helsinki, tampere, oulu, tukholma, tallinna, turku, lahti

Avoin hakemus Solitaan

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia yhteisöömme. Jos et löytänyt sinulle sopivaa tehtävää avoimista työpaikoistamme, voit aina ottaa yhteyttä meihin avoimella hakemuksella. Kysy lisää avoimista työpaikoista rekrytoinnistamme (yhteystiedot löytyvät avoimet työpaikat-sivun alaosasta).

Vain yksi työhakemus riittää meille

Kun lähetät meille avoimen tai kohdistetun työhakemuksen, peilaamme profiiliasi automaattisesti kaikkiin meillä avoinna oleviin uramahdollisuuksiin. Meillä on jatkuvasti noin 30 erilaista roolia avoinna mm. ohjelmistosuunnittelun, datan, pilvipalveluiden, integraatioiden ja palvelumuotoilun saralla. Osa näistä on piilotyöpaikkoja, jotka eivät välttämättä koskaan tule julkiseen hakuun. Hakemuksen lähettäminen kannattaa aina.

Ennen hakemuksen lähettämistä suosittelemme tutustumaan solitalaisiin ja kulttuuriimme lukemalla asiantuntijakirjoituksiamme:

Vastaa hakemuksessasi seuraaviin kysymyksiin

  • Kerro meille mitä osaat, mistä innostut ja mistä unelmoit
  • Minkä tyyppisestä työsuhteesta olet kiinnostunut (kokopäiväinen, osa-aikainen, harjoittelija, yhteistyökumppani jne.)
  • Millä paikkakunnalla olet kiinnostunut työskentelemään ensisijaisesti

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi tai helposti allaolevasta napista. Vastaamme kaikkiin hakemuksiin keskimäärin noin yhdestä päivästä muutamaan viikkoon riippuen arjen yllätyksistä. 

Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.7
(8.4 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.2
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.0
(7.3 vertailuarvo)

Mentorointi 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.3
(7.5 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 7.7
(7.5 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Kysy meiltä