helsinki, tampere, oulu, tukholma, tallinna, turku, lahti, münchen

20 tulevaisuuden liikenteen rakentajaa

Haluaisitko olla mukana rakentamassa älykkäitä ja kestäviä liikenneratkaisuja? Rekrytoimme 20 uutta osaajaa tiimeihimme Suomen suurimmissa kaupungeissa.

Rakennamme älykästä, käyttäjälähtöistä ja kestävää liikennettä yhdessä alan julkisten ja yksityisten toimijoiden kanssa. Vahvoja osaamisalueita ovat esimerkiksi liikenteen ja kunnossapidon hallinnan ratkaisut, asiakaslähtöinen liikenteen palveluiden muotoilu sekä liikennedatan jalostaminen liiketoiminnaksi. Asiakkaitamme ovat mm. Liikennevirasto, VR, Finnair, Finavia, HSL ja Transtech. Tutustu toteutuksiimme: Koko maan tieliikenteen tilannekuva – Liikennevirasto sekä HSL:n joukkoliikennepalveluiden uudistaminen.

Tulevaisuuden liikennepalveluiden kehittämisessä korostuvat asiakasymmärrys ja datan hyödyntäminen. Autamme asiakkaitamme palveluiden ja toiminnan kehittämisessä strategioista, palvelumuotoilusta ja arkkitehtuureista laajoihin järjestelmätoteutuksiin, integraatioihin sekä datan ja tekoälyn hyödyntämiseen.

Rekrytoimme 20 uutta asiantuntijaa rakentamaan tulevaisuuden älykästä liikennettä. Avoimia työpaikkoja on avoinna lähes 10 erilaiseen rooliin Helsingissä, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Oulussa. Voit työllistyä meillä suoraan liikenne-toimialan hankkeisiin tai muihin mielenkiintoisiin hankkeisiimme.

Avoinna olevia uramahdollisuuksia ovat mm.

Tutustu Liikenne-toimialaan ja avoimiin työpaikkoihimme: https://www.solita.fi/liikenne

Intohimoisten eri alojen ammattilaisten yhteisö

Solita on intohimoisten eri alojen ammattilaisten yhteisö. Tuomalla erilaista ajattelua saman pöydän ympärille syntyy ratkaisuja joita muuten ei oivallettaisi. Solitalla työskentelee osaajia laidasta laitaan: huippuluokan tekoälyasiantuntijan vieressä istuu tilasuunnittelija ja toisella puolella vanhempi ohjelmistosuunnittelija.

Meille yhteissuunnittelu tarkoittaa sitä, että osallistamme organisaation ja loppuasiakkaat. Annamme itseohjautuville huipputiimeille vallan ja välineet ratkoa liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen ongelmia. Johdamme muutosta ja autamme organisaatioita uudistamaan toimintatapojaan. Lue lisää Solitasta ja kulttuuristamme: https://www.solita.fi/blogi/ihmiset-ja-yrityskulttuuri/

Kiinnostuitko?

Jos sinäkin haluaisit olla mukana rakentamassa älykkäitä ja kestäviä liikenneratkaisuja, ota yhteyttä rekrytointiimme meilitse rekry@solita.fi vapaamuotoisella hakemuksella. Meille riittää siis yksi hakemus. Hoidamme kohdistuksen puolestasi.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 25.11. Kerrothan hakemuksessasi selkeästi missä Solitan kaupungissa (Helsinki, Tampere, Oulu, Turku, Lahti, Tukholma, Tallinna, München) toivot työskenteleväsi.

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti Solitan esimiesten toimesta. Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana. Vastaamme kaikille hakijoille henkilökohtaisesti viimeistään noin viikko hakuajan päättymisen jälkeen.

Hae tästä

Mistä sinä unelmoit?

Solita on suomalainen arvojohdettu teknologia-, strategia- ja designyritys. Meillä ihmiset ovat etusijalla. Solitalla työskentelee osaajia laidasta laitaan: huippuluokan tekoälyasiantuntijan vieressä istuu tilasuunnittelija ja toisella puolella vanhempi ohjelmistosuunnittelija. Viihtyisät toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Suomen ja Pohjoismaiden suurimmissa kaupungeissa.

 • Ei pelkästään siistejä, vaan myös vaikuttavia juttuja

  Tärkeilyn sijaan Solitalla keskitytään siihen, mikä on merkityksellistä – Meillä pääset toteuttamaan asiakkaidemme visioita ja rakentamaan täysin uusia digipalveluja, jotka kohahduttavat niin kotona kuin kylillä.

 • Etusijalla on aina ihminen

  Meillä ei ole muuta kuin ihmiset. Ihminen on meille tärkein. Oli se sitten työkaveri, asiakas, kilpailijan edustaja samassa hankkeessa tai loppukäyttäjä. Me haluamme luoda onnellisia ihmisiä.

 • Meiltä löydät rinnallesi aina itseäsi osaavamman tyypin

  Meille tullaan osaavien ja oppimishaluisten työkavereiden takia ja jäädään samasta syystä. Uskomme myös siihen, että tiimien osaaminen on aina yksilön osaamista vahvempaa.

 • Meillä voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi

  Keskitymme muuttamaan maailmaa, emme ihmisiä. Moninaisuus on meille rikkaus, jota haluamme vaalia. Löydät meiltä rennon työkulttuurin, jossa voit olla oma itsesi kaikkine täydellisyyksinesi.

Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden liikennepalveluja!

Haussa yli 20 uutta osaajaa: ohjelmistosuunnittelijoita ja -arkkitehteja, data-analyytikoita, konsultteja sekä palvelumuotoilijoita

Lue lisää liikenteen palveluistamme ja työpaikoistamme

Avoimet työpaikat

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää. Etsimme jatkuvasti kehittymishaluisia osaajia mm. ohjelmistokehitykseen, palvelumuotoiluun, data scienceen, datalla johtamiseen, integraatioihin, pilvipalveluihin sekä jatkuvien palveluiden operointiin.

Avaa yhteys uramahdollisuuksiin meilaamalla hakemuksesi osoitteeseen rekry@solita.fi.

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Parhaat kollegat

 • Merkitykselliset projektit

  Merkitykselliset projektit

 • Valitsemasi työvälineet

  Valitsemasi työvälineet

 • Osaamisyhteisöt

  Osaamisyhteisöt

 • Sertifiointimahdollisuus

  Sertifiointimahdollisuus

 • Etätyömahdollisuus

  Etätyömahdollisuus

 • Lounasetu

  Lounasetu

 • Virikesetelit

  Sportti- ja kulttuuripassi

 • Työmatkaetu

  Työmatka- & autoetu

 • Heltti-työterveys

  Heltti-työterveys

 • Sairauskuluvakuutus

  Työkykyvakuutus & lääkekorvaus

 • Tapaturmavakuutus

  Harrastekerhot

Kysy rekrytoinnista

Solita Akatemia

Oletko vielä urasi alkuvaiheessa? Tai kääntämässä uraasi uusille urille? Akatemia voi olla juuri sinulle sopiva työ.

Lue lisää