Agile Data - Vauhdita datakyvykkyyttäsi

Agile Datan avulla rakennat pilvipohjaisen tietovaraston ja joustavan arkkitehtuurin parantamaan yrityksesi datakyvykkyyttä

Yrityksen menestyksen määrittää datakyvykkyys. Onko liiketoimintasi perusta tukeva vai hauras? Agile Data™ on ratkaisu, jolla rakennat ja operoit pilvipohjaisia tietovarastoja tehokkaasti. Sen avulla nopeutat ja automatisoit datan keräämistä, varastointia ja analysointia. Agile Data™ vähentää kehittämisen läpimenoaikaa ja virheitä, ja saat tulokset nopeasti hyödynnettäväksi liiketoiminnassa.

Yritykset rakentavat uusia dataan pohjautuvia palveluja ja parempaa monikanavaista asiakaskokemusta. Teollisuusyritykset ovat vauhdilla muuttumassa tuotetaloista palvelutaloiksi. Haasteena voivat kuitenkin olla datan laatu ja siiloutuminen eri järjestelmiin, tietovaraston ja muiden järjestelmien kankea ja kallis kehittäminen, pilvipalveluiden hyödyntäminen tai puuttuva linkki datan ja liiketoiminnan välillä. Agile Data -ratkaisulla rakennat joustavan ja skaalautuvan arkkitehtuurin parantamaan yrityksesi datakyvyykkyyttä.

Agile Data – nopeammin arvoa datasta

 • 47 %

  pienemmät kehitys- ja operointikustannukset

 • 56 %

  vähemmän virheitä

 • 5x

  nopeampi toimitus

Agile Data™ yhdistää työkalut, arkkitehtuurin ja DevOps-toimintatavat

Agile Data on analyyttisen datan integroinnin ja informaation hallinnan mahdollistava ohjelmiston ja toimitusmallin yhdistelmä, jolla mallinnetaan ja automatisoidaan pilvitietovarastojen toteutusta ja käyttöä.

Agile Data™ ratkaisu muodostuu Agile Data Enginen -ohjelmistosta ja Agile Data Delivery -toimitusmallista. Agile Data Engine kiihdyttää, optimoi ja automatisoi dataratkaisujen koko elinkaareen liittyvää työtä. Agile Data Delivery on analytiikka- ja dataratkaisujen toimittamisen malli, joka pohjaa ketteriin menetelmiin ja Engine-ohjelmiston käyttöön. Lopputuloksena rakentuu pilvipohjainen tietovarasto Agile Data Hub, jossa on pienemmät käyttökustannukset ja joka on nopeasti liiketoiminnan hyödynnettävissä.

 • Agile Data Engine

  Agile Data Engine on integroitu Data DevOps -kehitys- ja operointiympäristö pilvipohjaisten tietovarastojen rakentamiseen ja käyttöön. Agile Data Engine ohjaa kehittämistä ja automatisoi toistuvat työvaiheet.

 • Agile Data Delivery

  Agile Data Delivery on liiketoimintalähtöinen ja tehokas pilvipohjaisten tietovarastojen toimitusmalli. Asiakaslähtöinen lähestymistapa varmistaa nopean ja jatkuvan liiketoiminta-arvon tehostamalla työnkulkua ja minimoimalla läpimenoaikaa.

Agile Datan hyödyt

 • 1

  Vakioi ja automatisoi työketjut

 • 2

  Ketterä ja liiketoimintalähtöinen kehittäminen

 • 3

  Joustava ja skaalautuva data-arkkitehtuuri

 • 4

  Modulaarinen ja jatkuva tulosten käyttöönotto

 • 5

  Enemmän liiketoiminta-arvoa tehostamalla työnkulkua ja minimoimalla läpimenoaikaa

 • 6

  Helppo ja riskitön tapa lähteä kehittämään yrityksen datakyvykkyyksiä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Pasi Jalonen

Director, Competences

pasi.jalonen@solita.fi

040 5844 076