helsinki, tampere, oulu

Avoin hakemus ohjelmistosuunnittelun tehtäviin

Devaajat

Eikö avoimista työpaikoistamme löytynyt sinulle sopivaa roolia? Ei hätää, sillä voit lähestyä meitä myös avoimella hakemuksella. Etsimme jatkuvasti uusia osaavia työkavereita dev-tiimeihimme eripainotteisiin rooleihin Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

Suomen kovinta ja kivointa osaamista samassa heimossa

Olemme teknologiariippumattomia. Asiakkaamme luottavat meihin ja teemme projekteissa teknologiavalinnat parhaaseen näkemykseemme ja kokemukseemme nojaten. Eniten meillä koodataan Javalla, Clojurella, Scalalla, JavaScriptilla, Reactilla, Angular.JS:lla ja .NET:lla uutta softaa sekä uudistamme jatkuvasti asiakkaidemme jo rakennettujen palveluiden teknologiastackia. Meitä kiinnostaa oppia ja kokeilla myös uusia nousevia teknologioita kuten Kotlin. Teemme työtä asiakkaan lähellä erilaisilla parhaaksi todetuilla metodeilla kuten Lean, Kanban, Scrum ja Continuous Delivery.

Meillä pääset osaksi taitavien ohjelmistokehittäjien heimoa, joita yhdistää intohimo laadukkaisiin ja järjellä tehtyihin ohjelmistoratkaisuihin. Olemme koonneet teesimme Solita Developer Manifestoksi, joka on luettavissa sekä suomeksi että englanniksi. Tutustu myös tuoreimpaan Solita Developer Surveyhin. Ohjelmistokehittäjien lisäksi vieressäsi saattaa istua Suomen paras palvelumuotoilija, kokonaisarkkitehti, integraatioasiantuntija, projektipäällikkö, cloud-asiantuntija, analytiikan konsultti tai data scientist.

Intohimostamme koodausta kohtaan kertoo myös aktiivinen, yli 100.000 uniikkia lukijaa kerännyt dev.solita.fi -blogimme. Yrityskulttuurimme kannustaa osaamisen jakamiseen niin Solitan sisällä kuin ulkopuolella, joten jos asiantuntijabloggaaminen tai tech-evankelistana toimiminen kiinnostaisi sinua, Solita saattaisi olla juuri sinulle oikea työpaikka.

Eniten opimme toisiltamme merkityksellisissä projekteissa

Kannustamme toisiamme kehittämään osaamistamme ja yhteisössämme toimii useita eri aihealueiden osaamisyhteisöjä. Olemme budjetoineet osaamisen kehittämiseen vuosittain jopa noin 15 työpäivää solitalaista kohden. Eniten kuitenkin osaamisemme kehittyy mielenkiintoisissa digitalisaatiota edistävissä projekteissamme:

 • Suomen paras B2B-palvelu 2016: kaupan digitalisaatiota edistävä Golli-pilvipalvelu GS1:lle
 • Suomen demokratian toteutumista edistävä Kansalaisaloite-palvelu Oikeusministeriölle
 • Suomen paras B2B-palvelu 2015: rakentamisen sähköistämistä edistävä Lupapiste-palvelu kaikkiin Suomen kuntiin

Rakennamme asiakkaillemme digitaalista liiketoimintaa ja sähköistä asiointia digistrategioista, konseptoinnista ja palvelumuotoilusta vaativiin teknisiin toteutuksiin, integraatioihin ja ylläpitoon saakka. Pyrimme edistämään julkishallinnon palveluiden järkevää jatkokehitystä avaamalla palveluiden lähdekoodit julkiseksi. Tutustu koosteeseemme Suomen avoimen lähdekoodin projekteista.

Jos Solita kiinnostaa työpaikkana, voit yrittää häikäistä meidät vaikkapa näin:

– koodaa pieni ohjelma haluamastasi aiheesta

– tule keskustelemaan kanssamme arkkitehtuurista

– livekoodaa meidät suohon

– kerro mitä osaat, mistä unelmoit ja mitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa

– <lisää tähän oma vaihtoehtosi>

Kysy lisää rennoilta tiimipäälliköiltämme tai varaa aika livekoodaukseen

 • Helsingissä Valtteri 040 539 9982/valtteri.valovirta(a)solita.fi
 • Tampereella Pekka 040 754 9288/pekka.toppila(a)solita.fi
 • Oulussa Teemu 045 891 1077/teemu.sevon(a)solita.fi

Voit lähestyä meitä itsesi näköisellä, avoimella hakemuksella osoitteeseen rekry(a)solita.fi mistä ohjaamme yhteydenottosi oikealle tiiminvetäjälle.

Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina fiksumpia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi fiksumman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.