helsinki, tampere, oulu

Avoin hakemus analytiikan tehtäviin

Meillä työskentelee Suomen kovin ja kokenein analytiikkajengi ja haluamme sinut mukaan porukkaan! Tilaa on niin kokeneille konkareille kun analytiikan salat vastikään löytäneillekin. Uskomme että parhaissa ratkaisuissa yhdistyvät tuoreet ja rohkeat ideat sekä kokemuksen tuoma näkemys ja varmuus.

x_a5a7121_1

Digitalisaatio muuttaa maailmaa ja mahdollistaa tiedolla johtamisen tavoilla, jotka eivät ennen olleet mahdollisia. Tarkkaa ja mitattavaa tietoa on saatavilla entistä enemmän ja sitä analysoimalla ja yhdistelemällä, voidaan saada aikaan aidosti enemmän liiketoimintaa tukevia ratkaisuja. Meidän tehtävämme Solitalla on toimia digitaalisen maailman matkaoppaina ja suunnannäyttäjinä!

SUOMEN KOVIN ANALYTIIKKAJENGI

Meiltä löytyy jo reippaasti yli 100 hengen analytiikkayhteisö, jossa työskentelee osaajia mitä erilaisimmissa tehtävissä analytiikan parissa. Tietokannat ja -varastointi, informaationhallinta, integrointi, raportointi, analysointi, visualisointi, talouden ja liiketoiminnan suunnitteluratkaisut, big data, master data ja konsultointi sekä projektipäällikkyys mahtuvat kaikki saman katon alle. Yhteistä kaikille on kuitenkin kiinnostus erilaista dataa ja liiketoimintaa kohtaan. Tutustu tarkemmin analytiikkatiimimme ajatuksiin omasta työstään blogiemme kautta. Tekninen osaaminen vaihtelee myös paljon roolista riippuen. Toteutamme laajoja ja monipuolisia hankekokonaisuuksia pitkäaikaisessa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Yhtälailla teemme nopeita ja ketteriä kokeiluja, joissa testaamme uusia konsepteja ja teknologioita. Teknologiakirjo vaihtelee vakiintuneista teknologioista uusiimpiin (esim. Jedox, Tableau, Birst, IBM, Informatica, AWS ja Azure).

Pääset meillä myös työskentelemään ohjelmistokehityksen, projektinhallinnan, palvelumuotoilun, tiedolla johtamisen ja asiakaskokemuksen huippuosaajien kanssa jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa 470 hengen yhteisössämme. Riippuu myös paljon itsestäsi ja omasta intohimostasi millaiseen rooliin lopulta meillä astut. Tärkeintä meille on solitalainen asenne, oppimiskyky ja aito kiinnostus analytiikkaa, dataa ja liiketoimintaa kohtaan.

KAIKKI MITÄ MEILLÄ ON, LÖYTYY IHMISISTÄ

Olemme Solitalla intohimoisia, rohkeita, rentoja ja välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja palveluidemme käyttäjistä. Yllä mainitut arvomme heijastuvat myös solitalaisten asenteissa ja käyttäytymisessä, jonka lisäksi yhteisöllisyys ja kokeilukulttuuri luotsaavat matkaamme arjessa. Jokainen meillä vaikuttaa siihen, millainen työpaikka Solita on tulevaisuudessa. Meillä saat vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen sekä toiveidesi mukaiset modernit työkalut ja ergonomiset työskentelytilat. Saat valita mieluisesi toimipisteen joko Helsingin Töölönlahdelta, Tampereen Tulli Business Parkista tai Oulun Rotuaarilta. Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä omassa roolissasi sekä kattavan etupaketin tukemaan hyvinvointiasi niin töissä kuin sen ulkopuolellakin.

LIITY JOUKKOOMME!

Kerro meille mitä osaat, mistä unelmoit ja mitä haluaisit saada aikaan tulevaisuudessa. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(@)solita.fi. Lähettämällä meille avoimen hakemuksesi voi unelmaduunisi olla lähempänä kuin arvaatkaan! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtäviin liittyen tai haluat vain kuulla millaista arki on Solitalla, ole rohkeasti yhteydessä rekrytointininjaamme Hannaan (044-2916831/hanna.heikkila@solita.fi).

Lue lisää nettisivuiltamme mitä ennakoiva analytiikka Solitalla tarkoittaa ja pitää sisällään.

 

Hae tästä

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa

Haluamme tehdä työtä, josta voi olla ylpeä. Siitä tunnistaa solitalaisen.

Maailma on meille mahdollisuuksia täynnä. Olet mukana rakentamassa palveluita, jotka kohauttavat kotona ja kylillä. Sen takaavat ykkösketjun asiakkaat, innostavat projektit, parhaat työkalut ja huippuosaajien yhteisö.

 • Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen

  Parhaat oivallukset syntyvät siitä, että uskalletaan rohkeasti ideoida, kertoa ideat ääneen ja ottaa vastaan epäonnistumisen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla ei onnistuta aina. Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen tai myöntää olevansa väärässä.

 • Pulkka ei jää puolimäkeen

  Intohimo on lähtökohta, eteenpäin vievä voima. Solitalaisten intohimo näkyy kipinänä silmissä - innostumisena, paneutumisena ja peräksiantamattomuutena. Intohimo on omaa halua kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee ja jakaa osaamistaan muille.

 • Rentous antaa tilaa luovuudelle

  Meillä voit olla rennosti oma itsesi. Parhaat tulokset syntyvät rennossa ympäristössä alan parhaiden osaajien ympäröimänä. Rentous antaa tilaa ajatella, se synnyttää hyviä ajatuksia ja luovuutta. Tässä työpaikassa ei tarvitse jäykistellä.

 • Tärkeintä on välittäminen

  Solitalainen arvomaailma rakentuu reiluista valinnoista. Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia, ja onnellisempia ihmisiä.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.