helsinki, tampere, oulu, tukholma, tallinna

Agile Coach

Muuttuva ja monimutkaistuva maailma tarvitsee uudenlaista ajattelua ja toimintaa. Palveluiden ketterä rakentaminen ei rajoitu pelkästään projektitiimiin vaan ketteryysajattelun tulisi ulottua koko organisaatioon. Vahvistamme 8 Agile Coachin joukkoamme uusilla ammattilaisilla Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

Solitan Agile Coachina toimit tunnettujen asiakkaidemme sekä solitalaisten luotettuna valmentajana ja sparraajana kohti virtaustehokkaampaa palveluiden rakentamista ja muutoskykyisten organisaatioiden muovaamista. Toimit ihmisten arjessa muutoksen mahdollistavana voimana tarjoten koulutuksia ja mentorointia sekä lisäämällä organisaation valmennuskyvykkyyttä. Pystyt toteuttamaan erilaajuisia kokonaisuuksia aina yksittäisistä sparrailusessioista laajoihin tiimi- ja organisaatiovalmennuksiin. Lue tositarina erään organisaation ensimmäisistä askeleista ketteryyden tiellä.

Agile Coach -joukkueeseemme kuuluu jo 8 ketteryys-coachauksen timanttista ammattilaista. Voit tutustua heidän näkemyksiinsä ja ajatuksiin blogissamme lukemalla Marko Taipaleen 6 vinkkiä sisäisten startupien ohjaamiseen, Jani Vesterisen Ketterän muutoksen kolme kulmakiveä, Teemu Hyyryläisen Scrum on kuollut, kauan eläköön Scrum ja Ville Marjusaaren Agile ja ketterät menetelmät.

Saat ympärillesi kokeneiden Agile Coachiemme lisäksi ketteryydestä innostuneet ohjelmistokehityksen, palvelumuotoilun, analytiikan, strategiakonsultoinnin ja projektinhallinnan ammattilaiset.

Rekrytoimme Agile Coacheja kaikille toimistoillemme Helsinkiin, Tampereelle, Ouluun, Tukholmaan ja Tallinnaan loppuvuonna 2017 avattavalle toimistolle.

Tiimimme odotukset sinulle

 • monipuolista ohjelmistoalan kokemusta Agile Coach/Scrum Master tai vastaavissa tehtävissä toimimisesta
 • näkemystä ja kokemusta agile-menetelmien jalkauttamisesta organisaation eri tasoille
 • innostusta toimia ja kehittyä agile-evankelistana

Suoritetut sertifikaatit katsotaan eduksi ja tuemme osaamisesi sertifioinnissa.

Kysy lisätietoja rekrytoivalta esimieheltä Juhalta puh. 040 549 2704 tai juha.vaaraniemi@solita.fi

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta. Ota yhteyttä rekrytointiimme. Lähetä vapaamuotoinen hakemus joko alla olevasta linkistä tai meilitse osoitteeseen rekry@solita.fi. Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti. Hakuaika tehtävään päättyy 30.11.2017.

Kutsumme potentiaalisimmat hakijat haastatteluun. Haastattelussa haluamme kuulla mitä osaat ja mistä unelmoit. Kerromme sinulle lisää Solitasta ja Agile Coach ajattelustamme sekä pääset tapaamaan tulevia kollegoitasi ennen tärkeää päätöstäsi.

Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina osaavampia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Solita Akatemiasta startti urallesi

Lue lisää Solita Akatemiasta
 • Parhaat kollegat

  Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

KYSY REKRYTOINNISTA