helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

API- ja integraatioarkkitehti

Integraatio-osaaminen on tällä hetkellä kriittinen menestystekijä monelle yritykselle, kun integraatiot ja API-ratkaisut luovat perustan digitaalisille liiketoimintamalleille ja ekosysteemeille. Datan täysimittainen hyödyntäminen edellyttää toimivia integraatioita ja käynnissä oleva pilvitransitio tekee juuri nyt käsillä olevasta integraatiohaasteesta poikkeuksellisen mielenkiintoisen. Integraatio- ja API-ratkaisuihin erikoistunut tiimimme kasvaa ja nyt haussa on API- ja integraatioarkkitehti Helsinkiin, Tampereelle, Lahteen, Turkuun tai Ouluun.

API- ja integraatioarkkitehti ymmärtää liiketoiminnan tarpeet sekä it-ympäristöjen vaatimukset ja osaa muotoilla kokonaisuuteen parhaiten soveltuvan ratkaisun. Suunnittelet asiakkaille integraatioratkaisuja yhdistämällä valmisratkaisuja, moderneja pilvikomponentteja ja ammattimaista käsityötä. Tuot osaamistasi kaikkiin työvaiheisiin aina määrittelystä toteutukseen, testaukseen ja ylläpitoon asti. Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan voit olla joko arkkitehtuurin- ja kehitystyön ohjaamiseen keskittyvä, toteutustyöhön osallistuva tiimin jäsen tai asiakkaan paras neuvonantaja ja kouluttaja. Olet aidosti kiinnostunut API- ja integraatio-aihealueesta, seuraat sen kehitystä ja olet osaamisessa koko ajan askeleen asiakasta edellä. Hyödynnät päivittäisessä työssäsi kokemustasi järjestelmäintegraation maailmasta ja osaat sovittaa siihen uudet mahdollisuudet ja tarpeet, joita esimerkiksi iPaaS-ratkaisut ja API-talous tuovat tullessaan.

Tarjoamme merkityksellistä tekemistä ja hyvän tiimin

Pystymme tarjoamaan monipuolisia projekteja. Sinulla onkin mahdollisuus päästä mukaan toteuttamaan esimerkiksi digitaalisen kaupankäynnin integraatioratkaisuja, tukemaan erilaisten palveluyritysten liiketoimintaa tai vaikkapa olemaan mukana luomassa uusia innovatiivisia liikenteen palveluita. Olemme myös toteuttaneet ratkaisuja, jotka parantavat työntekijä- ja asiakaskokemusta.

Liityt osaksi yli 50 hengen integraatio- ja API-ratkaisuihin keskittyvää tiimiä. Tiimissä työskentelet yhdessä solitalaisten ja kumppaniyritystemme huippuosaajien kanssa tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Tässä tiimissä hymy on herkässä ja kaikilla jalat tiukasti maan pinnalla. 

Toivomme sinulta

 • kokemusta järjestelmäintegraation peruspilareiden parissa työskentelystä (EAI, SOA, B2B-integraatiot)
 • käytännön kokemusta integraatioalustoista ja API Management -teknologioista
 • julkisten pilvialustojen tuntemusta (AWS, Azure, GCP)
 • työvaiheiden automatisointikokemusta (infrastruktuurin automatisointi- ja CI/CD-ratkaisut)
 • oma-aloitteista ja konsultatiivista otetta työtehtäviesi hoidossa
 • halua työskennellä monipuolisessa roolissa sekä kehittää ja jakaa osaamistasi muille
 • ymmärrystä ohjelmisto- ja tiedonhallintaratkaisuiden toteuttamisesta
 • isojen kokonaisuuksien omaksumiskykyä, mutta myös teknisen tason sudenkuoppien tuntemista

Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä

Vaikka suhtaudumme työhömme intohimolla, annamme arvoa myös vapaa-ajalle ja palautumiselle. Saat vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen ja toteuttamiseen niin kuin itse parhaaksi näet, sillä uskomme, että jokainen on oman työnsä paras asiantuntija. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia erilaisin keinoin tarjoamalla esimerkiksi hyvät ergonomiset työtilat, vapauden valita omat työvälineet ja kehittää omaa osaamista sekä kattavan työsuhde-etupaketin työhön ja vapaa-ajalle.

Tulisiko sinusta seuraava solitalainen?

Hyppää mukaan kasvutarinaamme! Kerro meille oma taustasi integraatioiden ja APIen parissa ja kuvaile mikä olisi vahvuutesi Solitan integraatioarkkitehtina. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen lähettäneisiin henkilöihin. 

Jäikö jokin askarruttamaan?

 • Lisätietoja Integration Specialistin tehtävästä voit kysyä Senior Consultant Maurilta numerosta 050 412 4569 tai mauri.viitamaa (a) solita.fi.
 • Lisätietoja Solitasta työpaikkana voit kysyä Talent Acquisition Managerilta Minnalta numerosta 040 843 6245 tai minna.luiro (a) solita.fi tai laittamalla viestiä LinkedIn:ssä. 

PS: Haemme samaan tiimiin myös Integration Specialistia

Tule myös moikkaamaan asiantuntijoitamme ja tutustumaan Helsingin toimistoomme ilmoittautumalla APIOps Helsinki- ryhmän meetupiin! Meetup järjestetään tiistaina 19.11. Ilmoittaudu mukaan täältä.

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista