UPM

UPM:n sähköinen palvelu helpottaa metsänomistajien arkea

Metsänomistajat ovat metsäyhtiö UPM:lle keskeinen sidosryhmä. Suunnittelimme ja toteutimme UPM:n uuden, metsänomistajille suunnatun UPM Metsä-palvelun. Sen avulla metsänomistajat voivat hoitaa metsäänsä liittyviä asioita kuten metsäsuunnitelmia tai kauppasopimuksia mistä ja milloin vain.

UPM logo

Metsänomistajat ovat arvokkaita kumppaneita UPM:lle. Yksityiset ihmiset omistavat noin 60 prosenttia Suomen tuottavasta metsämaasta: Suomessa on kaikkiaan yli 630 000 metsänomistajaa. UPM haluaa tarjota metsänomistajille henkilökohtaisen palvelun tueksi hyödyllisiä ja moderneja digitaalisia palveluja.

Nykyaikainen ja helppo tapa hoitaa metsäasioita

Metsänomistajan arkea helpottavat ajantasainen ja oikea tieto metsävarallisuudesta, kyky seurata metsäsuunnitelman toteutumista, mahdollisuus hallita ja seurata kauppa- ja palvelusopimusten tilaa sekä toteutumista – kuten myös helposti tavoittaa oma paikallinen yhteyshenkilönsä.

Sähköiset palvelut tarjoavat metsänomistajille nykyaikaisen ja helpon tavan hoitaa metsäasioita heille sopivana aikana vaikkapa kotisohvalta käsin.

Puukauppa ja metsäomaisuuden hoito rakentuvat luottamuksesta asiantuntijoihin, mutta sähköiset palvelut tarjoavat metsänomistajille nykyaikaisen ja helpon tavan hoitaa metsäasioita heille sopivana aikana vaikkapa kotisohvalta käsin.

Ajantasainen ja luotettava näkymä omaan metsävarallisuuteen helpottaa nopeita tarkistuksia ja luo turvallisuutta siihen, että varallisuutta hoidetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Luonteensa omaisesti digitaaliset palvelut ovat aina tavoitettavissa, ja niiden kautta voi hoitaa tai käynnistää toimeksiantoja ajasta ja paikasta riippumatta.

Metsänomistajat mukana palvelun suunnittelussa

Yhteistyö Solitan kanssa alkoi järjestelmäuudistuksesta, mutta yhteisellä päätöksellä laajeni palvelujen kokonaisvaltaiseksi, metsänomistajalähtöiseksi palvelumuotoiluksi. Ottamalla metsänomistajat mukaan suunnitteluun voidaan varmistaa, että tehdyt palvelut ovat oikeasti hyödyllisiä ja että niiden käyttö on sujuvaa.

Palvelujen suunnittelun lisäksi Solita on huolehtinut, että tehty ratkaisu on teknisesti luotettava: Tehokas, turvallinen ja toimintavarma.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Juhani Lith

Business Lead

[email protected]