helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Avoin hakemus integraatioasiantuntijan tehtäviin

Integraatio-osaaminen on tällä hetkellä kriittinen menestystekijä monelle yritykselle kun integraatiot ja API-ratkaisut luovat perustan digitaalisille liiketoimintamalleille ja ekosysteemeille. Datan täysimittainen hyödyntäminen edellyttää toimivia integraatioita ja käynnissä oleva pilvitransformaatio tekee juuri nyt käsillä olevasta integraatiohaasteestapoikkeuksellisen mielenkiintoisen. Integraatio- ja API-ratkaisuihin erikoistunut tiimimme kasvaa ja etsii jatkuvasti uusia osaajia Helsinkiin, Tampereelle, Lahteen, Turkuun tai Ouluun.

Integraatioasiantuntijana työpäiväsi meillä muodostuvat monipuolisista kehitys-, konsultointi- ja ylläpitotehtävistä. Sinun tehtävänäsi on saada järjestelmät ja ohjelmistot puhumaan samaa kieltä keskenään, jonka lisäksi olet vahvasti mukana ymmärtämässä asiakkaan liiketoimintaa sekä prosessien digitalisoinnin vaatimuksia, jotta osaat tulkata ja tukea niitä toimivilla integraatioratkaisuilla.

Pyrimme aina olemaan asiakasta edellä sekä liiketoimintaa tukevissa, että teknologisissa ratkaisuehdotuksissa. Integraatioprojektimme ovat monipuolisia, ja sinulla onkin mahdollisuus päästä mukaan toteuttamaan esimerkiksi digitaalisen kaupankäynnin integraatioratkaisuja kuten verkkokauppoja, tukemaan erilaisten palveluyritysten liiketoimintaa tai vaikkapa olla mukana luomassa uusia innovatiivisia liikenteen palveluita. Olit sitten urasi alkuvaiheessa tai jo pidemmän aikaa näitä hommia tehnyt, saat osaamisesi ja kiinnostustesi mukaan erilaisia mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä, joissa pääset kehittymään ja kasvattamaan omaa ammattitaitoasi.

OMA INTEGRAATIOIHIN KESKITTYNYT TIIMI

Liityt osaksi meidän yli 40 hengen integraatio- ja API-ratkaisuihin keskittyvää tiimiä. Tiimissä työskentelet yhdessä solitalaisten ja kumppaniyritystemme huippuosaajien kanssa tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Tässä tiimissä hymy on herkässä ja kaikilla jalat tiukasti maan pinnalla. Kurkkaa myös miltä Juuson arki Solitan integraatioasiantuntijana näyttää tai lue lisää siitä, mistä meidän integraatiopuolen projekti- ja palvelupäälliköiden arki koostuu.

Pärjäät meillä hyvin jos

 • olet luonteeltasi ratkaisija ja innostut asiakkaan ongelmista. Kykenet nopeasti omaksumaan asiakkaan kielen ja käsitteet, jolloin pystyt ratkaisemaan asiakkaasi liiketoimintaongelmia teknisin keinoin
 • innostut työskentelystä monipuolisessa roolissa, jossa saat kehittää ja jakaa osaamistasi muille
 • omaat joustavaa asiakas- ja tiimilähtöistä asennetta mutta myös oma-aloitteista ja konsultatiivista otetta työtehtäviesi hoidossa
 • sinulta löytyy solitalaista rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan
 • haluat kehittyä huippuammattilaiseksi yhdellä alan mielenkiintoisimmista teknologian ja liiketoimintaosaamisen sovellusalueista
 • kokeneempana konkarina sinulla voi olla kokemusta erilaisista integraatiotyökaluista kuten esim. MuleSoft, Oracle, Camel, IBM, BizTalk tai Dell Boomi sekä erilaisten työvaiheiden automatisointikokemusta (esim. CI, CD)

Taustaa sinulla voi olla esimerkiksi ohjelmistokehityksestä, johon haluat yhdistää osaamisesi ja kiinnostuksesi asiakkaan liiketoimintaa kohtaan. Mikään huippukoodari sinun ei kuitenkaan tarvitse olla. Plussaa on myös innostus ja osaaminen erilaisten pilvipohjaisten ratkaisujen parissa, kuten AWS tai Azure, mutta ei paineita, meillä pääset myös oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi.

KAIKKI MITÄ MEILLÄ ON, LÖYTYY IHMISISTÄ

Suhtaudumme työhömme intohimolla, vapaa-aikaa unohtamatta. Annamme sinulle vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen ja toteuttamiseen niin kuin itse parhaaksi näet, sillä uskomme että jokainen on oman työnsä paras asiantuntija. Uskomme vahvasti siihen, että kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä. Siksipä tuemme työntekijöidemme hyvinvointia erilaisin keinoin tarjoamalla esimerkiksi hyvät ergonomiset työtilat, vapauden valita omat työvälineet ja kehittää omaa osaamista sekä kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle.

OLISITKO SINÄ UUSI TIIMINJÄSENEMME?

Kerro meille kuka olet, mitä osaat ja mistä sinä unelmoit. Lähetä sitten vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Lisätietoja tehtävästä ja arjesta meillä antaa Mauri Viitamaa numerosta +358 50 412 4569 tai osoitteesta mauri.viitamaa@solita.fi.

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Solita Akatemia

Haku kevään akatemiaan on päättynyt!

Lue lisää

Kysy rekrytoinnista