helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

API & Integration Developers

Muuttuva maailma tarvitsee tulevaisuudessa entistä enemmän järjestelmien ja datan integrointiosaamista. Digitaaliset liiketoimintamallit ja ekosysteemit rakentuvat APIen varaan. Käynnissä oleva pilvitransformaatio tekee juuri nyt käsillä olevasta integraatiohaasteesta poikkeuksellisen mielenkiintoisen. Integraatio-osaamisen keskeinen rooli näkyy voimakkaasti asiakkaidemme arjessa, minkä vuoksi etsimme nyt uusia osaajia kasvavaan tiimiimme. Tekemistä löytyy niin tulevaisuuden lupauksille, kuin kokeneille konkareillekkin Helsingistä, Lahdesta, Tampereelta, Turusta ja Oulusta. 

Integraatioasiantuntijana työpäiväsi meillä muodostuvat monipuolisista kehitys-, konsultointi- ja ylläpitotehtävistä.  Olet mukana kehittämässä API- ja integraatioratkaisuja, joita teet tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Olet mukana kaikissa projektin työvaiheissa määrittelystä tekniseen toteutukseen, testaukseen ja ylläpitoon asti. Viet asioita eteenpäin monen toimijan ympäristöissä. Roolissasi opit ymmärtämään niin asiakkaan liiketoimintatason vaatimukset kuin datan ja järjestelmien integroitavuuden tekniset tarpeet sekä tulkkaamaan ne toimiviksi ratkaisuiksi – mikäli nämä eivät jo ole sinulla hallussa aikaisemman työkokemuksen myötä.

Pyrimme aina olemaan asiakasta edellä sekä liiketoimintaa tukevissa että teknologisissa ratkaisuehdotuksissa. Kokeneena konkarina tunnet jo hyvin historian, mutta osaat myös lentää aallonharjalla uusia mahdollisuuksia katsoen. Pääset meillä toteuttamaan ratkaisuja moderneja työkaluja hyödyntäen (esim. MuleSoft ja Dell Boomi). Koko ajan suuremmassa roolissa ratkaisuissamme ovat pilvialustat (esim. AWS ja Azure), joiden palvelukomponenttien varaan API- ja integraatioratkaisut rakennetaan. Olit sitten urasi alkuvaiheessa tai jo pidemmän aikaa näitä hommia tehnyt, aloitat meillä kattavalla perehdytyksellä Solitaan, solitalaisiin ja meidän integraatioammattilaisten arkeen. Osaamisesi mukaan, saat meillä erilaisia mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä, joissa pääset kehittymään ja kasvattamaan omaa ammattitaitoasi.

OMA INTEGRAATIOIHIN KESKITTYNYT TIIMI

Meillä liityt osaksi mukavaa, 30 integraatioammattilaisesta koostuvaa tiimiä. Tiimissä työskentelet yhdessä solitalaisten ja kumppaniyritystemme huippuosaajien kanssa tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Tässä tiimissä hymy on herkässä ja kaikilla jalat tiukasti maan pinnalla. Integraatiotiimimme kehittää osaamistaan aktiivisten osaamisyhteisöjen, sertifiointien, koulutusten sekä kaikkien solitalaisten järjestämien tietoiskujen avulla.

Pärjäät meillä hyvin jos

 • Olet luonteeltasi ratkaisija ja innostut asiakkaan ongelmista. Kykenet nopeasti omaksumaan asiakkaan kielen ja käsitteet, jolloin pystyt ratkaisemaan asiakkaasi liiketoimintaongelmia teknisin keinoin
 • Innostut työskentelystä monipuolisessa roolissa, jossa saat kehittää ja jakaa osaamistasi muille
 • Omaat joustavaa asiakas- ja tiimilähtöistä asennetta mutta myös oma-aloitteista ja konsultatiivista otetta työtehtäviesi hoidossa
 • Sinulta löytyy solitalaista rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan
 • Haluat kehittyä huippuammattilaiseksi yhdellä alan mielenkiintoisimmista teknologian ja liiketoimintaosaamisen sovellusalueista

Lisäksi sinulla voi jo hieman kokeneempana asiantuntijana olla

 • Kehittäjäkokemusta integraatio- ja API Management -työkaluista (esim. MuleSoft, Dell Boomi, Camel, Azure Logic Apps, 3Scale, Tyk.io, WSO2)
 • Ymmärrystä ohjelmisto-, tiedonhallinta- ja master data-ratkaisujen tekemisestä
 • Liiketoimintajärjestelmien käyttöönotto-, konfiguraatio- ja integrointikokemusta (esim. ERP- ja CRM-hankkeissa/vastuissa toimiminen).
 • AWS- ja Azure-tuoteosaamisen sekä työskentelyn muiden pilvialustojenparissa

Arvostamme aiempaa osaamistasi sovellusohjelmoinnista, tietokannoista ja liiketoimintajärjestelmistä, mutta emme odota sinun olevan valmis tekijä. Jos opiskelet vielä, voit työskennellä meillä noin 20-37,5 tuntia viikossa. Olemme joustavia, jotta voit saattaa opintosi loppuun kunnialla.

Lisätietoja tehtävästä ja arjesta meillä antaa Mauri Viitamaa numerosta +358 50 412 4569 tai osoitteesta mauri.viitamaa@solita.fi. Lue myös Aleksin tarina, miksi hän on viihtynyt niin hyvin Solitalla integraatioiden parissa.

KAIKKI MITÄ MEILLÄ ON, LÖYTYY IHMISISTÄ

Suhtaudumme työhömme intohimolla, vapaa-aikaa unohtamatta. Annamme sinulle vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen ja toteuttamiseen niin kuin itse parhaaksi näet, sillä uskomme että jokainen on oman työnsä paras asiantuntija. Uskomme vahvasti siihen, että kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä. Siksipä tuemme työntekijöidemme hyvinvointia erilaisin keinoin tarjoamalla esimerkiksi hyvät ergonomiset työtilat, vapauden valita omat työvälineet ja kehittää omaa osaamista sekä kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle.

OLISITKO SINÄ UUSI TIIMINJÄSENEMME?

Haluamme kuulla sinusta. Kerro meille mistä innostut, mitä osaat ja mihin suuntaan haluaisit kehittyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 2.12.2018.

Lue myös Katin vinkit hyvän työhakemuksen tekoon. Aloitamme kaksivaiheiset haastattelut jo hakuajalla. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään viikko hakuajan päättymisen jälkeen. 

Järjestämme myös 18.9.-10.10. API ja Integraatiokoulutusohjelman, jonka jälkeen olet MuleSoft Certified Developer ja sinulla on mahdollisuus työllistyä meille. Lue lisää ja hae mukaan 12.9. mennessä! 

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Solita on suomalainen arvojohdettu teknologia-, strategia- ja designyritys. Meillä ihmiset ovat etusijalla. Solitalla työskentelee osaajia laidasta laitaan: huippuluokan tekoälyasiantuntijan vieressä istuu tilasuunnittelija ja toisella puolella vanhempi ohjelmistosuunnittelija. Viihtyisät toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Suomen ja Pohjoismaiden suurimmissa kaupungeissa.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden liikennepalveluja!

Haussa yli 20 uutta osaajaa: ohjelmistosuunnittelijoita ja -arkkitehteja, data-analyytikoita, konsultteja sekä palvelumuotoilijoita

Lue lisää liikenteen palveluistamme ja työpaikoistamme

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Kysy rekrytoinnista

Solita Akatemia

Oletko vielä urasi alkuvaiheessa? Tai kääntämässä uraasi uusille urille? Akatemia voi olla juuri sinulle sopiva työ.

Lue lisää