helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Avoin hakemus integraatioihin

Haluatko työskennellä lähellä asiakkaiden liiketoimintaprosesseja? Kiinnostavatko modernit integraatioteknologiat? Solitan API- ja integraatioyhteisöön kuuluu yli 50 ammattilaista Helsingin, Oulun ja Tampereen toimistoilta ja olemme jatkuvasti kiinnostuneita keskustelemaan potentiaalisten uusien osaajien kanssa.

Osa avautuvista työpaikoistamme on ns. piilotyöpaikkoja, jotka eivät välttämättä koskaan tule julkiseen hakuun, eli kannattaa ottaa meihin rohkeasti yhteyttä!

Esimerkkejä tekemistämme töistä:

Asiakkaamme ovat useilta eri toimialoilta sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Monet projekteistamme ovat luonteeltaan yhteiskunnallisesti merkittäviä ja olemme rakentaneet palveluita, jotka vaikuttavat kaikkien suomalaisten elämään. Teemme aikaa kestäviä ratkaisuja. Pääteknologiana voi olla esimerkiksi MuleSoft, Azure tai Dell Boomi.

Lue lisää integraatioratkaisuistamme.

Millaisissa tehtävissä voit työskennellä?

Työnkuva sovitaan tarkemmin osaamisesi ja toiveidesi mukaan, mutta voit työskennellä projekteissa eri tyyppisissä rooleissa kuten integraatioasiantuntijana, -arkkitehtinä tai teknisenä konsulttina. Integraatioiden parissa riittää tekemistä myös projektipäälliköille, joita rekrytoimme aina aika ajoin.

Teknisen osaamisen ohella arvostamme tiimihenkisyyttä ja halua toimia asiakasrajapinnassa. Aiempaa taustaa sinulla voi olla joistain integraatiotyökaluista (esim. MuleSoft, Oracle, Camel, IBM, BizTalk tai Dell Boomi), erilaisten työvaiheiden automatisoinnista (esim. CI, CD), tietokannoista tai ohjelmistokehityksestä. Plussaa on myös innostus ja osaaminen erilaisten pilvipohjaisten ratkaisujen parissa, kuten AWS tai Azure, mutta ei paineita, meillä pääset myös oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi. Arvostamme myös kokemusta ns. toiselta puolelta pöytää eli asiakkaalta ja kokemusta asiakkaidemme käyttämistä taustajärjestelmistä.

Tutustu helsinkiläisen asiantuntijamme Ritvan tarinaan ja lue miten Akun päätyi integraatioiden pariin Solitalle.

Ota yhteyttä

  • CV tai LinkedIn-profiili riittää hyvin keskustelun aloittamiseen. Arvostamme kuitenkin myös vapaamuotoista hakemusta, jossa kuvaat mitä asioita osaat ja millaisesta työstä unelmoit. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi helposti alla olevasta painikkeesta. Luemme jokaisen hakemuksen ajatuksella ja vastaamme jokaiselle hakijalle.
  • Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä Solitan kanssa kumppanuus- tai alihankintamielessä, lue lisää Friends of Solita -verkostostamme: solita.fi/friends-of-solita/
Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.7
(8.4 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.2
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.0
(7.3 vertailuarvo)

Mentorointi 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.3
(7.5 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 7.7
(7.5 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Kysy meiltä