Akatemia

Oletko vielä urasi alkuvaiheessa? Akatemia voi silloin olla juuri sinulle.

Solita Akatemiasta startti urallesi

Haluatko tehdä työtä ohjelmistokehityksen, analytiikan tai liiketoiminnan parissa?

Solita Akatemian kautta sinulla on nyt mahdollisuus päästä kasvamaan ja kehittymään sinua kiinnostavien tehtävien parissa. Akatemia toimii samalla myös ponnahduslautana urallesi ja perehdytysmankelina Solitaan. Etsimme akatemiaan ennakkoluulottomia ja oppimishaluisia uusia kykyjä, joita yhdistää kiinnostus ohjelmistokehitystä, analytiikkaa ja liiketoimintaa kohtaan. Solita Akatemiasta valmistuu laaja-alaisesti ajattelevia asiantuntijoita ja moniosaajia.

Syksyn akatemia on parhaillaan käynnissä. Haku kevään akatemiaan avautuu alkuvuodesta 2018.

Arjessa sinua tukevat rehtorimme

Rehtorimme vastaavat arjen sujuvuudesta ja huolehtivat käytännön asioista ennen akatemiaa ja sen aikana. He myös auttavat etsimään sinulle sopivan projektin ja mentorin, jotta pääset aidosti kiinni tekemiseen heti alusta alkaen.

 • Teemu Sevon

  Ohjelmistokehitys

  Teemu Sevon työskentelee Solitalla Team Managerina kahdelle ohjelmistokehitystiimille sekä vastaa sisäisten asioiden ja toimintatapojen kehityksestä. Lisäksi Teemu on ollut aikoinaan perustamassa Oulun toimistoa ja tänä keväänä Hervannan toimistoa TTY:lle. Solitalla Teemu tunnetaan paremmin arvonimellään Paroni. Vapaa-ajallaan Teemun löytää usein urheilun parista, ja hänen suosikkilajejaan ovatkin koripallo, curling, vapaalasku sekä jalkapallo. Jos Teemu ei ole urheilemassa, viettää hän aikaa myös perheensä kanssa.

   

 • Salla Kärkkäinen

  Järjestelmäintegraatiot

  Salla Kärkkäinen työskentelee Solitalla Team Managerina ja Integration Specialistina Integraatio-tiimissä. Sallaa innostaa integraatioasiantuntijatyössä se hyöty, jonka voi asiakkaan arkeen tuoda joko teknologian, työtapojen tai yhteisen toimialaymmärryksen keinoin. ”Ilman oikeaa dataa, oikeaan aikaan, oikeassa paikassa ei järjestelmissä ole ajantasaista tietoa, eivätkä yritysten prosessit toteudu. Salla kertoo olevansa yleisutelias persoona, ja suuri konkretian ystävä! Vapaa-ajallaan Sallan löytää varmimmin musiikin parista live-konserttien yleisöstä, uusiin maihin matkaamasta, luonnosta liikkumasta tai vaikka kodinkoneita korjaamasta.

 • Sari Daavittila

  Analytiikka, Business Insight

  Sari Daavittila työskentelee Solitalla Team Managerina ja resursointivastaavana Business Insight-tiimissä. Sari on tilastonikkari ja pientä matemaatikon vikaakin löytyy. Viimeiset vuodet hän on työskennellyt aktiivisesti scrum tiimien vetäjänä mutta ammattitaitoa löytyy myös ohjelmistokehityksen laadunvarmistuksen, mittaaminen ja prosessikehityksen parissa. Vapaa-ajallaan Sari on innokas crossfit-harrastaja ja siinä sivussa hän remontoi myös omaa rintamamiestaloaan. Muun ajan Sari viettää mielellään perheensä ja kahden kerrynterrierin kanssa.

 • Rauno Paukkeri

  Analytiikka, Agile Data 

  Rauno Paukkeri työskentelee Solitalla Team Managerina ja Data Scientistinä Agile Data -tiimissä. Hän on intohimoinen oppija ja algoritmiikan puolestapuhuja. Numerot innostavat Raunoa kaikissa muodoissaan niin tekoälyssä, koodissa kuin datana innovatiivisena liikejohdon strategiamahdollisuutena. Rauno kuvailee itseään myös kriitikoksi, vaikka onkin mitä uskollisin tiimipelaaja. Vapaa-ajallaan Rauno opettelee kylpyhuoneen laatoitusta ja parketinasennusta sekä tykkää viettää aikaansa perheensä kanssa pianoa soitellen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Hanna Heikkilä

Recruitment Coach

hanna.heikkila@solita.fi

044 2916 831