helsinki, tampere, oulu, turku, lahti

Avoin hakemus datan ja analytiikan tehtäviin

Me Solitalla olemme tehneet dataan liittyviä projekteja pian 20 vuotta ja teemme Suomessa yli 200 ja kansainvälisesti yli 300 dataosaajan voimin konsultointiprojekteja yli sadalle asiakkaalle. Rekrytoimme jatkuvasti myös uusia työkavereita datayhteisöömme. 

Meillä työskentelee datan, analytiikan ja data sciencen asiantuntijoita esimerkiksi seuraavien teemojen parissa:

  • Data platformien rakentaminen, tietovarastointi ja IoT
  • Data-arkkitehtuuri sekä teknisestä että liiketoimintanäkökulmasta
  • Datan visualisointi ja business intelligence
  • Master Data Management
  • Data Science
  • Business Performance Management
  • Projektinhallinta
  • Datan hyödyntäminen liiketoiminnassa

Data on yksi Solitan neljästä osaamisalueesta. Muut kolme toimivat ohjelmistokehityksen, pilvipalveluiden ja integraatioiden sekä designin ja strategian parissa.

Suomen toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Lahdessa. Lisäksi kasvamme kovaa vauhtia myös kansainvälisesti, tällä hetkellä erityisesti Ruotsissa ja Saksassa.

Lue lisää datayhteisöstämme, tekemisistämme ja työskentelytavoistamme!

Jutellaanko?

Rekrytoimme jatkuvasti myös uusia työkavereita datayhteisöömme. Jos datan parissa työskentely on sinun ammatillinen intohimosi, kuulisimme mielellämme lisää osaamisestasi ja tulevaisuuden toiveistasi! Meillä on tarjolla monenlaisia mahdollisuuksia, ja meille on tärkeää aina löytää hyvä molemminpuolinen ”match”, joka tarjoaa myös sinulle toivomiasi mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Keskustelunavauksena toimii mainiosti avoin hakemus! 🙂

Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.7
(8.4 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.2
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.0
(7.3 vertailuarvo)

Mentorointi 8.7
(8.3 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.3
(7.5 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 7.7
(7.5 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Kysy meiltä