helsinki, tampere, oulu, tukholma, tallinna, turku, lahti

Avoin hakemus analytiikan, AI:n ja datalla johtamisen tehtäviin

Meitä on yli 150 hengen timantinkova analytiikka, AI ja datalla johtamisen yhteisö ja haluamme sinut mukaan porukkaan Helsinkiin, Tampereelle, Ouluun, Turkuun ja Lahteen! Olemme myös avanneet viime vuonna toimistot Tukholmaan ja Tallinnaan, joten tarjoamme myös kansainvälisiä mahdollisuuksia.

EUROOPAN KOVIN ANALYTIIKKA, AI JA DATALLA JOHTAMISEN JENGI

Meillä on osaava ja kovista tekijöistä muodostuva analytiikkayhteisö, jossa työskentelee osaajia mitä erilaisimmissa tehtävissä analytiikan, AI:n ja datalla johtamisen parissa. Tietovarastointi- ja mallinnus, koneoppiminen, informaationhallinta, integrointi, raportointi, analysointi, visualisointi, talouden ja liiketoiminnan suunnitteluratkaisut, big data, master data ja konsultointi sekä projektipäällikkyys mahtuvat kaikki saman katon alle. Yhteistä tälle jengille on kuitenkin kiinnostus sekä uteliaisuus erilaista dataa ja liiketoimintaa kohtaan.

Tekninen osaaminen vaihtelee myös paljon roolista riippuen ja meillä tekijät ovat teknisesti niin nohevia, että pystyvät toteuttamaan itse suunnittelemansa ratkaisut. Teknologiakirjo vaihtelee vakiintuneista teknologioista uusimpiin (esimerkiksi R, Python, Java, Clojure, Scala,  SQL, Jedox, Tableau, Birst, IBM, Informatica, Snowflake, AWS, Azure ja Google Cloud). Toteutamme laajoja ja monipuolisia projekteja pitkäaikaisessa yhteistyössä suomalaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Yhtälailla teemme nopeita ja ketteriä kokeiluja, joissa testaamme uusia konsepteja ja teknologioita. Riippuu myös paljon itsestäsi ja omasta intohimostasi millaiseen tonttiin lopulta meillä astut. Tärkeintä meille on solitalainen asenne, oppimiskyky ja aito kiinnostus analytiikkaa, dataa ja liiketoimintaa kohtaan.

Tutustu analytiikka, AI- ja datalla johtamisen asiantuntijoiden  ajatuksiin teknologioista ja teknologian vierestä blogeistamme.

ANALYTIIKKA, AI JA DATALLA JOHTAMISEN PROJEKTEJAMME

Tässä muutamia esimerkkejä toteuttamistamme projekteistamme:

  • Tsekkaa Amer Sportsille rakentamamme ainutlaatuinen data-alusta, jossa suunniteltiin ja toteutettiin asiakas- ja myyntidataa yhdistävä alusta. Teknologioina  käytettiin Microsoft PowerBI ja Azure-pilviteknologioita. Lopputuloksena data-alustan tuottamien ennusteiden avulla tuotanto ja logistiikkaketju pystytään optimoida vastaamaan kysyntää noin 90 % tarkkuudella, mikä tuo vuositasolla jopa kymmenien miljoonien eurojen hyödyt materiaalisäästöissä.
  • Rakensimme huippuluokan tekoälyn Data Science –lähtöisesti avoimella lähdekoodilla pilvessä, joka ennustaa ja ennakoi asiakkaan tarpeet. Unelmien data-alustan avulla päästiin eroon irrallisista datasiiloista ja analytiikkaprojekteista. Data-alustan avulla siirryttiin yhteen yhtenäiseen data-alustaan. Unelmien data-alusta voitti Grand One 2017 -kilpailussa Paras datan käyttö -kategorian.
  • Teimme Big Data ja analytiikka -ratkaisun, joka kerää, käsittelee ja analysoi eri verkkopalveluissa miljoonien kävijöiden synnyttämää dataa yhtenäisellä tavalla tuoden sen reaaliaikaisesti saataville. Tämän projektin avulla tietomassasta voidaan ny jalostaa oikeaa polttoainetta palveluiden kehittämiseen ja liiketoiminnan tueksi.
  • Toteutimme taloussuunnittelun ja -raportoinnin järjestelmän, joka yhtenäisti kansainvälisen yrityksen toimintatapoja, paransi liiketoiminnan ennustettavuutta ja vähensi manuaalisen työn määrää. Projektissa uudistettiin järjestelmät ja toimintatavat useassa eri maassa.

