helsinki, tampere, oulu

Business Intelligence -konsultteja ketterään asiakkuustiimiin

Kaikki mikä voi, digitalisoituu. Digitalisaatio tuo uusia mahdollisuuksia myös tiedolla johtamiseen. Olemme nyt vahvistamassa tiimiämme uusilla monipuolisella osaamisella varustetuilla Business Intelligence osaajilla Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

Business Intelligence asiantuntijana toimit liiketoimintaa ymmärtävänä ratkaisukonsulttina ja raportointiarkkitehtuurin sielun henkiinpuhaltajana. Määrittelet ja suunnittelet ratkaisun asiakkaan tarpeen pohjalta nojautuen omaan kokemukseesi. Osallistut mielelläsi myös itse toteutustyöhön. Tunnettujen asiakkaidemme liiketoiminnalle merkitykselliset Business Intelligence-hankkeet kestävät tyypillisesti kuukausista vuosiin, koska lähtökohtamme on solmia pitkiä kumppanuuksia.

Liityt osaksi ketterää, valittuihin asiakkuuksiin keskittyvää noin 5-6 asiantuntijan tiivistä tiimiä. Haluamme kehittää asiantuntijoidemme osaamista kohti jatkuvasti muuttuvia haasteita BI-maailmassa. Tästä syystä tiimiä luotsaa yksi kokeneista Business Intelligence-asiantuntijoistamme, jolla on aito halu kehittää tiimiläisten osaamista niin vertikaalisesti kuin horisontaalisesti. Saat ympärillesi reilun 100 hengen analytiikan asiantuntijoiden joukkueen lisäksi myös ohjelmistokehityksen, strategiakonsultoinnin, designin ja projektinhallinnan ammattilaiset. Voit valita ergonomisen työpisteesi Helsingin Töölönlahden, Tampereen Tulli Business Parkin tai Oulun Rotuaarin näköalatoimistoista. Työskentelemme tarpeen mukaan myös asiakkaidemme luona pääosin pääkaupunkiseudulla, joka tarkoittaa muualla Suomessa asuville ajoittaista matkustamista.

Tiimimme odotukset sinulle

 • vahva looginen päättelykyky ja kyky hahmottaa asioita myös maalaisjärjen avulla
 • kokemusta BI-työkaluista esim. Tableau, Cognos, Birst, QlikView/Sense, Jedox
 • ymmärrys tietokannoista, -varastoista ja BI-arkkitehtuureista, tietovirroista ja perusteet tietokantamallinnusmenetelmistä
 • osaamista ohjelmointi-, skripti- ja/tai kyselykielistä (esim. SQL, Javascript, PowerShell, R, Python)
 • halua ottaa vastuuta omasta työstä sekä toimia itseohjautuvassa tiimissä

Kysy lisätietoja tehtävästä tiimejä luotsaavilta Vesalta puh. 040-732 2224 /vesa.hammarberg(a)solita.fi, Jannelta puh. 050-4381612 / janne.nikkola(a)solita.fi tai Villeltä puh. 044-3398665 / ville.nousimaa(a)solita.fi.

Hyvä työpaikka syntyy terveestä kulttuurista

Vapautta ja vastuuta henkivä työympäristömme antaa sinulle ponnahdusalustan suuntaan, johon intohimosi sinua johdattavat. Myös sinä vaikutat siihen minkälainen yritys ja työpaikka Solita on tulevaisuudessa. Meillä opit uutta, jaat osaamistasi muille ja työskentelet erilaisissa rooleissa matkasi aikana. Vaalimme työn ja vapaa-ajan tasapainoa arjessa ihmistä kunnioittaen. Solita valittiin Vuoden Työnantajaksi 2016. Lue kulttuuriministerimme Jonne Sepän kirjoitus Solitan kasvusta ja kulttuurista.

Yli 100 analytiikan huippuosaajaa kollegoina antavat sinulle perspektiiviä alan kehittymiseen Suomessa. Vieressäsi istuu aina välittävä kollega, joka on valmis sparrailemaan ongelmatilanteiden selvittämiseksi. Tutustu Business Intelligence asiantuntijoidemme Virvan ja Suvin mietteisiin miltä Business Intelligence konsultin työ maistuu Solitalla ja miksi he ovat itse viihtyneet. Hanna kertoo osaltaan millä osaamisilla syntyät huippuluokan analytiikkaratkaisut sekä miksi 100% analytiikan asiantuntijoistamme suosittelee Solitaa työpaikkana.

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta. Ota yhteyttä rekrytointiimme lähettämällä vapaamuotoinen hakemus joko alla olevasta linkistä tai meilaamalla osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti ja aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Hakuaika tehtävään päättyy tiistaina 4.4.2017.

Rekrytointiimme kuuluu kaksi haastattelukierrosta, joiden aikana pääset tapaamaan tulevaa esimiestäsi ja kollegoitasi.

Hae tästä

Miksi olla paras, kun voi olla parempi?

Hyvä työyhteisö tekee parhaastakin paremman. Löydä itsesi Solitalta.

Siirry avoimiin työpaikkoihin

Digitalisaation etulinjassa ei pärjää yksin. Meillä löydät viereltäsi aina osaavampia teknologian, strategian, designin, datan ja ihmismielen ymmärtäjiä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meille tärkeintä on välittäminen. Sinusta, kollegoista, asiakkaista ja yhteisestä työpaikastamme. Näin syntyy äärimmäisen laadukkaita lopputuloksia ja onnellisempia ihmisiä – meillä ja maailmalla. Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Hyvässä työyhteisössä omakin osaaminen saa uudet mittasuhteet. Kuka tahansa voi olla jossain paras, mutta yhdessä olemme parempia.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Akatemian kautta ammattilaiseksi

Etsimme uusia solitaheimolaisia kasvamaan alan huipuiksi: tulevaisuuden ohjelmistokehittäjäksi, järjestelmäintegraattoriksi, Business Analytics -konsultiksi tai datavelhoksi. Hae mukaan 26.9. mennessä!

Lue lisää Akatemiasta

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Palkan päälle tarjoamme

 • Parhaat kollegat

  Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

KYSYTTÄVÄÄ REKRYTOINNISTA?