helsinki, tampere, oulu

Avoin hakemus analytiikan, AI:n ja datalla johtamisen tehtäviin

Meitä on yli 100 hengen timantinkova analytiikka, AI ja datalla johtamisen yhteisö ja haluamme sinut mukaan porukkaan Helsinkiin, Tampereelle tai Ouluun! Olemme myös avanneet vuoden alussa toimiston Tukholmaan, joten tarjoamme myös kansainvälisiä mahdollisuuksia.

SUOMEN KOVIN ANALYTIIKKA, AI JA DATALLA JOHTAMISEN JENGI

Meillä on osaava ja kovista tekijöistä muodustuva analytiikkayhteisö, jossa työskentelee osaajia mitä erilaisimmissa tehtävissä analytiikan, AI:n ja datalla johtamisen parissa. Tietovarastointi- ja mallinnus, koneoppiminen, informaationhallinta, integrointi, raportointi, analysointi, visualisointi, talouden ja liiketoiminnan suunnitteluratkaisut, big data, master data ja konsultointi sekä projektipäällikkyys mahtuvat kaikki saman katon alle. Yhteistä tälle jengille on kuitenkin kiinnostus sekä uteliaisuus erilaista dataa ja liiketoimintaa kohtaan.

Tekinen osaaminen vaihtelee myös paljon roolista riippuen ja meillä tekijät ovat teknisesti niin nohevia, että pystytvät toteuttamaan itse suunnittelemansa ratkaisut. Teknologiakirjo vaihtelee vakiintuneista teknologioista uusiimpiin (esimerkiksi R, Python, Clojure, Jedox, Tableau, Birst, IBM, Informatica, Snowflake, AWS, Azure ja Google Cloud). Toteutamme laajoja ja monipuolisia projekteja pitkäaikaisessa yhteistyössä Suomalaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Yhtälailla teemme nopeita ja ketteriä kokeiluja, joissa testaamme uusia konsepteja ja teknologioita. Riippuu myös paljon itsestäsi ja omasta intohimostasi millaiseen tonttiin lopulta meillä astut. Tärkeintä meille on solitalainen asenne, oppimiskyky ja aito kiinnostus analytiikkaa, dataa ja liiketoimintaa kohtaan.

Tutustu analytiikka, AI- ja datalla johtamisen asiantuntijoiden  ajatuksiin teknologioista ja teknologian vierestä blogeistamme.

ANALYTIIKKA, AI JA DATALLA JOHTAMISEN PROJEKTEJAMME

Tässä muutamia esimerkkejä toteuttamistamme projekteistamme:

 • Rakensimme huippuluokan tekoälyn Data Science –lähtöisesti avoimella lähdekoodilla pilvessä, joka ennustaa ja ennakoi asiakkaan tarpeet. Unelmien data-alustan avulla päästiin eroon irrallisista datasiiloista ja analytiikkaprojekteista. Data-alustan avulla siirryttiin yhteen yhtenäiseen data-alustaan. Unelmien data-alusta voitti Grand One 2017 -kilpailussa Paras datan käyttö -kategorian.
 • Teimme Big Data ja analytiikka -ratkaisun, joka kerää, käsittelee ja analysoi eri verkkopalveluissa miljoonien kävijöiden synnyttämää dataa yhtenäisellä tavalla tuoden sen reaaliaikaisesti saataville. Tämän projektin avulla tietomassasta voidaan ny jalostaa oikeaa polttoainetta palveluiden kehittämiseen ja liiketoiminnan tueksi.
 • Toteutimme taloussuunnittelun ja -raportoinnin järjestelmän, joka yhtenäisti kansainvälisen yrityksen toimintatapoja, paransi liiketoiminnan ennustettavuutta ja vähensi manuaalisen työn määrää. Projektissa uudistettiin järjestelmät ja toimintatavat useassa eri maassa.

KAIKKI MITÄ MEILLÄ ON, LÖYTYY IHMISISTÄ

Meillä pääset työskentelemään analytiikka, AI  ja datalla johtamisen jengin lisäksi Suomen parhaiden ohjelmistokehityksen, projektinhallinnan, palvelumuotoilun, asiakaskokemuksen ja designin huippuosaajien kanssa. Matala hierarkia, itsenäinen päätöksenteko, yhteisöllisyys ja kokeilukulttuuri luotsaavat matkaamme arjessa. Myös sinä vaikutat siihen, minkälainen työpaikka Solita on tulevaisuudessa.

Uskomme vahvasti siihen, että kaikki mitä meillä on löytyy ihmisistä. Panostamme osaamisen kehittämiseen monin eri tavoin, oli kyse sitten kokemusten jakamisesta tietoiskuin tai laajemmista koulutuskokonaisuuksista. Meillä tekemiseensä intohimoisesti suhtautuvat asiantuntijat kehittävät osaamistaan osallistumalla alan konferensseihin ja hackathoneihin.  Välittäminen työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle.

 

 

INNOSTUTKO SINÄKIN DATAN JA LIIKETOIMINNAN YHDISTÄMISESTÄ?

 • Meilaa meille CV/LinkedIN-profiilisi rekry@solita.fi tai alla olevasta napista hakulomakkeella
 • Kysy lisätietoja analytiikan ja datalla johtamisen tehtävistä Jenniltä jenni.kivikoski@solita.fi tai numerosta +358 44 750 4441
Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina osaavampia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

  Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

KYSY REKRYTOINNISTA