Solita Akatemia

Oletko urasi alkuvaiheessa? Tai kääntämässä uraasi uusille urille? Löydä Solita Akatemiasta loistava startti urallesi.

Solita Akatemiasta loistava startti urallesi

Haluatko tehdä työtä ohjelmistokehityksen, analytiikan, pilvipalveluiden, liiketoiminnan tai palvelumuotoilun parissa? Tarvitseeko osaamisesi päivitystä alan tuoreimpiin teknologioihin?

Akatemian kautta sinulla on mahdollisuus päästä kasvamaan ja kehittymään sinua kiinnostavien tehtävien parissa. Akatemia toimii ponnahduslautana Solitaan.

Etsimme akatemiaan ennakkoluulottomia ja oppimishaluisia uusia kykyjä, joita yhdistää kiinnostus ohjelmistokehitystä, analytiikkaa, liiketoimintaa ja palvelumuotoilua kohtaan. Sinulla voi olla takana jo useampi vuosi työelämässä tai voit olla valmistumassa ensimmäiseen oman alasi työpaikkaan. Akatemia sopii ihan jokaiselle.

Akatemian avulla kautta sinusta kuoriutuu laaja-alaisesti ajatteleva asiantuntija ja moniosaaja. Odotamme sinulta jonkin verran tuntemusta ja osaamista sinua kiinnostavan aihealueen ympäriltä. Jos olet kiinnostunut esimerkiksi ohjelmistokehityksestä ja analytiikasta, olisi sinun hyvä osata jo ohjelmoida jonkin verran.

Akatemian aikana tutustut kiinnostaviin projekteihimme monella eri toimialalla. Pääset vierailemaan usealla toimistolla sekä tutustut tuleviin työkavereihisi, solitalaisiin.

 

Akatemian kautta pääset tutustumaan Solitalla tekemäämme monipuoliseen ja luovaan työhön sekä meidän tapoihimme työskennellä.

Haku syksyn Akatemiaan on päättynyt! Seuraava Akatemia järjestetään keväällä 2021.

Miksi sinun kannattaa hakea Solita Akatemiaan?

Etsimme Akatemian kautta uusia solitalaisia tiimeihimme. Akatemia syntyi tarpeesta auttaa uran käännekohdassa olevia osaajia päivittämään osaamisensa tämän päivän vaatimuksiin tai auttamaan uransa alkuvaiheessa olevia osaajia työelämään siirtymisessä. Akatemiaan osallistuvat ovat työsuhteessa Solitaan. Palkanmaksu alkaa työsuhteen ensimmäisenä päivänä.

Ensimmäiset 4 viikkoa on varattu aikaa perehdytykselle. Perehdytyksen aikana järjestämme esimerkiksi luentoja, workshop-työskentelyä ja muuta yhteistä tekemistä muutamana päivänä viikossa. Muina päivinä pääset tutustumaan tulevaan projektiisi ja aloittelemaan työntekoa pikkuhiljaa tulevassa tiimissäsi, jotta siirtymä perehdytyksestä projektiin sujuisi mahdollisimman mukavasti.

Järjestämme Akatemian yleensä syksyisin ja keväisin. Haettavat roolit tarkentuvat aina sen mukaan, millaisia avoimia työpaikkoja meillä on Solitalla juuri sillä hetkellä.

 

Tärkeintä on innostunut ja ennakkoluuloton asenne sekä jatkuva palo uusien asioiden oppimiseen.

Arjessa sinua opastaa mentori

Emme odota sinun olevan valmis ammattilainen. Tärkeintä on asenteesi ja halu oppia uutta. Saat kehittymisesi tueksi sinulle nimetyn mentorin kokeneesta solitalaisesta. Odotamme sinun tuovan esiin näkemyksiäsi sekä tarttuvan rohkeasti uusiin projekteihin vaikka ne veisivät sinua alussa hetkeksi epämukavuusalueelle.

Meille jokainen uusi solitalainen on tärkeä ja satsaamme paljon perehdyttämiseen. Perehdytyksen aikana tutustut niin Solitaan, solitalaisiin, asiakasprojekteihimme, toimialoihin sekä työnteon tapoihimme. Perehdytyksen aikana saat tehtäväksesi ohjatun harjoitustyön, jonka jälkeen olet viimeistään valmis liittymään sinulle nimettyyn projektiin. Huolehdimme yhdessä osaamisesi ja urasi kehittymisestä ja sinun kasvamisesta Solitalla.

Avoimet työpaikat Akatemiassa

Meillä kaikilla on unelma. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta, jossa haluat elää.

Tästä löydät tällä hetkellä avoinna olevat Akatemian työpaikat.

Kysy lisää Akatemiasta ja avoimista työpaikoista

”Solitassa kaikenlainen monimuotoisuus on voimavaramme. Uskomme, että kaikkien pitäisi tuntea että voi olla oma itsensä kaikkine täydellisyyksineen. Välitämme toisistamme, ihmisistä ja yhteiskunnasta kokonaisuudessaan. Keskitymme muuttamaan maailmaa, ei ihmisiä.”

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä ja uutisia yhteisöstämme suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.