helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Avoin hakemus pilvipalveluihin

 

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia Cloud-yhteisöömme työskentelemään julkipilviin liittyvien tehtävien parissa. Solitan Cloud-yhteisö on toimintaansa jatkuvasti kehittävä reilun 50 hengen porukka, jonka jäsenet sijaitsevat Helsingin, Turun ja Tampereen toimistoilla. Pilviliiketoimintamme on kasvanut voimakkaasti ja kumppaneitamme ovat maailman johtavat pilvipalvelut AWS (yli 100 sertifikaattia ja 300 osaajaa projekteissa), Azure (yli 50 sertifikaattia ja 150 osaajaa) ja Google Cloud Platform (4 sertifikaattia ja 50 osaajaa).

Osa avoimista työpaikoistamme on ns. piilotyöpaikkoja, jotka eivät välttämättä koskaan tule julkiseen hakuun, eli kannattaa ottaa meihin rohkeasti yhteyttä!

Esimerkkejä tekemästämme työstä

Autamme asiakkaitamme siirtymässä pilveen ja tarjoamme pilvipalveluihin liittyvän kapasiteetin, ylläpidon ja hallinnan, raportoinnin ja analytiikan sekä DevOps-asiantuntemuksen. Osaamisemme on huippuluokkaa ja olemme saaneet esimerkiksi AWS Migration Competency -tunnustuksen ensimmäisenä Pohjoismaissa. Teemme yhteiskunnallisesti merkittäviä projekteja ja asiakkainamme on Pohjois-Euroopan suurimpia yrityksiä

Tutustu Cloud-asiantuntijoidemme näkemyksiin ja kokemuksiin blogissamme cloud.solita.fi ja lue mitä Cloud Service Specialist Helinä vastaa rekrytointikeskusteluissa esille nousseisiin yleisimpiin kysymyksiin.

Millaisissa tehtävissä voit työskennellä?

Teknisen osaamisen ohella tärkeää on tiimihenkisyys ja halu toimia asiakasrajapinnassa osana asiakasprojekteja. Meillä on lähes rajattomat mahdollisuudet oppia uutta, koska teknologioiden kirjo on laaja ja asiakasprojektit ovat vaihtelevia. Vaikka noin 90 % palveluistamme pyörii julkipilvessä, arvostamme myös perinteisempää konesali- ja järjestelmäylläpito-osaamista. Cloudiin voi päätyä monenlaisilla taustoilla – tärkeintä on halu kehittää osaamista jatkuvasti.

  • Työ voi painottua julkipilviympäristöihin liittyviin konsultointitehtäviiin ja projektitoimitusten alkupäähän esimerkiksi tilanteessa, jossa asiakasorganisaatio on siirtymässä pilveen.
  • Saatat toimia teknisenä asiantuntijana esimerkiksi ohjelmistokehitys- tai dataprojekteissa osana projektitiimiä. Suunnittelet ja rakennat ylläpidettäviä järjestelmiä eri pilvialustoille. Jos palveluiden ylläpito, valvonta ja operointi on eniten lähinnä sydäntäsi, voimme painottaa rooliasi tähän suuntaan.
  • Teknisten asiantuntijatehtävien ohella meillä on aina aika ajoin tarvetta myös projekti- ja palvelupäälliköille sekä myynnillisiin rooleihin.

Ota yhteyttä

  • CV tai LinkedIn-profiili riittää hyvin keskustelun aloittamiseen. Arvostamme kuitenkin myös vapaamuotoista hakemusta, jossa kuvaat mitä asioita osaat ja millaisesta työstä unelmoit. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi helposti alla olevasta painikkeesta. Luemme jokaisen hakemuksen ajatuksella ja vastaamme jokaiselle hakijalle.
  • Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä Solitan kanssa kumppanuus- tai alihankintamielessä, lue lisää Friends of Solita -verkostostamme: solita.fi/friends-of-solita/
Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.7
(8.4 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.2
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.0
(7.3 vertailuarvo)

Mentorointi 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.3
(7.5 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 7.7
(7.5 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Kysy meiltä