helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Avoin hakemus integraatioihin

Haluatko työskennellä lähellä asiakkaiden liiketoimintaprosesseja? Kiinnostavatko modernit integraatioteknologiat? Solitan API- ja integraatioyhteisöön kuuluu yli 50 ammattilaista Helsingin, Oulun ja Tampereen toimistoilta ja olemme jatkuvasti kiinnostuneita keskustelemaan potentiaalisten uusien osaajien kanssa. Jatkamme rekrytointia Solitalla myös näin poikkeusaikana niihin rooleihin, joista on edelleen suuri kysyntä asiakasprojekteissamme. Emme kuitenkaan rekrytoi osaajia yksittäisiä projekteja silmällä pitäen vaan pitkäjänteisesti Solitalle, osaksi työyhteisöämme. Lue Katin kirjoitus siitä, miten rekrytointimme ja perehdytyksemme pyörii tällä hetkellä.

Osa avautuvista työpaikoistamme on ns. piilotyöpaikkoja, jotka eivät välttämättä koskaan tule julkiseen hakuun, eli kannattaa ottaa meihin rohkeasti yhteyttä!

Esimerkkejä tekemistämme töistä:

Asiakkaamme ovat useilta eri toimialoilta sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Monet projekteistamme ovat luonteeltaan yleishyödyllisiä ja olemme rakentaneet palveluita, jotka vaikuttavat kaikkien suomalaisten elämään. Teemme aikaa kestäviä ratkaisuja. Pääteknologiana voi olla esimerkiksi MuleSoft, Azure tai Dell Boomi.

Lue lisää integraatioratkaisuistamme.

Millaisissa tehtävissä voit työskennellä?

Työnkuva sovitaan tarkemmin osaamisesi ja toiveidesi mukaan, mutta voit työskennellä projekteissa eri tyyppisissä rooleissa kuten integraatioasiantuntijana -arkkitehtinä tai teknisenä konsulttina. Integraatioiden parissa riittää tekemistä myös projektipäälliköille, joita rekrytoimme aina aika ajoin.

Teknisen osaamisen ohella arvostamme tiimihenkisyyttä ja halua toimia asiakasrajapinnassa. Aiempaa taustaa sinulla voi olla joistain integraatiotyökaluista (esim. MuleSoft, Oracle, Camel, IBM, BizTalk tai Dell Boomi), erilaisten työvaiheiden automatisoinnista (esim. CI, CD), tietokannoista tai ohjelmistokehityksestä. Plussaa on myös innostus ja osaaminen erilaisten pilvipohjaisten ratkaisujen parissa, kuten AWS tai Azure, mutta ei paineita, meillä pääset myös oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi. Arvostamme myös kokemusta ns. toiselta puolelta pöytää eli asiakkaalta ja kokemusta asiakkaidemme käyttämistä taustajärjestelmistä.

Tutustu esimerkiksi helsinkiläisen asiantuntijamme Samin tarinaan ja tamperelaisen Aleksin kokemuksiin.

Ota yhteyttä

  • CV tai LinkedIn-profiili riittää hyvin keskustelun aloittamiseen. Arvostamme kuitenkin myös vapaamuotoista hakemusta, jossa kuvaat mitä asioita osaat ja millaisesta työstä unelmoit. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi helposti alla olevasta painikkeesta. Luemme jokaisen hakemuksen ajatuksella ja vastaamme jokaiselle hakijalle.
  • Lisätietoja avoimista uramahdollisuuksista voit kysyä Minnalta, p. 040 843 6245 tai minna.luiro@solita.fi tai heittämällä viestiä LinkedIn:ssä.
  • Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä Solitan kanssa kumppanuus- tai alihankintamielessä, lue lisää Friends of Solita -verkostostamme: solita.fi/friends-of-solita/
Hae tästä

Luo järkevää ja kestävää tulevaisuutta

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä ja uutisia yhteisöstämme suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista