helsinki, tampere, oulu

Agile Coach

Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Muuttuva maailma tarvitsee uudenlaista ajattelua ja toimintaa. Vahvistamme Agile Coach-tiimiämme rekrytoimalla uusia Agile Coacheja auttamaan asiakkaitamme sekä solitalaisia kuoriutumaan vanhoista toimintamalleista ja oletuksista.

Solitan Agile Coach -roolissa toimit tunnettujen asiakkaidemme sekä solitalaisten luotettuna valmentajana ja sparraajana kohti virtaustehokkaampaa digitaalisten palveluiden rakentamista. Toimit ihmisten arjessa muutoksen mahdollistavana voimana tarjoten koulutuksia ja mentorointia sekä lisäämällä organisaation valmennuskyvykkyyttä. Pystyt toteuttamaan erilaajuisia kokonaisuuksia aina yksittäisistä sparrailusessioista laajoihin tiimi- ja organisaatiovalmennuksiin.

Saat ympärillesi lähimpien tiimikavereidesi, kokeneiden Agile Coachiemme Teemun ja Villen lisäksi ketteryydestä innostuneet ohjelmistokehityksen, strategiakonsultoinnin, designin ja projektinhallinnan ammattilaiset. Lue blogistamme Senior Developer Jesperin näkemyksiä siitä, miten ketteryys tuo struktuuria projekteihin

Voit valita ergonomisen työpisteesi Helsingin Töölönlahden, Tampereen Tulli Business Parkin tai Oulun Rotuaarin näköalatoimistoista. Työskentelemme tarpeen mukaan myös asiakkaidemme luona pääosin pääkaupunkiseudulla, joka tarkoittaa muualla Suomessa asuville ajoittaista matkustamista.

Tiimimme odotukset sinulle

 • monipuolista ohjemistoalan kokemusta Agile Coach/Scrum Master tai vastaavissa tehtävissä toimimisesta
 • näkemystä ja kokemusta agile-menetelmien jalkauttamisesta tiimityöhön
 • intohimoa ja kiinnostusta toimia agile-evankelistana

Suoritetut sertifikaatit katsotaan eduksi ja tuemme osaamisesi sertifioinnissa.

Kysy lisätietoja tehtävästä rekrytoivalta esimieheltä Juhalta puh. 040 549 2704 tai juha.vaaraniemi(a)solita.fi.

Hyvä työpaikka syntyy terveestä kulttuurista

Vapautta ja vastuuta henkivä työympäristömme antaa sinulle ponnahdusalustan suuntaan, johon intohimosi sinua johdattavat. Myös sinä vaikutat siihen minkälainen yritys ja työpaikka Solita on tulevaisuudessa. Meillä opit uutta, jaat osaamistasi muille ja työskentelet erilaisissa rooleissa matkasi aikana. Vaalimme työn ja vapaa-ajan tasapainoa arjessa ihmistä kunnioittaen. Solita valittiin Vuoden Työnantajaksi 2016. Lue kulttuuriministerimme Jonne Sepän kirjoitus Solitan kasvusta ja kulttuurista.

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta. Ota yhteyttä rekrytointiimme lähettämällä vapaamuotoinen hakemus joko alla olevasta linkistä tai meilaamalla osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti ja aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Hakuaika tehtävään päättyy 12.4.2017.

Kutsumme potentiaalisimmat hakijat haastatteluun. Haastattelussa haluamme kuulla mitä osaat ja mistä unelmoit. Kerromme sinulle lisää Solitasta ja Agile Coachin työstä sekä pääset tapaamaan myös tulevia kollegoitasi ennen tärkeää päätöstäsi.

Hae tästä

Digitalisoituva maailma tarvitsee matkaoppaansa

Haluamme tehdä työtä, josta voi olla ylpeä. Siitä tunnistaa solitalaisen.

Maailma on meille mahdollisuuksia täynnä. Olet mukana rakentamassa palveluita, jotka kohauttavat kotona ja kylillä. Sen takaavat ykkösketjun asiakkaat, innostavat projektit, parhaat työkalut ja huippuosaajien yhteisö.

 • Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen

  Parhaat oivallukset syntyvät siitä, että uskalletaan rohkeasti ideoida, kertoa ideat ääneen ja ottaa vastaan epäonnistumisen mahdollisuus. Ensimmäisellä kerralla ei onnistuta aina. Vaatii rohkeutta olla ensimmäinen tai myöntää olevansa väärässä.

 • Pulkka ei jää puolimäkeen

  Intohimo on lähtökohta, eteenpäin vievä voima. Solitalaisten intohimo näkyy kipinänä silmissä - innostumisena, paneutumisena ja peräksiantamattomuutena. Intohimo on omaa halua kehittyä paremmaksi siinä mitä tekee ja jakaa osaamistaan muille.

 • Rentous antaa tilaa luovuudelle

  Meillä voit olla rennosti oma itsesi. Parhaat tulokset syntyvät rennossa ympäristössä alan parhaiden osaajien ympäröimänä. Rentous antaa tilaa ajatella, se synnyttää hyviä ajatuksia ja luovuutta. Tässä työpaikassa ei tarvitse jäykistellä.

 • Tärkeintä on välittäminen

  Solitalainen arvomaailma rakentuu reiluista valinnoista. Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia, ja onnellisempia ihmisiä.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen..

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.