Solita Akatemia

Oletko vielä urasi alkuvaiheessa? Tai kääntämässä uraasi uusille urille? Akatemia voi olla juuri sinulle sopiva työ.

Solita Akatemiasta startti urallesi – seuraava Akatemia käynnistyy syksyllä 2019!

Haluatko tehdä työtä ohjelmistokehityksen, analytiikan, pilvipalveluiden, liiketoiminnan tai palvelumuotoilun parissa?

Akatemian kautta sinulla on mahdollisuus päästä kasvamaan ja kehittymään sinua kiinnostavien tehtävien parissa. Akatemia toimii ponnahduslautana urallesi ja perehdytysmankelina Solitaan. Etsimme akatemiaan ennakkoluulottomia ja oppimishaluisia uusia kykyjä, joita yhdistää kiinnostus ohjelmistokehitystä, analytiikkaa, liiketoimintaa ja palvelumuotoilua kohtaan. Sinulla voi olla takana jo useampi vuosi työelämässä tai voit olla valmistumassa ensimmäiseen oman alasi työpaikkaan. Akatemiamme kautta sinusta kuoriutuu kuitenkin laaja-alaisesti ajatteleva asiantuntija ja moniosaaja meille töihin. Odotamme sinulta jonkin verran tuntemusta ja osaamista sinua kiinnostavan aihealueen ympäriltä. Jos olet kiinnostunut esimerkiksi ohjelmistokehityksestä ja analytiikasta, olisi sinun hyvä osata jo ohjelmoida jonkin verran.

Pääset akatemian aikana tutustumaan toimistoihimme sekä solitalaisiin.  Tarjoamme kaupunkien välisen kulkemisen, mutta jos tulet muualta odotamme sinulta matkustusvalmiutta akatemian aikana ja sen jälkeen.

Haku kevään 2019 Akatemiaan on päättynyt. Seuraava Akatemia käynnistyy syksyllä 2019. Liity postituslistallemme ja saat tietoja Akatemiasta ja avoimista työpaikoistamme suoraan sähköpostiisi!

 

 

Duunit postiisi

Voit tilata tiedot uusista avautuvista tehtävistä suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt varmasti kartalla siitä, ketä me etsimme. Tietojasi käytetään vain näiden sähköpostien lähettämiseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Miksi sinun kannattaa hakea akatemiaan?

Etsimme akatemian kautta uusia työntekijöitä tiimiimme. Koska haluamme panostaa kunnolliseen ja kattavaan perehdytykseen uransa alkuvaiheessa oleville henkilöille, olemme luoneet akatemian. Näin pääset heti tutustumaan monipuoliseen tekemiseemme ja pääset kiinni tuönteon tapoihimme. Työsuhde solmitaan kanssasi heti akatemian alusta, jolloin myös palkka alkaa juoksemaan. Ensimmäiset 6-8 viikkoa on varattu aikaa perehdytykselle, jolloin järjestämme esimerkiksi luentoja, workshoppeja ja muuta yhteistä tekemistä n. 2-3 päivää viikossa. Muina päivinä pääset tutustumaan tulevaan projektiisi ja aloittelemaan työntekoa pikkuhiljaa tulevassa tiimissäsi, jotta siirtymä perehdytyksestä ”oikeisiin” töihin sujuisi mahdollisimman helposti. Akatemian päätyttyä, jatkat näin sujuvasti meillä työskentelyä.

Järjestämme akatemian yleensä syksyisin ja keväisin. Syksyn akatemian paikat julkaistaan yleensä elo-syyskuun aikana kun taas kevään paikat tulevat hakuun tammi-helmikuun aikana. Haettavat roolit tarkentuvat aina sen mukaan, millaisia tarpeita meillä on Solitalla juuri sillä hetkellä. Mikäli et löydä akatemiasta sinua kiinnostavia tehtäviä, voit aina lähestyä meitä avoimella hakemuksella osoitteessa rekry@solita.fi.

Arjessa sinua opastaa mentori

Emme odota, että olisit jo valmis ammattilainen. Tärkeintä on reipas asenteesi ja halu oppia jatkuvasti ja ennakkoluulottomasti uutta. Alan saloja avaa ja tekemiseen opastaa sinulle nimetty mentori. Toivomme, ettet hämmenny oma-aloitteisuuteen ohjaavasta työkulttuuristamme ja epämukavuusalueella steppailusta. Ilahdumme, jos kerrot rohkeasti näkemyksiäsi, tartut rivakasti mahdollisuuksiin ja luovit avoimin mielin projektista toiseen – vaikka se välillä tarkoittaisikin hyppyä tuntemattomaan.

Panostamme muutenkin uusien työntekijöiden perehdytykseen. Aloitamme perehdyttämällä sinut ensi alkuun Solitaan, sitten saat tehdä harjoitustyön, jonka jälkeen pääset perehtymään tulevaan projektiisi sekä hyppäämään mukaan asiakkuuteen. Asiakkuudessa tai asiakkuuksissa pääset sitten kasvamaan ja ottamaan suuremman roolin ja ennen kuin huomaatkaan olet mukana valloittamassa maailmaa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Paulina Glozous

paulina.glozous@solita.fi

044 027 0053