Asiakkaat | Tekes

Tutkimus- ja innovaatiohankkeiden rahoitus täysin paperittomaksi

Tekes on yksi julkisen sektorin edelläkävijöistä palveluidensa digitalisoimisessa. Toimimme Tekesin kumppanina asiakkuus- ja rahoitusprosesseja tukevien järjestelmien kehittämisessä. Vastaamme myös Tekesin verkkopalveluiden kehittämisestä ja ylläpidosta.

Tekes toimii suomalaisen tutkimus- ja innovaatiotoiminnan rahoittajana. Sen asiakkaina on vuosittain noin 3000 yritystä, sekä 50 yliopistoa, korkeakoulua ja tutkimuslaitosta.

Tekes on ollut yksi suomalaisista digitaalisten palveluiden edelläkävijöistä. Jo yli 10 vuoden ajan se on esimerkiksi ottanut vastaan rahoitushakemuksia digitaalisessa muodossa.

Tekesin asiakkaille parempaa ja nopeampaa palvelua

Vastaamme Tekesin asiakkuudenhallintajärjestelmän ja hankerahoitusjärjestelmän kehittämisestä. Rahoitusprosessin järjestelmiin kuuluu myös asiointipalvelu, jossa asiakas voi seurata verkossa projektinsa käsittelyn etenemistä Tekesissä ja hoitaa siellä myös projektin raportoinnin ja tilitykset. Myös Tekesin verkkopalveluiden kehittäminen ja ylläpito on vastuullamme.

Rahoituspäätösten teko on nopeutunut ja tehostunut, ja asiakkaat pääsevät mahdollisimman nopeasti hyödyntämään kehitystyönsä tuloksia.

Kaikki järjestelmät on integroitu toisiinsa, jolloin kokonaisuus toimii saumattomasti tutkimus- ja innovaatiohankkeiden rahoituksen tukena ja auttaa palvelemaan Tekesin asiakkaita paremmin. Rahoituspäätösten teko on nopeutunut ja tehostunut, ja asiakkaat pääsevät mahdollisimman nopeasti hyödyntämään kehitystyönsä tuloksia.

Jatkuvaa kehittämistä hyvässä yhteistyössä

Huolehdimme näiden järjestelmien jatkuvasta kehittämisestä ja ylläpidosta Tekesin kanssa.

”Olemme tehneet merkittäviä kehityshankkeita toimintamme digitalisoinnissa
ja rakentaneet prosessejamme tukevia järjestelmiä strategiamme mukaisesti. Toimintaympäristömme muuttuu jatkuvasti, ja tulevaisuuden kehityspolut sisältävät paljon mahdollisuuksia. Niiden hyödyntäminen auttaa meitä kehittämään niin omaa toimintaamme kuin asiakkaidemme asiointikokemustakin. Solitan kanssa olemme tehneet vuosia hyvää yhteistyötä ja kehittäneet järjestelmiä tarpeidemme mukaisesti”, sanoo projektipäällikkö Pekka Pajuoja Tekesistä.

Tulokset

  • Rahoituksen hakeminen ja hankkeen hoitaminen ml. raportointi digitaalisesti
  • Parempi ja nopeampi asiakaspalvelu, päätös rahoituksesta tulee nopeammin
  • Manuaalinen työ vähenee
  • Helpottaa ja nopeuttaa Tekesin henkilöstön työtä
  • Tekesin toiminnan tuntemus auttaa myös muussa verkkopalvelun suunnittelussa

Solitan kanssa olemme tehneet vuosia hyvää yhteistyötä.

Pekka Pajuoja

Projektipäällikkö, Tekes
Jaa sosiaalisessa mediassa

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lauri Helenius

SVP, Strategic Accounts, Finland

+358 40 5294 354

lauri.helenius@solita.fi