Solita Akatemia

Oletko vielä urasi alkuvaiheessa? tai kääntämässä uraasi uusille urille? Akatemia voi tällöin olla juuri sinulle.

Solita Akatemiasta startti urallesi

Haluatko tehdä työtä ohjelmistokehityksen, analytiikan, liiketoiminnan tai palvelumuotoilun parissa?

Akatemian kautta sinulla on mahdollisuus päästä kasvamaan ja kehittymään sinua kiinnostavien tehtävien parissa. Akatemia toimii ponnahduslautana urallesi ja perehdytysmankelina Solitaan. Etsimme akatemiaan ennakkoluulottomia ja oppimishaluisia uusia kykyjä, joita yhdistää kiinnostus ohjelmistokehitystä, analytiikkaa, liiketoimintaa ja palvelumuotoilua kohtaan. Sinulla voi olla takana jo useampi vuosi työelämässä tai voit olla valmistumassa ensimmäiseen oman alasi työpaikkaan. Akatemiamme kautta sinusta kuoriutuu kuitenkin laaja-alaisesti ajatteleva asiantuntija ja moniosaajia meille töihin.

Haemme syksyisin ja keväisin uusia talentteja! Stay tuned! 

 

Miksi sinun kannattaa hakea akatemiaan?

Etsimme akatemian kautta uusia työntekijöitä tiimiimme. Koska haluamme panostaa kunnolliseen ja kattavaan perehdytykseen, olemme luoneet akatemian. Näin pääset heti tutustumaan meidän monipuoliseen tekemiseen ja pääset kiinni meidän työnteon tapoihin. Työsuhde solmitaan kanssasi akatemian alusta, jolloin myös palkka alkaa juoksemaan.

Ensimmäiset 6-8 viikkoa on varattu aikaa perehdytykselle, jolloin järjestämme esimerkiksi luentoja, workshoppeja ja muuta yhteistä tekemistä n. 2-3 päivää viikossa. Muina päivinä pääset tutustumaan tulevaan projektiisi ja aloittelemaan työntekoa pikkuhiljaa. Akatemian päätyttyä, jatkat sujuvasti meillä työskentelyä.

Arjessa sinua opastaa mentori

Emme odota, että olisit jo valmis ammattilainen. Tärkeintä on reipas asenteesi ja halu oppia jatkuvasti ja ennakkoluulottomasti uutta. Alan saloja avaa ja tekemiseen opastaa sinulle nimetty mentori. Toivomme, ettet hämmenny oma-aloitteisuuteen ohjaavasta työkulttuuristamme ja epämukavuusalueella steppailusta. Ilahdumme, jos kerrot rohkeasti näkemyksiäsi, tartut rivakasti mahdollisuuksiin ja luovit avoimin mielin projektista toiseen – vaikka se välillä tarkoittaisikin hyppyä tuntemattomaan

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Hanna Heikkilä

Recruitment Coach

hanna.heikkila@solita.fi

044 2916 831