helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Arkkitehtuurin ammattilainen ohjelmistokehitysratkaisujen pariin

Etsimme Solitalle IT-arkkitehtuurin ammattilaisia, joilla on näkemystä, kokemusta ja uskallusta kehittää tulevaisuuden arkkitehtuuriratkaisuja. Taustastasi riippuen, voimme vaikuttaa tehtävän sisältöön.

Meillä ohjelmistokehitysprojektit tehdään intohimolla, rohkeudella, välittämisellä ja myös rentoudella. Opastamme asiakkaitamme löytämään oikean ratkaisun ja toteutamme ratkaisun yhdessä projektitiimien sekä asiakkaan kanssa.

Solita kehittää merkityksellisiä digitaalisia ratkaisuja asiakkailleen. Asiakaskuntamme koostuu niin julkishallinnon kuin yksityisen sektorin asiakkaista. Meille on tärkeää, että asiakkuuksien kokonaisarkkitehtuuri tukee nykyistä kehitystä ja antaa hyvät edellytykset myös tulevaisuuden toimiville ratkaisuille sekä tukee liiketoimintaa. Kaikessa tekemisessämme yhdistyy ratkaisun merkityksellisyys sekä se, että asiakkaamme ja me itse voimme olla ylpeitä lopputuloksesta.

Voit tutustua meidän asiakkaisiin ja toteutuksiin täältä: www.solita.fi/asiakkaat/

Tässä muutama esimerkki toteutuksistamme

Mihin pääset mukaan Solitalla?

Kulttuurimme ja arvomaailmamme tukevat sitä, että onnistut työssäsi ja viihdyt yhteisössämme. Pääset mukaan kehittämään ratkaisuja, jotka ovat aidosti merkityksellisiä. Työssäsi et myöskään jää yksin, sillä ympärilläsi ja tukenasi on Solitan koko muu työyhteisö monikirjoisine osaamisineen. Sinua auttaa ohjelmistokehityksen, datan, pilvipalvelujen, integraatioiden, tietoturva, palvelumuotoilun ja liiketoiminnan ammattilaiset.

Tehtävässä pääset konsultoimaan asiakkaitamme ja ratkaisemaan sekä kehittämään heidän arkkitehtuuriratkaisujaan. Pääset suunnittelemaan järjestelmä- ja arkkitehtuuriratkaisuja, jotka ovat merkityksellisiä organisaatiolle nyt ja ennen kaikkea tulevaisuudessa. Otat huomioon asiakkaan järjestelmäratkaisut, tietoarkkitehtuurin, tietoturvan, mahdolliset pilviratkaisut ja osaat suunnitella yhdessä asiakkaan ja Solitan asiantuntijoiden kanssa toimivan kokonaisuuden. Olet myös ratkaisemassa arkkitehtuuriin liittyviä tarpeita jo ennen, kuin varsinaisia toteutuksia ryhdytään tekemään. Toimit tiiviisti yhteistyössä asiakkaan liiketoiminnan ja IT:n (esim. CIO) kanssa sekä Solitan teknisten asiantuntijoiden kanssa. Tehtävässä pääset myös osallistumaan itse ratkaisujen toteutukseen.

Mitä haluaisimme nähdä taustassasi ja kyvyissäsi

Onko taustassasi kaikki nämä vai onko jo osa kohdista tuttuja? Kerro meille.

  • Olet jo hankkinut kokemusta IT-arkkitehtuureista ja pystytkin lähteä itsenäisesti (mutta et jää yksin) ratkaisemaan asiakkaan tarpeita
  • Sinulla on konsultatiivinen ja ratkaisuhakuinen ote ja pystyt ymmärtämään tarpeita liiketoiminnan, IT:n ja loppukäyttäjän näkökulmasta
  • Osaat tunnistaa liiketoiminnan riskejä ja miten ne liittyvät arkkitehtuuriin
  • Osaat kommunikoida sujuva läpi organisaation ja sinulla on kykyä saattaa eri osapuolet toimimaan yhdessä
  • Osaat suunnitella mm. järjestelmäarkkitehtuureja, tietokanta-arkkitehtuureja ja pilviratkaisuja
  • Tunnet myös valmisratkaisuja ja käyttäjähallintaa
  • Sinulla on vahva tekninen ymmärrys ja osaaminen. Emme odota sinun koodaavan ratkaisuja (ellet halua), koska tähän meiltä löytyy osaamista

Tehtävässä tarvitset suomen ja englannin kielen taitoa.

Hae Solitalle IT-arkkitehdin rooliin

Kerro meille vapaamuotoisesti taustastasi ja itsestäsi. Haluamme kuulla sinusta ja miettiä, kuinka voisimme yhdessä päästä parhaaseen lopputulokseen. Kerro meille, millaisia arkkitehtuureja olet suunnitellut ja mitä sinä tältä tehtävältä toivoisit.

Kysy lisää tehtävästä Sami Köykältä, 040 553 6962 tai Antti Tirilältä, 040 513 6521

Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.7
(8.4 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.2
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.0
(7.3 vertailuarvo)

Mentorointi 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.3
(7.5 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 7.7
(7.5 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Kysy meiltä