helsinki, tampere, oulu

Junior API & Integration Developers

integraatio_web_1024x700Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Muuttuva maailma tarvitsee tulevaisuudessa entistä enemmän järjestelmien ja prosessien integrointiosaamista. Rekrytoimme nyt uusia tulevaisuuden integraatioammattilaisia kehittymään kokeneen tiimin tuella Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

Junior API & Integrations Developerina työpäiväsi muodostuvat monipuolisista kehitys-, konsultointi- tai ylläpitotehtävistä liiketoimintaprosessien sähköistämiseen ja järjestelmäintegraatioon liittyvissä projekteissa tiiviissä yhteistyössä mukavien asiakkaidemme kanssa. Olet mukana kaikissa projektin työvaiheissa määrittelystä tekniseen toteutukseen viemällä asioita eteenpäin monen toimijan ympäristöissä. Aloitat Solitalla kattavalla perehdytyksellä Solitaan, solitalaisiin ja integraatioammattilaisten arkeen. Osaamisesi kehittyessä saat yhä suurempaa vastuuta ja tarjoamme sinulle osaamistasi kehittäviä työtehtäviä.

OMA INTEGRAATIOIHIN KESKITTYNYT TIIMI

Liityt osaksi mukavaa, yli 30 integraatioammattilaisesta koostuvaa tiimiä. Tiimissä työskentelet yhdessä solitalaisten ja kumppaniyritystemme huippuosaajien kanssa tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Tiivis integraatiotiimimme kehittää osaamistaan aktiivisten osaamisyhteisöjen, sertifiointien, koulutusten sekä kaikkien solitalaisten järjestämien tietoiskujen avulla. Tutustu tiimiimme katsomalla videoklippi integraatio-osaajien arjesta tai lukemalla aktiivista asiantuntijablogiamme.

Työskentelemme joko omissa tiloissamme Helsingin Töölönlahdella, Tampereen Tulli Business Parkissa, Oulun Rotuaarilla tai asiakkaamme tiloissa hyvien kulkuyhteyksien päässä osana isompaa tiimiä.

Ponnahduslauta integraatioiden maailmaan

 • Sinulla voi jo olla kokemusta eri teknologioilla toteutetuista integraatioprojekteista. Tärkeintä on kuitenkin kyky ja halu kehittyä huippuammattilaiseksi yhdellä alan mielenkiintoisimmista teknologian ja liiketoimintaosaamisen sovellusalueista.
 • Olet luonteeltasi ratkaisija ja innostut asiakkaasi ongelmista. Kykenet nopeasti omaksumaan asiakkaan kielen ja käsitteet, jolloin pystyt ratkaisemaan asiakkaasi liiketoimintaongelmia teknisin keinoin.
 • Joustavaa asiakas- ja tiimilähtöistä asennetta
 • Solitalaista rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan

Arvostamme aiempaa osaamistasi sovellusohjelmoinnista, tietokannoista ja ERP-järjestelmistä, mutta emme odota sinun olevan valmis osaaja. Jos opiskelet vielä, voit työskennellä meillä noin 20-37,5 tuntia viikossa. Olemme joustavia opintojesi loppuunsaattamiseksi kunnialla.

Kysy lisätietoja rekrytoivalta esimieheltä Sallalta puh. 044 750 4443 torstaisin kello 13-15 välisenä aikana tai salla.karkkainen(a)solita.fi.

KAIKKI MITÄ MEILLÄ ON, LÖYTYY IHMISISTÄ

Suhtaudumme työhömme intohimolla, vapaa-aikaa unohtamatta. Annamme sinulle vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen ja toteuttamiseen niin kuin itse parhaaksi näet, sillä uskomme että jokainen on oman työnsä paras asiantuntija. Uskomme vahvasti siihen, että kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä. Siksipä tuemme työntekijöidemme hyvinvointia erilaisin keinoin tarjoamalla esimerkiksi hyvät ergonomiset työtilat, vapauden valita omat työvälineet ja kehittää omaa osaamista sekä kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle.

HAKUOHJEET

Haluamme kuulla sinusta. Kerro meille mistä innostut, mitä osaat ja mihin suuntaan haluaisit kehittyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Hakuaika tehtävään päättyy sunnuntaina 22.1.2017.  Lue vinkit hyvän työhakemuksen tekoon. Aloitamme kaksivaiheiset haastattelut jo hakuajalla. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään viikko hakuajan päättymisen jälkeen. 

Etsimme tiimimme myös: Integration Architect sekä Mule ja Oracle -osaajia.

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa

Haluamme tehdä työtä, josta voi olla ylpeä. Siitä tunnistaa solitalaisen.

Maailma on meille mahdollisuuksia täynnä. Olet mukana rakentamassa palveluita, jotka kohauttavat kotona ja kylillä. Sen takaavat ykkösketjun asiakkaat, innostavat projektit, parhaat työkalut ja huippuosaajien yhteisö.

 • Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen

  Parhaat oivallukset syntyvät siitä, että uskalletaan rohkeasti ideoida, kertoa ideat ääneen ja ottaa vastaan epäonnistumisen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla ei onnistuta aina. Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen tai myöntää olevansa väärässä.

 • Pulkka ei jää puolimäkeen

  Intohimo on lähtökohta, eteenpäin vievä voima. Solitalaisten intohimo näkyy kipinänä silmissä - innostumisena, paneutumisena ja peräksiantamattomuutena. Intohimo on omaa halua kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee ja jakaa osaamistaan muille.

 • Rentous antaa tilaa luovuudelle

  Meillä voit olla rennosti oma itsesi. Parhaat tulokset syntyvät rennossa ympäristössä alan parhaiden osaajien ympäröimänä. Rentous antaa tilaa ajatella, se synnyttää hyviä ajatuksia ja luovuutta. Tässä työpaikassa ei tarvitse jäykistellä.

 • Tärkeintä on välittäminen

  Solitalainen arvomaailma rakentuu reiluista valinnoista. Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia, ja onnellisempia ihmisiä.

Me olemme Solita

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.