helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Android tai iOS Mobile Developer

Android tai iOS Mobile Developer, liity Solitan mobiilikehittäjien joukkoon ja tule kehittämään kanssamme merkityksellisiä ratkaisuja. Me uskomme, että parhaat tulokset syntyvät kun parhaat ihmiset pääsevät tekemään yhdessä töitä innostavassa ympäristössä. Tuomalla erilaista ajattelua saman pöydän ympärille syntyy ratkaisuja, joita muuten ei oivallettaisi. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja toteuttamiemme palveluiden miljoonien käyttäjien kanssa ratkaisuja, joiden ansiosta yritykset ja yhteiskuntamme ottavat kestäviä harppauksia tulevaisuuteen.

Meidän mobiiliprojekteissamme tiimi suunnittelee toteutustavan, sovellusarkkitehtuurin ja toteuttaa teknisen suunnittelun. Toteutamme asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin natiiviapplikaatioita, progressiivisia web-applikaatioita sekä cross-platform applikaatioita Androidiin ja iOSiin. Meillä yksi tärkeä osa kultturia on osaamisen jakaminen. Kehitämme itseämme jatkuvasti jakamalla osaamistamme talon sisällä.

Meiltä löytyy jo ennestään vahvaa mobiiliosaamista ja siitä esimerkkinä muun muassa tovi sitten julkaistu Koronavilkku. Tämän lisäksi olemme tehneet monia muitakin mobiiliratkaisuja asiakkaillemme. Alla muutama esimerkki toteutuksistamme.

Oletko Android tai iOS Mobile Developer – vai molempia?

Tällä hetkellä etsimme mobiilikehittäjien joukkoomme henkilöitä, joilla on osaamista Androidista ja iOSista, mutta vain toisenkin alustan vahva osaaminen kiinnostaa meitä. Täyttyykö iOSn tai Androidin osalta olla olevat toiveemme? Kerro meille vahvuutesi ja mitä näistä ehkä haluaisit vielä oppia.

Haluamme nähdä taustassasi

  • Sinulla on näyttöjä natiivikehittämisestä. Hyvänä pohjana osaamisessasi on iOSissa Swift ja Androidissa Kotlin. Olet myös hankkinut osaamista pilvipalveluista (mm. AWS)
  • Ymmärrät hyvän käytettävyyden merkityksen mobiililaitteissa, ja tiedät miten sovelluksia tehdään niin, että niitä on helppo käyttää. Myös saavutettavuuden vaatimukset ovat sinulle tuttuja
  • Backendin puolelta on tärkeää, että ymmärrät HTTP:n ja REST API:t. Tietokantaosaamisen puolelta esim. PostgreSQL / SQLite ovat plussaa
  • React Nativen osaaminen on hyvää bonusta

Mobile Developerin roolissa toimit tärkeänä osana tiivistä tiimiä, jossa kolleganasi ovat Suomen parhaimmat palvelumuotoilun, UX:n ja ohjelmistokehityksen ammattilaiset. Pääset mahdollistamaan merkityksellisten, digitalisaatiota hyödyntävien palveluiden syntymisen osaksi miljoonien suomalaisten elämää.

Hae solitalaiseksi mobiilikehittäjäksi

Haluamme kuulla, kuka sinä olet ja mitä olet tehnyt.

  • Hae Solitalle mobiilikehittäjäksi alla olevan painikkeen kautta
  • Voit kysyä lisää mobiilikehityksestämme, teknologioista tai työyhteisöstä Sami Köykältä, 040 553 6962 tai sami.koykka@solita.fi
Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.7
(8.4 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.2
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.0
(7.3 vertailuarvo)

Mentorointi 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.3
(7.5 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 7.7
(7.5 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Avoimet työpaikat

Kysy meiltä