helsinki, tampere, oulu, tukholma

Avoin hakemus Palmuun

Palmu on monitaitoinen yli 140 strategiakonsultin, suunnittelijan ja muutoksen tekijän yhteisö, jonka kaikkea tekemistä ohjaa ymmärrys ihmisestä ja käyttäytymisestä. Oletko kokenut palvelumuotoilija, palveluliiketoiminnan suunnittelija tai liikkeenjohdon konsultti, jolla on näyttöjä vaikeiden ongelmien ratkaisusta? Haluatko liittyä osaksi Suomen kokeneinta suunnitteluyhteisöä?

Uskomme siihen, että ihminen ei tarvitse lisää palveluita, vaan sujuvaa arkea ja parempia valintoja. Meillä Palmulla katsot palvelukehitystä sekä asiakkaan että liiketoiminnan linssien kautta, vaikuttavuutta tavoitellen. Suunnittelet uutta liiketoimintaa, -strategiaa ja -malleja yhdessä asiakkaamme liiketoiminnan, loppuasiakkaiden sekä Palmun tiimin kanssa. Olet avainroolissa määrittelemässä liiketoiminnan ja projektin tavoitteita yhdessä asiakkaan kanssa.

Osallistut suunnitteluun yhdessä Palmun monialaisen tiimin kanssa. Ymmärrätte asiakasarvon syntyä, kehitätte kokeilujen avulla ja saatte aikaan kannattavaa uutta liiketoimintaa. Lue palmulaisten ajatuksia ja oivalluksia palveluiden suunnittelusta ja meidän ja asiakkaittemme muuttuvasta maailmasta.  Työskentelemme kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme luona sekä yhteisöllisissä toimitiloissamme Helsingissä, Tukholmassa, Tampereella ja pian myös Oulussa. Olemme osa Solitaa. Yhdessä näytämme suuntaa siinä, miten tulevaisuuden palveluita suunnitellaan ja rakennetaan. Tutustu tästä Palmun osaamiseen.

Haemme seuraavanlaisia osaamisia joukkoomme:

Arvostamme kokemusta ja kykyä:

 • Yhdistää ihmisymmärryksen menetelmiä strategiatyöhön
 • Luoda uutta palveluliiketoimintaa digitaalisessa kontekstissa
 • Kehittää palveluliiketoimintaa asiakaslähtöisesti ja muotoilun menetelmin
 • Laaja-alaista kokemusta erilaisista organisaatioista
 • Puhua luontevasti samaa kieltä asiakasymmärryksen, liiketoiminnan ja suunnittelun ammattilaisten kanssa

Edellytämme kokemusta ja näyttöjä monialaisista design-projekteista. Tutustu palmulaisten yhteisöön, ajattelutapaan ja rekrytointikriteereihin Palmun blogissa: Näin Palmu rekrytoi.

Haluaisitko kuulla lisää?

 • Meilaa meille CV/LinkedIn-profiilisi osoitteeseen rekry@solita.fi tai helposti allaolevasta napista
 • Kysy lisätietoja Palmun tehtävistä Johannekselta johannes.hirvonsalo@solita.fi tai numerosta 040-577 0789

Haastattelukierroksia järjestämme kolme ja pääset juttelemaan vähintään kuuden tulevan potentiaalisen kollegan kanssa ennen tärkeää päätöstäsi.

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista