helsinki, tampere, turku

Avoin hakemus pilvipalveluihin

 

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia Cloud-yhteisöömme työskentelemään julkipilviin liittyvien tehtävien parissa. Solitan Cloud-yhteisö on reilun 30 hengen porukka, jonka jäsenet sijaitsevat Helsingin, Turun ja Tampereen toimistoilla. Pilviliiketoimintamme on kasvanut voimakkaasti ja kumppaneitamme ovat maailman johtavat pilvipalvelut AWS, Microsoft Azure ja Google Cloud Platform.

Osa avoimista työpaikoistamme on ns. piilotyöpaikkoja, jotka eivät välttämättä koskaan tule julkiseen hakuun, eli kannattaa ottaa meihin rohkeasti yhteyttä!

Esimerkkejä tekemästämme työstä

Autamme asiakkaitamme siirtymässä pilveen ja tarjoamme pilvipalveluihin liittyvän kapasiteetin, ylläpidon ja hallinnan, raportoinnin ja analytiikan sekä DevOps-asiantuntemuksen. Osaamisemme on huippuluokkaa ja olemme saaneet esimerkiksi AWS Migration Competency -tunnustuksen ensimmäisenä Pohjoismaissa.

Tutustu Cloud-asiantuntijoidemme näkemyksiin ja kokemuksiin blogissamme cloud.solita.fi ja lue mitä Cloud Service Specialist Helinä vastaa rekrytointikeskusteluissa esille nousseisiin yleisimpiin kysymyksiin.

Millaisissa tehtävissä voit työskennellä?

Teknisen osaamisen ohella tärkeää on tiimihenkisyys ja halu toimia asiakasrajapinnassa osana asiakasprojekteja. Meillä on lähes rajattomat mahdollisuudet oppia uutta, koska teknologioiden kirjo on laaja ja asiakasprojektit ovat vaihtelevia. Vaikka noin 90 % palveluistamme pyörii julkipilvessä, arvostamme myös perinteisempää konesali- ja järjestelmäylläpito-osaamista. Cloudiin voi päätyä monenlaisilla taustoilla – tärkeintä on halu kehittää osaamista jatkuvasti.

  • Työ voi painottua julkipilviympäristöihin liittyviin konsultointitehtäviiin. Tutustu esimerkiksi Tonin matkaan Solitalla.
  • Cloud Services -tiimimme vastaa puolestaan asiakkaidemme alusta- ja operointipalveluista. Tiimissä ylläpidetään ja kehitetään asiakkaiden pilviympäristöjä eri alustoilla. Valvonnan ja operoinnin ohella tehtäviin kuuluu järjestelmien suunnittelua ja rakentamista. Automatisointi on myös tärkeä osa tiimin ajattelutapaa.
  • Teknisten asiantuntijatehtävien ohella meillä on aina aika ajoin tarvetta myös projekti- ja palvelupäälliköille sekä myynnillisiin rooleihin.

Ota yhteyttä

  • CV tai LinkedIn-profiili riittää hyvin keskustelun aloittamiseen. Arvostamme kuitenkin myös vapaamuotoista hakemusta, jossa kuvaat mitä asioita osaat ja millaisesta työstä unelmoit. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi helposti alla olevasta painikkeesta. Luemme jokaisen hakemuksen ajatuksella ja vastaamme jokaiselle hakijalle. Kesäloma-ajasta johtuen rekrytoinnissa on viivettä ja olemme yhteydessä viimeistään elokuussa.
  • Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä Solitan kanssa kumppanuus- tai alihankintamielessä, lue lisää Friends of Solita -verkostostamme: solita.fi/friends-of-solita/
Hae tästä

Luo järkevää ja kestävää tulevaisuutta

Katso avoimet paikat

Avoimet työpaikat

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä ja uutisia yhteisöstämme suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista