helsinki, tampere, oulu

Avoin hakemus ohjelmistosuunnittelun tehtäviin

Devaajat

Eikö avoimista työpaikoistamme löytynyt sinulle sopivaa roolia? Ei hätää, sillä voit lähestyä meitä myös avoimella hakemuksella. Etsimme jatkuvasti uusia osaavia työkavereita dev-tiimeihimme eripainotteisiin rooleihin Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

Suomen kovinta ja kivointa osaamista samassa heimossa

Olemme teknologiariippumattomia. Asiakkaamme luottavat meihin ja teemme projekteissa teknologiavalinnat parhaaseen näkemykseemme ja kokemukseemme nojaten. Eniten meillä koodataan Javalla, Clojurella, Scalalla, JavaScriptilla, Reactilla, Angular.JS:lla ja .NET:lla uutta softaa sekä uudistamme jatkuvasti asiakkaidemme jo rakennettujen palveluiden teknologiastackia. Meitä kiinnostaa oppia ja kokeilla myös uusia nousevia teknologioita kuten Kotlin. Teemme työtä asiakkaan lähellä erilaisilla parhaaksi todetuilla metodeilla kuten Lean, Kanban, Scrum ja Continuous Delivery.

Meillä pääset osaksi taitavien ohjelmistokehittäjien heimoa, joita yhdistää intohimo laadukkaisiin ja järjellä tehtyihin ohjelmistoratkaisuihin. Olemme koonneet teesimme Solita Developer Manifestoksi, joka on luettavissa sekä suomeksi että englanniksi. Tutustu myös tuoreimpaan Solita Developer Surveyhin. Ohjelmistokehittäjien lisäksi vieressäsi saattaa istua Suomen paras palvelumuotoilija, kokonaisarkkitehti, integraatioasiantuntija, projektipäällikkö, cloud-asiantuntija, analytiikan konsultti tai data scientist.

Intohimostamme koodausta kohtaan kertoo myös aktiivinen, yli 100.000 uniikkia lukijaa kerännyt dev.solita.fi -blogimme. Yrityskulttuurimme kannustaa osaamisen jakamiseen niin Solitan sisällä kuin ulkopuolella, joten jos asiantuntijabloggaaminen tai tech-evankelistana toimiminen kiinnostaisi sinua, Solita saattaisi olla juuri sinulle oikea työpaikka.

Eniten opimme toisiltamme merkityksellisissä projekteissa

Kannustamme toisiamme kehittämään osaamistamme ja yhteisössämme toimii useita eri aihealueiden osaamisyhteisöjä. Olemme budjetoineet osaamisen kehittämiseen vuosittain jopa noin 15 työpäivää solitalaista kohden. Eniten kuitenkin osaamisemme kehittyy mielenkiintoisissa digitalisaatiota edistävissä projekteissamme:

 • Suomen paras B2B-palvelu 2016: kaupan digitalisaatiota edistävä Golli-pilvipalvelu GS1:lle
 • Suomen demokratian toteutumista edistävä Kansalaisaloite-palvelu Oikeusministeriölle
 • Suomen paras B2B-palvelu 2015: rakentamisen sähköistämistä edistävä Lupapiste-palvelu kaikkiin Suomen kuntiin

Rakennamme asiakkaillemme digitaalista liiketoimintaa ja sähköistä asiointia digistrategioista, konseptoinnista ja palvelumuotoilusta vaativiin teknisiin toteutuksiin, integraatioihin ja ylläpitoon saakka. Pyrimme edistämään julkishallinnon palveluiden järkevää jatkokehitystä avaamalla palveluiden lähdekoodit julkiseksi. Tutustu koosteeseemme Suomen avoimen lähdekoodin projekteista.

Jos Solita kiinnostaa työpaikkana, voit yrittää häikäistä meidät vaikkapa näin:

– koodaa pieni ohjelma haluamastasi aiheesta

– tule keskustelemaan kanssamme arkkitehtuurista

– livekoodaa meidät suohon

– kerro mitä osaat, mistä unelmoit ja mitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa

– <lisää tähän oma vaihtoehtosi>

Kysy lisää rennoilta tiimipäälliköiltämme tai varaa aika livekoodaukseen

 • Helsingissä Valtteri 040 539 9982/valtteri.valovirta(a)solita.fi
 • Tampereella Pekka 040 754 9288/pekka.toppila(a)solita.fi
 • Oulussa Teemu 045 891 1077/teemu.sevon(a)solita.fi

Voit lähestyä meitä itsesi näköisellä, avoimella hakemuksella osoitteeseen rekry(a)solita.fi mistä ohjaamme yhteydenottosi oikealle tiiminvetäjälle.

Hae tästä

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa

Haluamme tehdä työtä, josta voi olla ylpeä. Siitä tunnistaa solitalaisen.

Maailma on meille mahdollisuuksia täynnä. Olet mukana rakentamassa palveluita, jotka kohauttavat kotona ja kylillä. Sen takaavat ykkösketjun asiakkaat, innostavat projektit, parhaat työkalut ja huippuosaajien yhteisö.

 • Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen

  Parhaat oivallukset syntyvät siitä, että uskalletaan rohkeasti ideoida, kertoa ideat ääneen ja ottaa vastaan epäonnistumisen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla ei onnistuta aina. Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen tai myöntää olevansa väärässä.

 • Pulkka ei jää puolimäkeen

  Intohimo on lähtökohta, eteenpäin vievä voima. Solitalaisten intohimo näkyy kipinänä silmissä - innostumisena, paneutumisena ja peräksiantamattomuutena. Intohimo on omaa halua kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee ja jakaa osaamistaan muille.

 • Rentous antaa tilaa luovuudelle

  Meillä voit olla rennosti oma itsesi. Parhaat tulokset syntyvät rennossa ympäristössä alan parhaiden osaajien ympäröimänä. Rentous antaa tilaa ajatella, se synnyttää hyviä ajatuksia ja luovuutta. Tässä työpaikassa ei tarvitse jäykistellä.

 • Tärkeintä on välittäminen

  Solitalainen arvomaailma rakentuu reiluista valinnoista. Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia, ja onnellisempia ihmisiä.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.