helsinki, tampere, oulu

Avoin hakemus analytiikan tehtäviin

Meillä työskentelee Suomen kovin ja kokenein analytiikkajengi ja haluamme sinut mukaan porukkaan! Tilaa on niin kokeneille konkareille kun analytiikan salat vastikään löytäneillekin. Uskomme että parhaissa ratkaisuissa yhdistyvät tuoreet ja rohkeat ideat sekä kokemuksen tuoma näkemys ja varmuus.

Digitalisaatio muuttaa maailmaa ja mahdollistaa tiedolla johtamisen tavoilla, jotka eivät ennen olleet mahdollisia. Tarkkaa ja mitattavaa tietoa on saatavilla entistä enemmän ja sitä analysoimalla ja yhdistelemällä, voidaan saada aikaan aidosti enemmän liiketoimintaa tukevia ratkaisuja. Meidän tehtävämme Solitalla on toimia digitaalisen maailman matkaoppaina ja suunnannäyttäjinä!

SUOMEN KOVIN ANALYTIIKKAJENGI

Meiltä löytyy jo reippaasti yli 100 hengen timantinkova analytiikkayhteisö, jossa työskentelee osaajia mitä erilaisimmissa tehtävissä analytiikan parissa. Tietokannat ja -varastointi, informaationhallinta, integrointi, raportointi, analysointi, visualisointi, talouden ja liiketoiminnan suunnitteluratkaisut, big data, master data ja konsultointi sekä projektipäällikkyys mahtuvat kaikki saman katon alle. Yhteistä kaikille on kuitenkin kiinnostus erilaista dataa ja liiketoimintaa kohtaan. Tutustu tarkemmin analytiikkatiimimme ajatuksiin omasta työstään blogiemme kautta.

Tekninen osaaminen vaihtelee myös paljon roolista riippuen. Toteutamme laajoja ja monipuolisia hankekokonaisuuksia pitkäaikaisessa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Yhtälailla teemme nopeita ja ketteriä kokeiluja, joissa testaamme uusia konsepteja ja teknologioita. Teknologiakirjo vaihtelee vakiintuneista teknologioista uusiimpiin (esim. Jedox, Tableau, Birst, IBM, Informatica, AWS ja Azure). Lue lisää esimerkiksi toteuttamastamme tekoälyä hyödyntävästä data-alustasta, joka voitti Paras datan käyttö -kategorian Grand One 2017 -kilpailussa.

Pääset meillä myös työskentelemään ohjelmistokehityksen, projektinhallinnan, palvelumuotoilun, tiedolla johtamisen ja asiakaskokemuksen huippuosaajien kanssa jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa 570 hengen yhteisössämme. Riippuu myös paljon itsestäsi ja omasta intohimostasi millaiseen rooliin lopulta meillä astut. Tärkeintä meille on solitalainen asenne, oppimiskyky ja aito kiinnostus analytiikkaa, dataa ja liiketoimintaa kohtaan.

KAIKKI MITÄ MEILLÄ ON, LÖYTYY IHMISISTÄ

Olemme Solitalla intohimoisia, rohkeita, rentoja ja välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja palveluidemme käyttäjistä. Yllä mainitut arvomme heijastuvat myös solitalaisten asenteissa ja käyttäytymisessä, jonka lisäksi yhteisöllisyys ja kokeilukulttuuri luotsaavat matkaamme arjessa. Jokainen meillä vaikuttaa siihen, millainen työpaikka Solita on tulevaisuudessa. Meillä saat vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen sekä toiveidesi mukaiset modernit työkalut ja ergonomiset työskentelytilat.

Saat valita mieluisesi toimipisteen joko Helsingin Töölönlahdelta, Tampereen Tulli Business Parkista tai Oulun Rotuaarilta. Tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä omassa roolissasi sekä kattavan etupaketin tukemaan hyvinvointiasi niin töissä kuin sen ulkopuolellakin.

LIITY JOUKKOOMME!

Kerro meille mitä osaat, mistä unelmoit ja mitä haluaisit saada aikaan tulevaisuudessa. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(@)solita.fi. Lähettämällä meille avoimen hakemuksesi voi unelmaduunisi olla lähempänä kuin arvaatkaan! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtäviin liittyen tai haluat vain kuulla millaista arki on Solitalla, ole rohkeasti yhteydessä rekrytointininjaamme Hannaan (044-2916831/hanna.heikkila@solita.fi).

Lue lisää nettisivuiltamme mitä ennakoiva analytiikka Solitalla tarkoittaa ja pitää sisällään.

 

Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina osaavampia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Palkan päälle tarjoamme

 • Parhaat kollegat

  Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

KYSYTTÄVÄÄ REKRYTOINNISTA?

 • Solita Helsinki

  Alvar Aallon katu 5
  00100 Helsinki

 • Palmu Helsinki

  Urho Kekkosen katu 7 b
  00100 Helsinki

 • Solita Tampere

  Åkerlundinkatu 11
  33100 Tampere

 • Solita Kioski Hervanta

  Korkeakoulunkatu 7
  33720 Tampere

 • Solita Oulu

  Torikatu 18
  90100 Oulu

 • Solita Stockholm

  Vasagatan 7 A
  11120 Stockholm

 • Palmu Singapore

  804A North Bridge Road
  Singapore 198772