helsinki, tampere, oulu, tukholma, tallinna, turku, lahti

Avoin hakemus Solitaan

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia yhteisöömme. Jos et löytänyt sinulle sopivaa tehtävää avoimista työpaikoistamme, voit aina ottaa yhteyttä meihin avoimella hakemuksella. Kysy lisää avoimista työpaikoista rekrytoinnistamme (yhteystiedot löytyvät avoimet työpaikat-sivun alaosasta).

Vain yksi työhakemus riittää meille

Kun lähetät meille avoimen tai kohdistetun työhakemuksen, peilaamme profiiliasi automaattisesti kaikkiin meillä avoinna oleviin uramahdollisuuksiin. Meillä on jatkuvasti noin 30 erilaista roolia avoinna mm. ohjelmistosuunnittelun, datan, pilvipalveluiden, integraatioiden ja palvelumuotoilun saralla. Osa näistä on piilotyöpaikkoja, jotka eivät välttämättä koskaan tule julkiseen hakuun. Hakemuksen lähettäminen kannattaa aina.

Ennen hakemuksen lähettämistä suosittelemme tutustumaan solitalaisiin ja kulttuuriimme lukemalla asiantuntijakirjoituksiamme:

Vastaa hakemuksessasi seuraaviin kysymyksiin

  • Kerro meille mitä osaat, mistä innostut ja mistä unelmoit
  • Minkä tyyppisestä työsuhteesta olet kiinnostunut (kokopäiväinen, osa-aikainen, harjoittelija, yhteistyökumppani jne.)
  • Millä paikkakunnalla olet kiinnostunut työskentelemään ensisijaisesti

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi tai helposti allaolevasta napista. Vastaamme kaikkiin hakemuksiin keskimäärin noin yhdestä päivästä muutamaan viikkoon riippuen arjen yllätyksistä. 

Hae tästä

Luo järkevää ja kestävää tulevaisuutta

Katso avoimet paikat

Avoimet työpaikat

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Kysy meiltä