uuden palveluväylän ja integraatioalustan, joista huolehdimme jatkuvana palveluna. Lue lisää integraatioratkaisuistamme.

Pärjäät meillä hyvin, jos

  • Olet luonteeltasi ratkaisija ja innostut asiakkaan ongelmista. Kykenet nopeasti omaksumaan asiakkaan kielen ja käsitteet, jolloin pystyt ratkaisemaan asiakkaasi liiketoimintaongelmia teknisin keinoin
  • Sinulla on hyvät kommunikointitaidot, joista on hyötyä kun kommunikoit asiakkaan sekä oman tiimisi kanssa
  • Omaat joustavaa asiakas- ja tiimilähtöistä asennetta mutta myös oma-aloitteista ja konsultatiivista otetta työtehtäviesi hoidossa
  • Sinulta löytyy solitalaista rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan
  • Haluat oppia uutta ja kehittyä integraatioiden huippuosaajaksi.

Viisi syytä miksi valita Solita

  • Haluamme tehdä aidosti merkityksellisiä asioita. Integraatioissa tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä että, voimme teknologiavalinnoillamme edistää suuntaa johon maailma on menossa sekä parantaa asiakkaidemme edellytyksiä parempaan liiketoimintaan.
  • Pääset oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi. Asiantuntijan tärkein pääoma on oma osaaminen. Integraatioihin liittyy vahvasti monia eri teknologioita ja työkaluja, jotka saat itse valita ja joita pääset hyödyntämään työssäsi mitä erilaisimmissa projekteissa.
  • Ympärilläsi on hyvä tiimi. Reilun 50 osaajan integraatioyhteisömme koostuu taitavista ja auttavista kollegoista. Tavoitteenamme on, että huolehdimme yhdessä asiakkuuksistamme.
  • Huolehdimme sinusta. Tarjoamme joustavuutta arkeen sekä kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle.
  • Sinun ei tarvitse vaihtaa yritystä vaihtaaksesi työtehtäviä. Solitan noin 1 000 hengen kansainvälinen teknologia-, strategia- ja designyhteisö tarjoaa mielenkiintoisia kehittymismahdollisuuksia.

Hae mukaan!

Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.9
(8.2 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.5
(7.9 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.2
(7.5 vertailuarvo)

Mentorointi 8.3
(7.4 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.5
(7.3 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 8.2
(7.2 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.6
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.5
(Ei vertailuarvoa)

Avoimet työpaikat

Kysy meiltä