helsinki, tampere, oulu

Akatemian kautta ohjelmistokehittäjäksi

Ohjelmistosuunnittelijoilla on sisäistä paloa ongelmanratkaisuun jokaisella osa-alueella. Pääset nauttimaan konkreettisista työn aikaansaannoksista yhteiskunnallisestikin merkittävissä projekteissa. Teknologiapakistamme löytyy mm. Java, Kotlin, F#, Clojure, C#, modernit JavaScript kehykset (React, Vue).  Ympäristöllä ja kielellä ei ole väliä, kunhan on hyvä kokonaisuuden ymmärrys ja nautit koodaamisesta!

Rooli sisältää:

 • Ongelmien ratkomista ja kauniin koodin kirjoittamista yhteistyössä tiimin ja asiakkaiden kanssa
 • Erilaisten ohjelmistojen ja järjestelmien  suunnittelua, kehittämistä sekä testaamista
 • Sopivien työkalujen ja menetelmien käyttöä ja opiskelua

Arvostamme hakijoissa:

 • Innostuneisuutta koodaamisesta
 • Oma-aloitteisuutta sekä kiinnostusta jatkuvaan itsensä kehittämiseen
 • Kykyä heittäytyä rohkeasti uusiin haasteisiin
 • Halua ottaa vastuuta omasta työstä sekä toimia itseohjautuvassa tiimissä
 • Työelämätaitoja, vaikka et sitä vielä olisikaan ohjelmistokehittäjän työssä hankkimut

Plussaa:

 • Olet kartuttanut osaamistasi omien harraste- tai työprojektien kautta (esim. GitHub)
 • Olet kiinnostunut moderneista työskentelymenetelmistä, teknologioista sekä käytännöistä ja seuraat niiden kehitystä

Meiltä saat vastineeksi:

 • vakituisen työn ja kilpailukykyisen palkan
 • mielenkiintoisia ja haastavia projekteja
 • asiantuntevan ja mukavan työyhteisön joka tukee sinua aidosti arjen haasteissa
 • vapautta ja vastuuta henkivän työympäristömme jossa pääset kasvamaan ja kehittymään alan rautaiseksi ammattilaiseksivieressäsi istuu aina välittävä ja osaava kollega, joka on valmis auttamaan sinua arjen haasteissa.

Uskomme vahvasti siihen, että kaikki mitä meillä on löytyy ihmisistä. Panostamme osaamisen kehittämiseen monin eri tavoin, oli kyse sitten kokemusten jakamisesta tietoiskuin tai laajemmista koulutuskokonaisuuksista. Tuemme myös työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla kattavan etupaketin niin työhön kuin vapaa-ajalle. Tutustu myös arkeemme Instagramissa tai Facebookissa.

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää. Kerro meille kuka olet ja mistä unelmoit. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi. Hakemus voi olla englanniksi tai suomeksi. Mukaan kannattaa myös liittää opintorekisteriote sekä esimerkiksi myös linkki GitHub profiiliin tai jos sinulla on jotain muuta näyttöä missä olet päässyt jo tekemään tähän tehtävään liittyviä asioita. Hakuaika tehtävään päättyy perjantaina 6.9. ja aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Akatemia alkaa perjantaina 1.11. ja kestää joulukuun loppuun asti. Koulutusta järjestetään Tampereen ja Helsingin toimistoillamme akatemian aikana, jonka jälkeen saat asettua aloillesi jommalle kummalle toimistolle Helsingissä ja Tampereella. Tarjoamme kaupunkien välisen kulkemisen, mutta jos tulet muualta odotamme sinulta matkustusvalmiutta akatemian aikana ja sen jälkeen. Solmimme akatemian alussa kanssasi toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen, työsuhde-eduilla jotka tarjoamme kaikille solitalaisille. Pääset jo akatemian aikana tutustumaan uusiin työkavereihisi ja tulevaan projektiisi, jonka perehdytyksessä sinua opastaa mentorit.

Lisätietoja akatemiasta ja aikatauluista antaa meidän dev-akatemian reksi Jasmo Hiltula aikavälillä 5.-23.8. osoitteesta jasmo.hiltula@solita.fi tai numerosta 050 499 9337 sekä rekrytoinnin asiantuntijamme Paulina Glozous aikavälillä 26.8.-6.9. osoitteesta paulina.glozous@solita.fi. tai numerosta 044 027 0053. Lue myös vinkkimme miten pääset meille töihin tai miten kirjoittaa hyvä työhakemus.

(Ps. jos kiinnostut useammasta tehtävästä, riittää että lähetät meille yhden hakemuksen jossa kerrot myös muista sinua kiinnostavista tehtävistä. Jos taas tuntuu siltä, ettei oikein mikään näistä alla olevista istu sinulle, voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@solita.fi)

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Meillä kaikilla on unelma. Kerro omasi meille ja tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta jossa haluat elää. Meillä uusia toimintatapoja, palveluita ja teknologiaratkaisuja luovat ihmiset, joiden taustat ovat joko tavallisia tai epätavallisia.

Solita työpaikkana

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja.

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen.

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

 • Löydät aina rinnallesi itseäsi osaavamman tyypin.

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kysy rekrytoinnista