KAIKKI MITÄ MEILLÄ ON, LÖYTYY IHMISISTÄ

Meillä pääset työskentelemään analytiikka, AI  ja datalla johtamisen jengin lisäksi Suomen parhaiden ohjelmistokehityksen, projektinhallinnan, palvelumuotoilun, asiakaskokemuksen ja designin huippuosaajien kanssa. Matala hierarkia, itsenäinen päätöksenteko, yhteisöllisyys ja kokeilukulttuuri luotsaavat matkaamme arjessa. Myös sinä vaikutat siihen, minkälainen työpaikka Solita on tulevaisuudessa.

Uskomme vahvasti siihen, että kaikki mitä meillä on löytyy ihmisistä. Panostamme osaamisen kehittämiseen monin eri tavoin, oli kyse sitten kokemusten jakamisesta tietoiskuin tai laajemmista koulutuskokonaisuuksista. Meillä tekemiseensä intohimoisesti suhtautuvat asiantuntijat kehittävät osaamistaan osallistumalla alan konferensseihin ja hackathoneihin.  Välittäminen työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla kattavan etupaketin työhön ja vapaa-ajalle.

arvot

 INNOSTUTKO SINÄKIN DATAN JA LIIKETOIMINNAN YHDISTÄMISESTÄ?

  • Meilaa meille CV/LinkedIn-profiilisi osoitteeseen rekry@solita.fi 
  • Kysy lisätietoja analytiikan ja datalla johtamisen tehtävistä Joel Kinnuselta: 050 506 0096 tai jolle@solita.fi
Hae tästä

Avoimet työpaikat

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Me olemme yhteisö, jossa erilaiset ihmiset täydentävät toistensa (epä)täydellisyyksiä

Yhteisömme koostuu ihmisistä, joiden taustat vaihtelevat perinteisestä poikkeukselliseen.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Tervetuloa.

Katso avoimet paikat

Autonomia & ammattimaisuus

Meillä laaja, henkilökohtainen päätösvalta yhdistyy välittämisen kulttuuriin. Uskomme, että matala hierarkia antaa kaikille tilaa olla työssään juuri niin hyviä kuin he vain voivat olla. Yhteisömme rakentuu yhdessä suunnitelluille työskentelytavoille ja johtajuuden periaatteille.

Autonomia 8.9
(8.2 vertailuarvo)

Autonomia etätyössä 9.0
(7.9 vertailuarvo)

Välittäminen 8.4
(Ei vertailuarvoa)

Johdon tuki 8.6
(8.1 vertailuarvo)

Äänemme kuuluu

Asiakkaamme arvostavat sitä, ettemme pelkää sanoa mitä ajattelemme – näin varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Uskomme avoimeen dialogiin ja läpinäkyvyyteen, sekä sisäisessä että ulkoisessa kanssakäymisessä. Me myös rohkaisemme kaikkia tähän.

Rohkeus 8.1
(Ei vertailuarvoa)

Vapaus mielipiteisiin 8.5
(7.9 vertailuarvo)

Intohimo 8.0
(Ei vertailuarvoa)

Kokeile, epäonnistu & kokeile uudelleen

Epäonnistuminen on mahdollisuus – ja arvokas opettaja. Me opimme, kasvamme ja onnistumme tekemällä, emme puhumalla. Meillä liityt kokeneiden ammattilaisten monipuoliseen yhteisöön, jossa uskotaan jatkuvaan kasvuun.

Oppiminen 8.2
(7.5 vertailuarvo)

Mentorointi 8.3
(7.4 vertailuarvo)

Elämä, ja ihmiset, ensin

Meillä joustavuus ja vapaus tarkoittavat hyvinvointia ja tehokkuutta. Arvostamme valinnanvapautta: voimme valita milloin ja missä työskentelemme, toimitilamme ovat joustavat ja tuemme etätyötä, vanhempainvapaalla käytössäsi on työhön paluuta helpottava mentori-ohjelmamme. Lisäksi tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista valmennusta asioissa joissa sitä tarvitset.

Joustavuus 9.3
(8.1 vertailuarvo)

Työmäärä 8.5
(7.3 vertailuarvo)

Me olemme ihmisiä, emme koneita

Jotkut kutsuvat sitä hyggeksi, mutta meille tämä on normaali ja välttämätön osa pohjoismaista elämää: pienet, mutta isot, hetket joilla on väliä. Sellaiset kuten rentouttava tauko kollegojen tai asiakkaiden kanssa, villasukkien käyttö toimistolla, virkistävä videopelihetki, kotoisen omaleimainen tunnelma, jne.

Työympäristö 8.2
(7.2 vertailuarvo)

Ilmapiiri asiakasprojekteissa 8.6
(Ei vertailuarvoa)

Rentous 8.5
(Ei vertailuarvoa)

Avoimet työpaikat

Kysy meiltä